• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Dneska jsem se dozvedel, ze pristi tyden bude na vlade zasedat "expertni" skupina slozena prevazne z cinitelu z narodni protidrogove centraly a podobnych slozek, coz bude mit temer s jistotou za nasledek uplny zakaz kratomu v ČR (samozrejme musi pak jeste probehnout schvalovaci kolecko).

Piratska strana o problemu vi a planuji to resit, pokud budou mit po volbach moznost...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Státní zemědělská a potravinářská inspekce | Přístup SZPI k produktům získaných z rostliny Mitragyna speciosa nazývané též "Kratom“
    https://www.szpi.gov.cz/clanek/pristup-szpi-k-produktum-ziskanych-z-rostliny-mitragyna-speciosa-nazyvane-tez-kratom.aspx
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    aka prebytky na prodej
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Watch this story by prodavač kratomu on Instagram before it disappears.
    https://instagram.com/stories/prodavackratomu/2588834705299676774?utm_medium=share_sheet
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Na facebookové skupině teď někdo postoval, ze odvykal za pomoci ketaminu. Samozřejmě fb elita to hned odsoudila z různých falesnych důvodů, kazdopadne to prý zabralo dobře. Takze uz na to nemusíte používat jenom perník :D
    jo btw mam spoustu dobrýho kratomu k mání.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    A kdyz uz je tady ta prehlidka kytek na "K", tak Kanna by mozna taky stala za prozkoumani, nemam zkusenosti:
    Sceletium tortuosum (Kanna) - Herbal-store.cz
    https://www.herbal-store.cz/clanek/37/sceletium-tortuosum-kanna/
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Kava ma taky ruzny modely:

Noble Kava vs. Tudei Kava: What Exactly Is The Difference? - Kava Guides
    https://kavaguides.com/kava-comparisons/
    https://kalmwithkava.com/noble-kava-vs-tudei-kava/
    XARGH
    XARGH --- ---
    BBAN4N: hezky napsano, akorat v "Kave" neshledavam nic zenoveho :) - spise bych to pripodobnil alkoholu, nez se to zvrtne (2-3 pivko cca), tzn. radost ze spolecnosti jinych lidi a small-talku s nimi. pomerne kratka doba ucinku. malinko drazsi, narocnejsi priprava, resil jsem nakonec tycovym mixerem. kava-kava klub bych rozhodne chtel navstivit :)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ahoj, co se srovnání Kratomu a Kavy týče, tak určitá podobenství tam jsou, hlavně co se týče té uklidňující, sedativní složky - to mají obě rostliny společné, i když mají jiný mechanismus účinku. Kava nemá stimulační efekt jako Kratom. Kavu si dávám spíše večer na pohodičku s přátely, s partnerkou nebo prostě na klidnou uvolněnou meditaci a dobře se mi po ní spí. Kratom si večer nedávám, protože mi narušuje spánek, pokud teda není nějaká party..
    Výhoda Kavy oproti Kratomu je, že na ní nevzniká závislost a nemá takový ten opioidní aspekt Kratomu si dávat stále víc a víc, což je věc na kterou si dávám pozor a myslím, že by se o tom mohlo v Kratom komunitě víc mluvit :-)
    Naopak je tam obrácená tolerance, že čím víc piješ Kavy, tím se tělo lépe adaptuje a více funguje. Nevýhoda Kavy je její cena a těžká dostupnost, ale beru to tak že když si dám jednou za týden nebo déle Kavu a dám za jednu dávku přes kilo, tak to není nic hroznýho oproti tomu jít třeba do hospody a ten stav je pro mě teda jinde než po alkoholu :-)
    Kava je prostě klidná, zenová rostlina, která má pro mě krásný spirituální rozměr, který si časem zaslouží samostatný článek. Častý motiv je pro mě pocit sounáležitosti s ostatními, empatie, bytí tady a teď a vnitřní klid, po kterém dle mého názoru mnozí touží, ale v dnešním krysím závodě si třeba nenajdou čas se zastavit (známe asi všichni) - Kava je jako nějakej zenovej mistr, kterej přijde a jemným gestem tě zpřítomní, nebo alespoň tak to vnímám já..
    Více je v tom článku v herbáři..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Díky, že jste odkázali na můj e-shop :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Hele nahodou si ke me chodí hodne lidi s cilem psat diplomku nebo se učit na státnice. A jsou s tim spokojeni.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pratele, znate kavakavu? jake to je ve srovnani s ratomem? Doporucite pripadne eshop?
    VEX
    VEX --- ---
    SIMUSHKAS: to zní jako typický overdose:) dal bych si do začátku polovinu.
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    SIMUSHKAS:Taky jsem to používal na tyhle studijní povinnosti...většinou jsem makal a kratom aplikoval až ve chvíli, kdy už jsem neměl sílu pokračovat.
    A to, že se ti zamotá hlava a že je ti blivno, je na začátku běžné. Zkus nižší dávku.
    SIMUSHKAS
    SIMUSHKAS --- ---
    Většinou mám tlak normální, ale je fakt, že se mi trochu zamotá hlava i po cigáru. Kafe ale dávám s přehledem, různý silnější čaje taky...Zkusím to příště s nižším dávkováním.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SIMUSHKAS: Jak jsi na tom s tlakem? Nemáš přirozeně spíš nižší?
    XARGH
    XARGH --- ---
    SIMUSHKAS: :D
    nic neni pro kazdeho a ocekavani casto zklamou. za me teda na uceni doporucim guaranu nebo silny caj. ten jsem aplikoval uz u slabikare :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam