• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný kort když člověk za sebou už má nějaký jiný závislosti..... viděl jsem spoustu videii o kratomu jak pomohl lidem se zbavit heráku nebo amfetaminu ale pak se zbavit této zdánlivě bezpečné věci už pak byl problém :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: Přesně kdybych mohl nasdilet ten pocit když sem se ráno vzbudil jako zombie a sotva si došel namíchat a pak čekal jestli to zabere tak se na to spoustu lidí vyprdne nebo si dá pozor... Ale prostě na tom začátku je všechno tak skvělé a člověk má pocit že to je ok řekl bych tak prvních půl roku ok a pak to začalo ..... A to přestáváni sám je fakt těžké. Už jsem byl skoro na nule ale pak se to zas zvrtlo musel jsem na brigádu a dodělat nějakou práci..... Takže vysadit hned z takových dávek je nemožná věc.... leda si fakt vzít dovolenou jako to udělal jeden známej a ležet doma týden.....
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BRUTOL: Já dnes týden úplně bez...po roce a půl víceméně pravidelného každodenního užívání. Ale dostal jsem se maximálně na 15 g třeba na víkendovém fesťáku. Já myslím, že měl tady Banán pravdu, nepřekračovat 1,5g a dát si max jednou za týden. Pak by neměl hrozit vznik tolerance a následné fyzické závislosti.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    DUDEL: čím déle to budeš brát tím to bude slabší :)) já tehdy skončil až na skoro 40 g denně nebo kolik abych zas nekecal .... teď se z toho pořád postupně hrabu a vlastně už necítím žádný efekt teď jsem na cca 6g denně .... hlavní je to nebrat denně
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    toto davkovanie by ma zaujimalo. ja si davam okolo 3g (vazene) kvoli tomu stimulacnemu kicku. to sa mi lubi :))
    kolko je taka max davka kedy to este stale bude stimulacne? mozem ist na 4g? 5g? bude to viacej kopat ci uz ani ne?
    medzi 3 a 3.5g necitim ziadny rozdiel napriklad...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Umite tu nekdo delat ankety? By me zajimala anketa treba s pulgramovou presnosti od kolika gramu se vam lamou ucinky zelenyho ze stimulacnich na sedativni. (samozrejme zalezi jak na cloveku, tak na zdroji). S predpokladem, ze jste vyabstinovany ze vseho ostatniho ("Opioid naïve")
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VASALOPETE: bilej stimulace, cervenej silne fyzickej efekt, zelenej tak nekde napul. taky hraje roli davka. je hranice do ktere to stimuluje a od utlumuje.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Pls nejake strucne zhodnoceni k cemu pouzit jakou barva kratomu?? Na netu to najdu, radsi bych ale nereklamni info. Dik
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HARVIE: prestoze jsem mohl, nesjel jsem na kratomové vlně.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    BRKODLAK: jasny, meli bysme podporovat lokalni nyx trh. staci kdyz reknes, pred kterou zakladkou mas ten automat a muzem tam vsichni chodit :-D
    VOP
    VOP --- ---
    Jj přesně, Brkodlak kurví scénu neregulovanym prodejem.. nebo tak něco..))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TOMMY_: muzes se zkusit ozvat me, myslim ze spousta mistnich clenu by mi dala doporuceni.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Btw jaky ted doporucujete eshop? Nebo kde nakoupit? Muj zdroj ted nekomunikuje. Jde mi o zeleny kratom.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MARTYZAN: neni to jen pocit, skutečně to ohrožuje to, na čem Vobořil a tým kolem něj už cca pul az rok pracuje.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    VEX: Hned jsem klidnější;))
    VEX
    VEX --- ---
    MARTYZAN: lidi možná, ale děti jedou jiný kanály než kterejma to teď proudí. Ty už o tom vědí dávno.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Taky se máte ten pocit, že současná vlna infa v médiích není vůbec ku prospěchu? Spíš to namotá další lidi/děti si dát...imho
    tady něco pro odlehčení ;)
    OMNION (visuals by Bionic): KRA-TOM (Kratom live 2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=i1dzyjbh_Wk&ab_channel=Omnion
    VOP
    VOP --- ---
    Kvůli chybějící legislativě se k návykové látce kratom dostávají i děti. Odborná skupina Pirátů připravila návrh racionální regulace
    https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/kratom-odborna-skupina-piratu-navrhla-racionalni-regulaci.html
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: kratom je hodne univerzalni substituent. všichni co maji plnou hudbu vytloukání klínu klínem nejsou úplně nejostřejší pastelky v penálu. když se zbavím dvacetiletyho návyku na huleni behem dvou měsíců kratomovani, ukoncim dvouměsíční návyk daleko jednodusseji, než ten desetiletej.
    VOP
    VOP --- ---
    Hele jako.. já sem během těch dvou (takže tří ;) let uzivani kratomu taky postupně dost vypustil alk.. a výrazně se mi snížily ulety a prodluzovala doba mezi úlety (tou dobou již "jen" občas kkš) se stimulantama.. aneb docela se v tom Bleskově příspěvku vidim).. a jelikož to bylo dycky do plnejch a pak kocoviny a djzdy/rozbitost jak prase, tak kratom ve srovnání s tím vlastně docela zdravé papání)).. jasně, zaplacnuti závislosti závislostí, stejně se to pak muselo resit jinak/zbavit se komplet, ale imho jako substitut vlastně docela fajn)

Teda je možný že pulka uspechu byla v tom, jak konečně stárnu a moudřím, že))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam