• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    STICKYGREEN: a jak dlouho, jak často a jaký dávky sis dával kratomu?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    HASSASSIN: kratomovej absťák je dost nepříjemnej... já sem teda hulil 23 let a jedinej absťák byla nespavost, pocení a nervozita. to se nedá srovnávat, já tvrdim opak.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    taky bych to uplne nezlehcoval, je to opiatova zavislost se vsim vsudy, vysazovat spis postupně, nebo substituci.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HASSASSIN: To je silný tvrzení...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VEX: to je hodne individuální
    VEX
    VEX --- ---
    BRKODLAK: o toleranci mi nejde, spíš zažívání
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VEX: 12 je jeste dobrý.ja povazuju za hranici únosnosti 20g denne, ale muzes to vytahnout i na sto. je to proste jak s opiatama, tolerance je svina.
    VEX
    VEX --- ---
    Přiznám se, mě překvapuje, že je vůbec možný do sebe fyzicky naládovat 12 a víc gramů kratomu denně. Držím palce.
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    MOJMA: wtf? snažíš se tu někomu přitížit? imo závislost na kratomu je mnohem slabší než na jinejch běžnejch drogách, jako třeba tráva...s chlastem a nikotinem se to ani nedá srovnat, jakej je to čajíček.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    VOP: Pán Bůh s tebou ... asi hodně se modlit ... :-DD
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VOP: můžeš pomalu snižovat, ale taky se nemusíš bát s tím seknout ze dne na den. podle mě snižováním akorát oddaluješ to, co stejně přijde. počítej, že první tři dny nebudou vůbec příjemný. je to lehká verze absťáku na opiáty. ale přežít se to dá, včetně fungování v práci. 12g denně není ještě taková hrůza, já toho sypal i víc.
    VOP
    VOP --- ---
    PARRHESIA: no a jak jsi přestával s krat teda? měl si silný rozhodnuti/přesvědčení, takze že dne na den?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PARRHESIA: muzes pls neco nasdilet o vlivu na srdce?
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Vop: Ty jo slusne, sis dopřával. 12gecek den je docela palba. Ja jsem s tim musel zkoncit ze dne na den. Stejne jak s hulenim, kourenim tabaku, konzumaci tvdeho (kořalinky:)atd. Predelal jsem zavratne jidelnicek. Staly se mi vicemene zaraz, tolik spatnych veci, ze jsem tohle zasadni rozhodnuti musel udelat, ,jinak cesta do hlubin propasti. Krom jinych negativnych veci, ktery se mi deli, Kardiologove mi odhalily na srdci takovy zahadny defekt, zrejmne jsem moh prodelat anginu a dostal zanet, prechodil nemoc. Prave kvuli stylu zivota a to moje odhodlani byt furt vykonny a akcni v dilne. . Myho tatu otevreli dva krat, kvuli chlopni, ja mam chopne uplne zdrave, ale jeste se necham prekvapit, co se odhali za mesic,po rezonanci. Taky mozn, a bylo mi dedicne, predurceno, mit slabsi srdce(ale vubec jsem to netusil, jestli nejake priznaky byly, nic jsem nezaznamenal do ty doby nez mi oznamili zakladni diagnostiku, proste ulet) . Taky, kdyz jsem od zenskych dostal kopacky, jsem vzdycky trpel, dusil v sobe ten smutek.Taky jsem mohl byt driv, ja kokot, vztek, to je uz uplne hloupe a spatny, , ted vim, jak srdce dostalo vzdy zabrat.. Kazdy to mame jinak, ale, ze srdce nese symbol lasky, neni nahoda. Je to schranka na lasku, kde neseme duše lidí, blizkých, ktere mame radi. Tento fakt, uz dovedu fyzicky citit, oslabene srdce je citlive.. Vlastne jakakoliv konzumace drog je egoisticka, vuci lasce. Hlavne na tu, kterou mame sami k sobe.Oddaluji nas od toho, abychom se meli radi. Pisu fakt slušnou EZO nálož keců, tak ok, proc to pisu? Protoze jsem googlil "kratom and heart" naskakali mi tam straslive veci, nasel jsem clanek od nejakych kardiologu, co se tou problematikou zabyvali, a v mem pripade:cloveka s" nemocnym" srdcem to nenadela vubec dobroty. Takze u me nepripada v uvahu se k tomu vracet, bylo mi z toho smutno, samozrejme, po dvou letech.. Tolika lidem jsem to doporucil, no hruza. Ten zbyly kratom nejspis rozdam. Konzumenty součastné, či odsloužilé smažky, mějte se krásně. A S dlaní na srdci.)
    VOP
    VOP --- ---
    tak jo.. vysazování kratomu.. zkušenosti, rady, tipy.. už to tady různě bylo zmiňováno, ale pome si to pls zopáknout)

Aneb roční každodenní užívání, cca 12g/den.. plán je že v rámci dovolený kdy budu sám na chalupě, vlastně jen 6 dní, bych nějak chtěl odabstinovat.. takže dejme tomu mám 6 dní.. mám začít vysazovat/snižovat? nějaký podpůrný prostředky? něco dalšího k tomu? díky)
    EFICAT
    EFICAT --- ---
    ahoj,mel bych zajem o kratom,muzes me o tom dat par informaci podle tvych zkusenosti? diky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: Další várka kratomu, vše zmíněné kromě žlutého k dispozici.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Doplnil jsem zásoby kratomu, pokud by někdo měl zájem - červené, zelené, bílé, zlaté, žlutý a prémiový.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Zdravim vespolek. Mam kratom, 150 g navic man, odrudy Sumatra, White Thai. Nakoupil jsem do zasoby a je ho zbytecne moc, s ochutnavkou nabidnu za stejnou poriz. cenu.Praha nebo Brno. Kdyztak posta.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Před pár týdny jsem měl jakoby záchvat, kdy jsem si myslel, že se o mě pokouší infarkt. Byl to nepříjemný stav, kdy jsem si chtěl fakt volat záchranku ale povedlo se mi to rozdýchat a rozchodit. Volal jsem kamarádovi doktorovi a ten mi řekl, že to infarkt nebyl ale byla to asi "tetanie" a že mu behěm pár dní volalo několik desítek lidí s podobným problémem. Prej je to způsobené stresem. Předepsal mi hořčík. Ty záchvaty jsem měl pak ještě několikrát. Necítil jsem se ale po psychické stránce nijak špatně. Doposud jsem myslel, že stres umím zvládat skvěle - medituju, otužuju se, dýchám Wim Hofa atd. Ale k věci - neskutečně mi pomohly 2 menší dávky kratomu a jedna očista s rapé. Rapé umí dokonale "vyresetovat" myšlení a kratom mě zase jakoby nakopl a namotivoval k práci. Pokud máte podobnej problém, tak to zkuste. Snad ta moje zkušenost někomu pomůže.
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    GOLDEN_TEACHER: Sex na kratomu je super. Mám zkušenosti s hodně vysokejma dávkama a byli jsme oba hodně spokojený. I mazlení na nižších dávkách je hodně příjemný.
    Už to tu zaznělo, není dobrý si na to zvykat, aby ten sex bez kratomu pak nebyl "nuda" :) My jsme si pak už kratom dávali právě hodně doma, za účelem užít si fajn roztejkací večer.
    Co se týče libida, nemůžu potvrdit, že by ho to nějak snižovalo, spíš naopak. Ale dávali jsme si tak 1-2x tejdně, víc asi moc ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam