PARRHESIA: z tyrosinu a b6 se v tele stane dopamin, kterej by mel mimo jine kratom uvolnovat, ucinek by to melo zesilit a prodlouzit, ja vnímám spis to prodloužení, ale je to individuální. ja jsem byl po seznameni s kratomem taky dost otravny, jak jsem to vsem doporucoval na všechno, protože me to pomahalo fakt skoro na vse, ale jsem s tim ted už opatrnější. jednak se ukázalo, ze ne každému musi byt jen dobře, jako treba lidem s nizsim tlakem, kterym může byt hodně spatne, asi jako kdyz to člověk přežene s dávkováním. zazil jsem jednou a fakt není o co stat. clovek si pak musí lehnout na nekolik hodin, vyspat se z toho, což v situaci, kdy je člověk třeba v práci a podobne není nic moc. taky je dost individuální dávkování, nekterym lidem staci jeden gram na stejne silny účinek, na jaky si většina lidi dava kolem tří gramu, takze pokud to chce nekdo zkouset, radeji zacit s malem, lepsi nic necítit než zazit tu nevolnost, je to fakt neprijemna nausea. ale jeste vaznejsi je ten zavislostni potencial, ktery zpravidla kazdy zacatecnik podnecuje, včetně me. takze to je rozhodně informace, ktera musi zaznít.