• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HACECKO: zacal si delat kratomovy pr házením nereálné špíny na ostatní.
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    BRKODLAK: pls nějaký tldr shrnutí v čem začal lhát? Nechce se mi projíždět všechny jeho videa
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BBAN4N: Předpokládám, že po Kratomu spíš dobře a ráno nejsi přejetej? Já jo i z malé dávky do 2g kterou si dám ráno a přesně proto se pak rozjíždí to kolo. Protože další den se člověk cítí ještě víc že potřebuje vzpruhu. Druhá věc je mentální zdraví. Imho je nás spousta nediagnostikovaných a vlastně celej život hledáme nějakej vnitřní klid. Kratom je přesně na hranici, kdy otupuje tak akorát, aby mu to dodalo energii. Takže je hrozně jednoduchý si zvyknout na tu najednou nastolenou pohodu, která člověku chybí třeba celej život.

Vůbec nerozporuju tvoji strategii. Kratom je strašně zlej pán a je super, že o tom píšeš a chtěl bych to tak umět. Ale neumím. Minimálně už ne teď.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ten článek je kdyžtak tady :-)
    https://www.patreon.com/posts/43216540

Není to vyloženě micodosing, ale je to o malých dávkách, se kterýma jsem já spokojenej, o tom jak jsou důležitý pauzy atd.
    Furt jedu víceméně stejnej režim, cca 2 x týdně kratom, cca 1,5 g a po pár hodinách někdy přidám druhou dávku a dávám pravidelně pauzy cca týden. Teď to je 14. rok co jedu kratom a pořád mi funguje 1,5 g :-) Což je oproti většině uživatelů např. ve skupině na FB velký podprůměr. Ale pro mě osobně je to ověřená cesta, jak si tuto rostlinu dlouhodobě uživat udržitelně bez negativních vedlejších účinků, který si většina nových uživatelů podle mě v nadšení ani neuvědomuje - a ani jim je nikdo neřekne kvůli jebnutý legislativě a když už, tak prodejci jedou jen hype, aby si namastili kapsy.
    Osobně bych uvítal povinnost prodejců uvádět rizika.

Snažil jsem se najít nějakou hranici mezi tím, že jsem milovník Kratomu a snažím se ho užívat s respektem a tím, že mi vadí všudypřítomný marketing a hype bez uvádění rizik, takže rizika jsem se snažil zdůraznit..
    LEMS
    LEMS --- ---
    BBAN4N: nestalo by za to ten clanek o microdosingu sdilet alespon tady, nebo jestli muzu prosit alespon do posty?
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    SDN33: Asi rok jsem kolem toho v Brně chodil. Nikdy jsem si tam nic nekoupil teda, ale občanku to nečekuje...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HUZWA: to je takovej klasickej argument hejtru těchto automatu (ve valné vetsine prodejcu co automaty nemaji)
    ale jednak zapomínají na dobu kdy jim bylo pod 18 a taky na to že davat vekovou kontrolu na suvenýr implikuje užívání tudíž možná pokuta od čoiky nebo kyho dasa.
    btw tady v Praze jsou decka v 15 na oxacich a lidi nadávaj na automaty s kratomem.

ale jako obecne to slo do pici, všichni na tom chtej vydelavat a poctivi psajtrencovi former users ted nemaj na najem :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARFELOO: kde ted nakupujes vlastne, klidne pm.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SDN33: Náhodou, kdyby mě někdy o víkendu chytl absťák, tak vím kam zajít…
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    MARTYZAN: no i na 20g je to dost prepalena cena,ale holt mat..proc OP? CBD a kratom jsou od 15 bo 18let? myslim, ze ne, proste jako kdyz do matu nacpes kofilu,bagetu a fantu
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    HUZWA: tipuji na 20g, btw jak funguje ten mat? To nějak čekuje občanku?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HUZWA: nevím, posílala mi to žena. Spíš nechápu, co to je za hlavouny, cpat to do matu. Tj fakt vrchol už.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    SDN33: co to je za gramaz? 10g?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: výdejní automaty na cbd a kratom hadam?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    J_A_S_O_N: přesně. Upřímně jsem si říkal, že to musí bejt otázka času.
    Podle toho, co říkal jsem se sám sebe ptal, kde mu zbývá čas na normální život?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Brno, hlavas. Co to je za mrdky?

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EATHAT: o tom jsem neslysel, coz nemusí nic znamenat, ale kratom se metabolizuje přes jatra, klasicky pres cytochrom cypd34cosik a dalsi dva.
    Hrozi poskozeni jater pri dlouhodobem uzivani leciv a kratomu, pokud se o rozklad leciv staraji kratomem inhibovany cytochromy, pripadne u lidi s dispozicemi na slaby játra. O ledviny bych se bál kvůli dehydrataci.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    EATHAT: ale můj osobní postřeh je ze když si dávám a hodně piju a jim ovoce je to lepší
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    EATHAT: už je mi z toho taky blbě :) já mám teda největší problém s plynatostí skoro až meteorismem a občas zácpa... Dávám k tomu detox :zelený ječmen, spirulinu a ostrpostrec
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    Kratom a jeho vliv na ledviny...naka verohodna studie dostupna?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam