• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VOP: ještě je dobrý že kolegové v práci si myslej že žiju děsně zdravě že pořád piju zelenej ječmen :)))) a jsem krásně hubenej a plnej síly
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tak to vychází z chemicke podstaty opioidů, dojezd značí nejakej disbalanc jako nedostatek serotoninu, dopaminu, dehydratace, proste nejaka ujma telu, kterou musi srovnat. u opiatu jsem tenhle pocit nikdy nemel, proste dojezd v pravým slova smyslu nemají, místo toho mají tu fyzickou závislost. takze na single uziti semtam rozhodně radši herak nez meth, a na dlouhodoby vlastne taky.
    ty propady, co můžou lidi po urychlovacich zazivat, pripadne alkoholová kocovina není dost důrazný. Člověk si říká první dva týdny, ze to už nikdy, a jak začne třetí tyden finisovat a chemie se vraci do normalu, hned s tim predsevzeti slabne.
    oproti tomu odvykani z oxycontinu bylo absolutne presvedcivy, ze do tohohle uz spadnout nechci.
    VOP
    VOP --- ---
    BRUTOL: za mě nejhorší, že mi po tom nikdy nebylo nějak blbě nebo dojezdově no)
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    me se teda rozsvitilo vystrazny svetylko mnohem driv. jedno leto jsem daval kratom temer kazdy vikend, kdyz jsem sel nekam parit. A pak jsem jednou nemel pytlik s k. sebou a pristihnul jsem se, ze se mi nikam ven nechce, protoze to beztak bude opruz a nuda :). Jsou to asi dva roky a od ty doby jsem mel kratom tak 5x....
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Nejhorší na tom je ze to je tak levný....
    VOP
    VOP --- ---
    Jo no. Hele dostatečný warningy ohledně každodenního užívání tu RUSHACKu máš. Ač je to individuální osobnostně a i co se týče užívanýho množství a doby užívání a následků atd., tak každodenní užívání v drtivý většině případů rozhodně není dobrý. Ostatně upozorňujou na to nejen objektivní weby/zdroje informací, ale i většina prodejních webů/eshopů. Takže..

Na druhou stranu chápu, že někoho to holt neodradí a nedá si říct a musí si to ošahat sám, mno.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    RUSHACK: Je to dost individuální. Někdo absťáky nemá ani při 20, já je měl i při 5.
    VOP
    VOP --- ---
    RUSHACK: tak si to užij a kdyby to rostlo a přišly nějaký problémy, tak napiš)
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    VOP: ten fyzickej absťák bude mit primou souvislost s mnozstvim a dobou uzivani.ja si davam denne teprve asi mesic tak 8g max/den.
    VOP
    VOP --- ---
    RUSHACK: psal jsem to někde níže.. užíval jsem 3 roky.. poslední rok (takže spíš dva;) 5-7x denně á 3g

Proč se ptáš?
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    VOP: Prosim tě, kolik jsi toho bral a jak dlouho?
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    FARFELOO: super, díky!
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ZUZANKOVA: snad naopak, ketak jako uleva od kratomu/opiatu... nedavno jsem myslim narazil na nejaky lekarsky clanky v tom duchu... ale mozna sem byl moc na vitaminu-k, vim ja...
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: Pro mě osobně je kratom jako náhražka ketaminu a jinýho zvěrstva super věc, ale to je čistě můj osobní problém a asi jsem to vážně nepochopila...každý to máme jinak :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZANKOVA: ocividne to nechápeš, ale nebudu ti to vyvracet
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Já si naordinoval Magnesium, Vitamin C, 5-HTP, kozlík, olej z černýho kmínu a samozřejmě marihuanu. Zvládl jsem to bez křečí, po 4 dnech jsem už byl schopnej i spát!
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: Z bláta do louže...za mě ;) ne-li líp....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZANKOVA: pry to solidne zazene abstinencni příznaky, tak proc ne
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: Keťákem bych se asi zrovna nezachraňovala:) mmmm :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam