• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FORACE
    FORACE --- ---
    FLOW: kazdej ma sedativni ucinky od urcityho mnozstvi..
    FLOW
    FLOW --- ---
    CDR: On ten červený má spíše uklidňující účinky, nakopávající by měl bý zelený a bílý. takže jdu do zeleného :-)
    ja ty sedativní látky jako je opium apod. nemám moc ráda.. když jsem zkusila heroin, ležela jsem na posteli a jen čuměla, nic mě nebavio. pak už mě ta apatie začala srát a chtěla sem aby ten stav už skončil..
    takže červený neé :)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    CDR: 15-20g najednou?
    CDR
    CDR --- ---
    FLOW: kdekoliv. Na mě to třeba vybaflo třeba jako reklama od lord jerky na fb (jinak prodávají jerky a sušený plody).
    Objednal jsem si poprvé (červený), dorazilo.
    Nějaké příjemné příznaky ve smyslu stimulantu jsem v nízkých dávkách nezaznamenal.
    Ale když zbouchám 15 - 20 g, jsem nabuzený "opiátovým" stylem, můžu civět do pc do tří do rána, pak mám nekvalitní spánek s živými sny (velmi podobné jiným opiátům).
    Den poté je bez dojezdu, ale je velmi obtížné vstát, vstávám pak před dvanáctou (při aplikaci okolo osmé hodiny večer).
    Mám dost zkušeností z minulosti s heroinem a morfinem, u těch mám cosi jako dojezd až do večera a především problém v podobě střevních křečí.
    U kratomu tyto křeče nemám, ale (nevím, o jaký se jedná mechanizmus) mám světlé výkaly stejně jako u heroinu, nevím, jestli to je věc osobní, nebo nějaká rozšířenější (něco skrze vylučování bilirubinu, který v normálním stavu barví stolci do hněda).
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já jsem psýčkař, náhodou jsem sem zavítal po delší době a zrovna mám všechny druhy skladem a čerstvý, ale reklamu si už dlouho žádnou veřejně nedělám z několika důvodů, takže odkaz veřejně posílat nebudu :-)
    Důvody: jestli nedojde k nějaký rozumný regulaci, tak Kratom vyškrtnu z e-shopu, protože mě nebaví jak je ta scéna už velká a jak moc se Kratom zneužívá. Schválně proto ani nikde Kratom veřejně nepromuju, už je to moc módní a scéna jde do hajzlu a s nostalgií a slzou v oku vzpomínám na časy, kdy jsem neznal jedinýho člověka, co by kratom znal. Aktuálně to na regualci vypadá, přeju si aby se musely psát na e-shop rizika, rozumný dávkování, omezení do 18 let a žádný marketingový lži typu že to je návykový jen jako kafe, nebo obří dávkování, aby se vydělalo.
    Jsem pro dostupnost rostlin a látek, ale naprosto zásadní je informovat kupujícího o všem, hlavně co se týká rizik, mechanismu účinku (opiod) atd. K regulaci by snad mělo dojít asi příští rok, pokud k tomu nedojde nějak včas, asi vyhodím Kratom z e-shopu a budu dávat prostor jen ostatním rostlinám, které se takto masově nezneužívají a u nichž není takový riziko k zneužití/ zneuctění.
    Kdybych chtěl vydělávat, mám e-shop jen s kratomem a na ostatní bylinky kašlu, ušetřím si tuny práce a starostí a vydělám o hodně víc peněz. Ale jdu spíš složitou cestou být komplexní, mít rostliny u kterých mě ta scéna neznepokojuje, i když to stojí hodně úsilí mít přes 100 rostlinných produktů, které vyžadují spoustu času a práce.
    Kdyžtak budu na Letní Zvěři či Roztoč festu (Roztoč není primárně psýčko, ale darkprog tam zahraju, i když se ještě víc těšim na set na firespacu), tak kdyby se tam někdo z vás tady chystal, ozvěte se a dáme pokec :-)
    FLOW
    FLOW --- ---
    Zdravím psýčkaře i nepsýčkaře :-D
    Kde můžu kratom koupit?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRKODLAK:
    Neškodná limonádička-dával jsem měsíce rance, hlavně White Maeng Da a jednoho dne jsem se tak nějak samovolně rozhodnul že ta příšerně hnusná chut se prostě nedá. "Abstinenční příznaky" bych přirovnal k něčemu jako když po záchvatu lití hektolitrů kafe denně vysadim ale slabší a při vidině požití Kratomu se mi zvedá kufr ještě tedka :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jinak nevím jaky je tu zastoupení psyckaru, ale chystam se patek-nedele na Sunrice v Lipové lázní. Vzhledem ke kazdorocnimu zajmu, beru nějaký užší výběr sebou. Pokud by nekdo vedel predem. ze chce konkrétní množství konkrétního druhu, ať napíše zprávu do čtvrtka.
    Ozvěte se klidně i na ochutnávku a seznámení.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEODORT: hele kdyz se zacal řešit zákaz, tak normálně reklamy ve stylu: zásob se dokud to jde apod.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRONEMA: pravdepodobne jak rikas, ode me to byl jen pokus o vtipek. i kdyz na druhou stranu, s tim jaky znam lidi, celkem ze zivota..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neprodaval nic, asi jenom cetl neco nepresnyho...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    THEODORT: dobrej point. straseni zákazem je jedna z ne zrovna morálních prodejnich strategii.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRONEMA: pilne se pracuje na regulaci kratomu. kdo podává info o zákazu je těžce mimo.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    [kratom]
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FRONEMA: a bere aspon pernik nebo ti ho chce prodat?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pratele mate nekdo nejaky aktualni info o delegalizaci kratomu?
    Jeden clovek mi presvedcene tvrdil ze bude ilegalni od pristiho mesice
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak nam ten vyjebanej facebook opet po letech skupinu smazal. na zaklade prispevku z let 2020-21. fakt svinstvo.
    tady je dalsi inkarnace
    Uživatelé Kratomu Rezerva
    https://facebook.com/groups/1238177383352843/
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRKODLAK: cca tak to bylo 5-7 denně vrchovate lžičky kávy když jsem jí včera zvážil měla lehce přes 4g..trvalo mi to rok a půl cca pozvolna tím že dělám 12h směny a po práci jsem se chtěl věnovat svým koníčkum a rodině... Tak jsem takle uklouzl do nedávná jsem ještě stával v 4:45 a chodil spát kolem 1:00...ted mam služební byt a cesta jen na cigáro do práce.... Tak jsem víc vyspanej. Šlo to pomalu první 3 měsíce jen občas. A pak jsem si koupil první kilovku a jelo to.... Už jsem na fcb v té skupince. Tak tam rozpisu víc je tam více lidí ale některé ty příspěvky mě tam fakt pobavili.... Dneska teda od rána hospodařím s 10g a jde to fakt mě to tady nakoplo a mám jasně danej cíl. A to je teď se dostat na 1g i když to mi teď přijde zbytečné si vůbec dávat pak přestat na pár měsíců. A pak bych si to rád nechal na určité tvořivé koníčky a na párty protože vůbec alkohol nepiju. A všechny ostatní drogy krom halucinogenu mě nebaví.... Ale to si dám max 2krat ročně houby nebo papíra...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: 30 na den uz je slusnejsi spotreba. to si davas 7x denne?
    na kolika jsi zacinal a jak rychle jsi se dostal na takový množství?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FRONEMA: jo. takovej pristup je idealni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam