• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    no tady říká, že má cold turkey z opioidů, ale nespecifikuje to. Tak nevím, jestli tím myslí "jen" kratom, nebo přešel na něco tvrdšího....
    VEX
    VEX --- ---
    INK_FLO: ale taky jsem viděl před dlouhou dobou video, kde přiznává závislost na kratomu a mluví o tom jako o nejhorší závislosti co zažil.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    pokračování příběhu borce, kterej byl dřív velkej propagátor kratomu...

My Family Left Me. I Was WRONG About Psychedelics.
    https://www.youtube.com/watch?v=QRpXtHR0o5o
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    DUDEL: Tak to fakt nevím...přiznám se bez mučení.;)
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    MARTYZAN: ked uz sa o tom bavime. kratom, teda nejake tie ucinne latky zostavaju v krvi, moci alebo niekde? ako dlho?
    mam taky pocit ze to by museli konkretne hladat presne nieco z toho aby to nasli ne?
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BLESK808: K za volantem je ok...ale záleží jaký a kolik. Do 2 g asi cajk. Trochu to ale odvádí pozornost a nutí koukat po okolí. Co vím, tak to testy nejsou schopny naměřit. ...imho...
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    BLESK808:
    1. ano
    2. no tazko povedat, ale urcite ich nezlepsuje :)
    3. asi uplne ne, ked to neni zakazana latka (aspon u vas zatial)
    4. pochybujem
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Zajímal by mě váš názor na kratom za volantem.
    1. Řídíte pod vlivem kratomu?
    2. Myslíte si, že kratom zhoršuje řidičský dovednosti?
    3. Je to nelegální?
    4. Pozná test na drogy od PČR kratom?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VYHULENY_UFO: Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: drzte palce, tenhle prirodni herak nam nesmej vzit
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEON: black kratom je navic jen prazenej neprodejnej kratom, kterej slusny indo firmy ani nemaj. Mel jsem 200g na zkoušku od kamose s jinym zdrojem. Rozdával jsem vzorky a nikdo z obdarovaných nezaznamenal sebemensi ucinek ani při velkých dávkách
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEON: botanic a herbal jsou nejhorší hráči
    THEON
    THEON --- ---
    SDN33: Jakože mám za to, že Botanic s jejich BLACK FRIDAY FREE SHIPPING -50%!! akcema na Kratom na tom není o moc lépe ;) Nemluvě o tom, že to, že "MZ" něco tvrdilo je vyslovený hoax, vytváří tím zbytečnou paniku aby si zvýšili tržbu, a obecně operují s Kratomem dost nezodpovědně, no comment...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BBAN4N: Vítkův cestopis a další videa o kratomu v tom sehráli vyznamnou roli. kor když vitkovi jde jen o promo a zacal už i v ramci pr lhát.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    No, já mám rok e-shop, kde Kratom je jeden asi ze sta produktů a nikdy jsem Kratom nějak opravdu nepromoval. Napsal jsem článek s rizikama a udržitelným způsobem užívání s mikro dávkama, kterej jsem musel stejně smazat. Aktuálně mám Kratom na základě osobního rozhodnutí smazanej z e-shopu a kategorie je jen na heslo pro zákazníky, kteří si jej někdy v minulosti objednali. Roky edukuju veřejnost v různých skupinách o rizicích a jak jej správně užívat. Vadí mi to, že nemůžu u Kratomu zveřejňovat veškeré informace. Ty se snažím sdělovat osobně co nejvíce lidem, abych měl klid na duši, že to dělám správně. Teďka na základě mýho rozhodnutí postupně přestat prodávat Kratom přicházím samozřejmě o zisky a uživit se e-shopem taky není žádná sranda, hodilo by se mi tam Kratom mít. Říkám si, jestli nejsem moc zásadovej a přehnaně moralistickej, když tabák a alkohol jsou normálně prodejný a nikdo nikde o ničem needukuje. Nikdy bych v roce 2008, když jsem s Kratomem začínal neřekl, že to bude takhle brutálně populární a taková móda. Viz Vítkův cestopiss a obří vlna děcek, co se na to namotají. Mám Vítkův cestopiss rád a sleduju ho a přeju mu úspěch ve všem co dělá a je to živel, ale pořád se jedná o opioid, se kterým se musí náležitě zacházet a neměl by se přehnaně okatě promovat ve velkým bez zmínění rizik.
    Osobně sním o společnosti, kde vše bude legální ale s veškerýma informacema, hlavně včetně rizik, ne jak šulíni na e-shopech, kteří z toho dělají všelék a naprosto ignorují rizika. Kde bude určitá infrastruktura či platforma s vyškolenýma lidma, kteří člověka nasměrujou. Vstoupil jsem teď do pětiletýho výcviku, kde pokud to legislativa umožní tak budu oficiálně kompetentní k tomu, provádět legálně terapie s psychedelikama a pokud se to podaří, tak to bude pro mě obří osobní i historickej milník. Aktuálně je vláda i farmaceutickej systém se svou politikou proti lidem. A těží z toho monopoly.
    I tak by však lidi měli pochopit zásadní věc, že je základní lidská svoboda konzumovat cokoliv a měnit si svoje vědomí. Ale z toho taky vyplývá zodpovědnost se zajímat o to, co dávám do svýho těla, jak ovlivňuju svou mysl a jaký jsou rizika a ne ve všem spoléhat na ostatní.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: ja mam inside info od piratu. 1.6. se resilo co pridat na seznam. kratom byl na programu (o pet let driv nez planovali) nezakazali ho kupodivu na prvni dobrou, ale zvolili variantu dalsiho zkoumani, tzn ted to je v rukou cz vědců. vysledek muze byt zakaz nebo ne.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRKODLAK: No psali tam, že se to chystá i tu podle MZ. Ale je fakt, že jsem to neověřil vůbec.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    btw ten clanek je napsanej naschval klamave. Mluvi o zakazu v SR jakoby to bylo tu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: zmrdsky mi přijde se snazit zvýšit prodej na zaklade neceho co se ještě nerozhodlo
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRKODLAK: Teda nevím. Ale stopro ještě dva měsíce zpátky byl plnej FB reklamy "Kratomujeme" atp. Plus eshopy , no. Jako LOL. Komu zase tohle vadilo? Tady ten stát fakt chhce, abys hrál maty, pil vodku a pivo. Fakt z m r d i.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam