BRKODLAK: Užívam ho víceméně obden,ale je to různě.Mám tendenci si ho spíš dát když jsem nastoupen v terénu v práci nežli u sebe v dílně. barevnosti bilé,a také zelené..., mám tendenci to všem cpát, at to zkusí, zajímají mi reakce. Dělal jsem v listopadu s mistrem-tesařem který má přirozenou neskutečnou energií (ale kafe tak 6 hrnku denne),chtěl jsem ho odtrhnout od te kávy, a co jsem mu dal vrchovatou lzící,po 45 min dostal akorát nevídaný hlad.. V létě jsem restauroval na Plzensku barokní fasádu a poté co jsem zkratomoval svého šéfa ,mladou stavební dozorkyni,všechny vitrážisté, jednoho stukatéra a vlastního kolegu, který mi tvrdil že ho to bez toho už tolik nebaví,(ten si pak každý den chodil pro lžíci).Chvílemi jsem se radoval, že je pomalu celá stavba díky mě zkratomovaná.., a dostali se ke mě zajímavé postřehy,takže mě to zato stálo. Ale rozhodně- dobře že jsi pokazil "srandu", ono co pišeš mě zaskočilo ale téhle realitě plně věřím, je třeba jí říkat nahlas, když občas mě překvapí že tentýž kratom se mění co do činění i od lžíčky, to napoví, že není uplně možno předvídat.. Je to jako u všech drog subjektivní, napsat jen tak "recenzi" od odrůdy vlastně nelze. Kdzž jsem s kratomem začal, pochopil jsem hned že k tomu všemu, má tendenci jakékoli jiné drogy(ten předešlý den)tak druhý den navrátit, mě kratom prostě vrací do toho stavu, pamatuji s,e že když jsem s kratomem začal , cítil jsem kratom i druhý den, kdy jsem dělal od toho pauzu. Občas mícham různé kratomy dohromady, protože už nevím který jsem posledně měl.. Chci se ještě zeptat ten l - tyrosine s b-šestkou vylepšuje kratom stav?