Omg, po roce jsem dostal chuť na kratom. (Ok, pro zdejší asi divný :) ), tak jsem včera večer, když žena a malá usly, naložil jednu vrchovatou a jednu necelou polívkovou lžici. Hned jak jsem ucítil tu chuť, obrátil se mi pajšl a vzpomněl jsem si , proč se mi to nikdy nechce absolvovat. Nic méně dobrý, vypito.. hurá zpátky do postele těšit se na chill. Tyjo trvalo to dobrejch půl hodiny, kdy už jsem si říkal, že jsem dal snad málo a pak přišel prvotní nášlap. Jéééé... Fu-F to sice není, ale super.... hodinu jsem si tak lebedil a užíval si super hřejivý pocit... pak skončil film a já začal být malátný, tak si říkám, že to ještě zkusím nakopnout znovu... Po bytě jsem se pohyboval se značnými závratěmi a udělal si zhruba tu stejnou dávku. Tentokráte jsem se málem poblil a šel si znovu lehnout... nicméně se už nic nedělo a dostal jsem se do takové totálně vyřízené fáze, kdy jsem nemohl udržet oči a tělo bylo úplně dyzfunkční, ale nemohl jsem ani za hovno usnout. Do 5 do rána jsem jen tak bdil se zavřenými oči. Do toho jsem chytl nějakou šílenou alergickou reakci , či nevím co se stalo, ale co 4 minuty jse se musel někde drbat a do teď to nepřešlo. No trochu jsem to nejspíš nevychytal :D Dnešek bude zlej.