• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    GOLDEN_TEACHER: Sex na kratomu je super. Mám zkušenosti s hodně vysokejma dávkama a byli jsme oba hodně spokojený. I mazlení na nižších dávkách je hodně příjemný.
    Už to tu zaznělo, není dobrý si na to zvykat, aby ten sex bez kratomu pak nebyl "nuda" :) My jsme si pak už kratom dávali právě hodně doma, za účelem užít si fajn roztejkací večer.
    Co se týče libida, nemůžu potvrdit, že by ho to nějak snižovalo, spíš naopak. Ale dávali jsme si tak 1-2x tejdně, víc asi moc ne.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GOLDEN_TEACHER: kratom snizuje citlivost na citlivych mistech dole. muze to tedy o hodne prodlouzit sex a tím padem potencovat vyvrcholeni. kdyz jsem pak ale uzival kratom nekolikrat denne delší dobu, bylo to nekdy necitlive tak moc, az to nemelo ty správné stimuly k funkcnosti a zároveň klesal i prodlužující efekt. dalsi vec, která stoji za zmínku, je snižování libida, které nastává pri dlouhodobém užívání. jedni tvrdi, ze kratom snizuje produkci testosteronu, jenomže libido snizuji vsechny opiaty. ja jsem toho nazoru, ze je za tim to, ze clovek je pak po telesne i dusevni stránce maximálně v pohode, zažívá příjemný pocitiy, tak uz pak neni výrazná motivace k nějakym dalsim vecem, jako je sex.
    J_A_S_O_N
    J_A_S_O_N --- ---
    GOLDEN_TEACHER: no a co to udělalo? :D
    GOLDEN_TEACHER
    GOLDEN_TEACHER --- ---
    Jak to vidite s kratomem pri sexu? Dali jsme ted cca 2,5g a byl jsem az prekvapen co to udelalo.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    kratom101 - kratom
    https://www.reddit.com/...atom/wiki/kratom101#wiki_colors.3F_geography.3F_elephants.3F_what_gives.3F

hodně dobrý zdroj informací o kratomu, doporučuju
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: tak co, furt zdravej? já zatím na sto procent, což při práci v supermarketu v téhle situaci celkem ujde .)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: to samozrejme muze byt. nicmene udajny efekt kratomu proti coronaviru tkvi v obsahu chloroquinu, coz je známé antimalarikum, zatim je ale brzy rikat, zda je to skutečně efektivní či nikoliv. což indonesanum nebrani to podavat jako fakt. tak se nechme překvapit :)
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    XCIDER: tyo to já když si dám kratom, tak ho někdy cejtím i 24 a víc hodin. Zpravidla tak 8-12h minimálně
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    sešla se mi zásilka, co mi celníci tři měsíce drželi a zásilka, kterou nikdo nedržel, tak toho mám teď celkem dost, kdybyste mě toho někdo chtěli zbavit, dejte echo
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Někteří lidé tvrdí (mezi nimi spisovatel Buroughs), že opiáty brání člověku onemocnět.
    Musím říct, že od doby co jsem poprvé vyzkoušel kratom (březen dva roky zpět), jsem nebyl nemocný. Teď mi můj známý z Německa poslat tento článek. Nechte si ho prelozit prekladacem.

Kratom dan Tumbuhan Tropis Lain Miliki Senyawa Tangkal Corona - Pontianak Post
    https://pontianakpost.co.id/kratom-dan-tumbuhan-tropis-lain-miliki-senyawa-tangkal-corona/
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    STICKYGREEN: Určitě nevykazuje.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    jeste jsem se docetl, za vstrebatelnost kurkuminu samotneho se da vyrazne zvysit predem uzitym piperinem (z cerneho pepre), ale to uz mi prijde trochu moc slozity, fetovat trojfazove :)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    BRKODLAK: kratom byl red thai, dal jsem ho cca 4g, stejnym zpusobem jako vzdycky (rozmichanej v horky vode, s trochou medu a citronovou stavou). Zacal jsem ho citit zhruba do hodiny, ale bezne citim ucinek max 2-3 hodiny, ted to bylo spis 4-5.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: cetl jsem o tom uz pred nějakou dobou v clanku, kde byl seznam všech veci, co by mely pridavat tomu účinku, ale ja jsem teda nikdy neměl pocit, ze by to bylo potřeba. ale je skvělý, zes to overil. zajímalo by me jeste pár detailů, jako druh kratomu, množství, doba účinku bez a s kurkumou. diky!
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    vyzkousel jsem to potencovani kratomu kurkuminem a zda se ze to funguje, vic teda na prodlouzeni ucinku nez zesileni. davam lzicku mlete kurkumy cca 30 minut pred kratomem. zkousel jeste nekdo?
    EGGH
    EGGH --- ---
    ASURA: Já si dal tady od brkodlaka větší množství a měl jsem to samý. Ale mně se to teda líbilo :)) Normálně mě to odrovnalo na pár hodin :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ASURA: shodou okolností se mi to vcera podarilo taky...u kratomu plati víc nez u neceho jinyho ze min je vic
    ASURA
    ASURA --- ---
    BRKODLAK: Kombinace s něčím dalším nebyla....
    Díky
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    rád bych objednal nějaký větší množství kratomu, nemáte někdo v plánu objednávat osvědčenou kvalitu z ověřenýho zdroje, že bychom se složili?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ASURA: úplně jasny neodhadnuti davky, vede k nižšímu tlaku z čehož pak plynou vsechny tyhle obtíže. ta arytmie se mi moc nezda. kombinovali to s alkoholem?
    ASURA
    ASURA --- ---
    Pár kámošů kolem mě mělo po kratomu druhý den něco jako "kocovinu" a dva měli po užití pocit jako kdyby měli občasnout srdeční arytmii... Včera jsem viděl člověka po pití zbělat do odstínu bílý zdi a zeslábnout s nutností si lehnout a něco málo přes hodinu jen ležet a odpočívat. Myslím, že ani jeden z těch lidí moc neřešili množství, který užili, což je určitě základní kámen problému, ale i tak jsem se chtěl zeptat, jestli s něčím podobným máte zkušenost..???
    EGGH
    EGGH --- ---
    Jen tak mimochodem. Zjistil jsem dneska, když jsem si chtěl objednat cascaru, že je v EU zakázaná. Nevíte někdo, kde ji levně objednat z ciziny?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: můžu ti dat neco na otestovani klidně...
    me to pomohlo se zbavit zavislosti na huleni, kdy jsem se uz trepal az si vždycky zahulim a petidenni pauza byla maximum a to dost s utrpenim. ted se mi stává, ze zjistim, ze jsem už nekolik dnů nehulil úplně bezne, pricemz kratom si uz taky denne nedavam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam