• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    btw kdyz jsem zacinal, vůbec nebylo známý, že to dělá závislost
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MOMENT: souhlas l-tyrosin a b6 byla jedina vec co boostla kratom. btw s tou toleranci, zalezi na užívání. znám lidi co berou pet let 3x3g denne.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    REFALLENONE: po jak dlouhy dobe si zase zacal?
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Je to možná subjektivní, ale možná taky dobrá zpráva. Po vyřešeném návyku na kratom (necelý rok, na konci 15-20 g denně, řešeno postupným snižováním) si ho zas dávám, někdy častěji, někdy míň. Funguje zas jak dřív a když si hlídám, abych nebral každý den a dával si občas vícedenní pauzy, nemám s tím problém. Stačí mi gram na probrání, 2g na fokus a po třech už bzučím jak trafo. Takže keep up, dobrý časy budou.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    A ja teda na zacatku fakt nevedel, ze to ma takovouhle fyzickou zavislost :/ fakt to info je nula, kdyz se clovek nezajima konkretne.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    MARTYZAN: doporucuju l-tyrosin v kombinaci s vitaminem b6, zkousel jsem to pred par mesici a je to super, tahle kombinace podporuje vyrobu dopaminu, je to vlastne docela jizda :D zvlast v kombinaci s kratomem, ale ja ksem to pouzival jako mezifazi mezi dvema davkama kratomu behem dne. Ale nevyhoda je, ze na tom vznika tolerance fakt rychle, takze vubec nema cenu to brat casto. Ale na odvykacku to udajne pomaha! Ja to ted nemam, ten kratom me ted v posledni dobe fakt sral natolik, ze to davam cilene bez niceho, abych videl pravou tvar. Snizovat davky jsem chtel nekolikrat a nikdy se mi to nepovedlo. Jakoze vubec, mozna jednou jsem snizil o pul gramu, ale hned dalsi davku jsem vratil do puvodniho stavu :) mam dve deti a zenu, k tomu firmu se spolecnikem, zena pracuje na sebe a mladsi triletej kluk se nevesel do skolky, potrebuju fungovat udrzitelne, kratom na denni bazi neni udrzitelny. Takze moje motivace je v tomhle, kdybych byl sam, bylo by to asi uplne o necem jinem. Buh vi na cem vsem bych vlastme jel :D

Nejhorsi na kratomu je, ze se clovek snadno rozcili, kdyz ho nekdo vyrusi, to me ted zpetne hodne stve, protoze deti vyrusujou a zlobej porad. Takze jsem byl casto rozcilenej. Ted mi prijde, ze jsou vic rozcileny vsichni :) deti jsou jako houby.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    MOMENT: No to seš teda dobrej. Já to doma mít nemůžu. Nejhorší jsou pro mě večery a usínání. Měl jsem 24%kapky CDB ale je to čajíček. Pak jsem měl i THC kapky. Ty už jsou mnohem lepší. ;)) a zabíraj.
    O těch rizicích jsem věděl taky ze zkušeností pár mých známých ale stejně jsem do toho šel.
    zítra mám trénink volejbalu a mám hodně velkou chuť si před tím dát. Ale musel bych si koupit 25 g, což nechci. Tak to zkusím dát jen na kafi a čaji. BTW nemáte někdo tip na nějaký udržitelný *nakopávák* co jde koupit v lékárně?
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Ja si jel rok a ctvrt nejdriv jednou denne 3-4g pak po pul roce uz obcas dvakrat denne a po roce 2xdenne 7g a ted uz me to zaclo stvat, protoze uz jsem z toho byl ve vysledku spis unavenej, kruhy pod ocima (v lete to skrylo opaleni, ale ted v zime uz jsem si zacal pripadat o deset let starsi), tak jsem s tim seknul. Vedel jsem do ceho jdu, takze jsem si dal 3 dny off, ted je to ten treti den, vcera to bylo nejhorsi, pripadal jsem si jak pri poctivy chripce, dnes uz je to mnohem lepsi, snazim se fungovat, zitra uz se jdu podivat do prace. A ani na to nemam chut musim rict. Mam tu ted 200g cca a vubec me to nelaka, prijde mi to jako nejaka stara znama, se kterou uz si nemam co rict…

Ale na druhou stranu bych to v budoucnu chtel obcas pouzit :D ale uz ne na denni bazi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRUTOL: to je o vůli
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VYHULENY_UFO: jasný kort když člověk za sebou už má nějaký jiný závislosti..... viděl jsem spoustu videii o kratomu jak pomohl lidem se zbavit heráku nebo amfetaminu ale pak se zbavit této zdánlivě bezpečné věci už pak byl problém :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: Přesně kdybych mohl nasdilet ten pocit když sem se ráno vzbudil jako zombie a sotva si došel namíchat a pak čekal jestli to zabere tak se na to spoustu lidí vyprdne nebo si dá pozor... Ale prostě na tom začátku je všechno tak skvělé a člověk má pocit že to je ok řekl bych tak prvních půl roku ok a pak to začalo ..... A to přestáváni sám je fakt těžké. Už jsem byl skoro na nule ale pak se to zas zvrtlo musel jsem na brigádu a dodělat nějakou práci..... Takže vysadit hned z takových dávek je nemožná věc.... leda si fakt vzít dovolenou jako to udělal jeden známej a ležet doma týden.....
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BRUTOL: Já dnes týden úplně bez...po roce a půl víceméně pravidelného každodenního užívání. Ale dostal jsem se maximálně na 15 g třeba na víkendovém fesťáku. Já myslím, že měl tady Banán pravdu, nepřekračovat 1,5g a dát si max jednou za týden. Pak by neměl hrozit vznik tolerance a následné fyzické závislosti.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    DUDEL: čím déle to budeš brát tím to bude slabší :)) já tehdy skončil až na skoro 40 g denně nebo kolik abych zas nekecal .... teď se z toho pořád postupně hrabu a vlastně už necítím žádný efekt teď jsem na cca 6g denně .... hlavní je to nebrat denně
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    toto davkovanie by ma zaujimalo. ja si davam okolo 3g (vazene) kvoli tomu stimulacnemu kicku. to sa mi lubi :))
    kolko je taka max davka kedy to este stale bude stimulacne? mozem ist na 4g? 5g? bude to viacej kopat ci uz ani ne?
    medzi 3 a 3.5g necitim ziadny rozdiel napriklad...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Umite tu nekdo delat ankety? By me zajimala anketa treba s pulgramovou presnosti od kolika gramu se vam lamou ucinky zelenyho ze stimulacnich na sedativni. (samozrejme zalezi jak na cloveku, tak na zdroji). S predpokladem, ze jste vyabstinovany ze vseho ostatniho ("Opioid naïve")
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VASALOPETE: bilej stimulace, cervenej silne fyzickej efekt, zelenej tak nekde napul. taky hraje roli davka. je hranice do ktere to stimuluje a od utlumuje.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Pls nejake strucne zhodnoceni k cemu pouzit jakou barva kratomu?? Na netu to najdu, radsi bych ale nereklamni info. Dik
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    HARVIE: prestoze jsem mohl, nesjel jsem na kratomové vlně.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    BRKODLAK: jasny, meli bysme podporovat lokalni nyx trh. staci kdyz reknes, pred kterou zakladkou mas ten automat a muzem tam vsichni chodit :-D
    VOP
    VOP --- ---
    Jj přesně, Brkodlak kurví scénu neregulovanym prodejem.. nebo tak něco..))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam