• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    Tak jsem si dnes lžičičku dal , fakt jen špetku .. .náš kávovsr , vždycky když se proplachuje , tak dá asi polivkovou lžíci takovýho dětskýho kafe noa tak jsem se to rozhodl , v touze po znovuvyužití, využít a zamíchal to s dvěma cukry , krásně se to rozpustilo, dočepoval jsem slabé preso a tak mam asi pěkné odpoledne. .
    .včera jsem si to dal stejně a do třech jsem třídil hromadu drátů do kol podle velikosti ..
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Lidi co si davkujou kratom po lžičkach be like:
    "Doktor mi dovolil jen jednu sklenku denně"

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MARTYZAN: Maji to v ikea nebo kazdejch domacich potrebach nebo kuchynskejch doplnku.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    REFALLENONE: Vím o nich. Sháněl jsem po lékárnách a gym obchodech u nás ve městě ale nikde fyzicky neměli. Je třeba objednat nějaké suplement a k tomu přihodit odměrky do košíku. ;)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    udělejte něco pro sebe a pořiďte si odměrky... např: https://gymbeam.cz/odmerky-spoons-gymbeam.html?
    až budete řešit denní množství, budou se sakra hodit
    jsou v ml, ale vychází to cca 1g kratomu na 2ml
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    XARGH: No já jen, že tu vidím diskuzi lžička něco mezi 5-7g a pak kolega níže píše, že mu stačí 2g a má dost :D. Já jsem taky sypal od oka, a teď už si chci vychytat g na váhu. Resp. mám nekapslováno po 0,5g.
    XARGH
    XARGH --- ---
    MESKALINE: vim na cem jsem, u kratomu mi to staci odmerit od oka. pouzivam takovou mensi cajovou lzicku. a mene je vice, jak v mnozstvi, tak frekvenci. ;) .
    a vete zvolaci slusi otaznik. howgh
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    To nemáte gramovou váhu, aby jste nemuseli řešit kolik g má čajové lžička. Případně prostě věděli, na čem jste :).
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: ja mel 4g, hodne vrchovata by mohla mit tech 7g. s chuti nemam problemy, staci protrepat s cca 80ml vody. bez promichani s vodou, nasucho, je to dost tricky, vdechnout nic moc.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: není lžička jako lžička, že...ale někdo tady nedávno psal že vrchovatá může mít i 7g. Ideální je si to odvážit.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, jestli čajová lžička je fakt kolem 7g, tak to jsem hodně přesolil včera. A to mě to ještě neuspokojilo tak, jak jsem čekal a zažil dřív. Tak pokud to dáš do kapsle tak asi ok, ale denně to pít si nedovedu představit. Dobrý, už končím sóločet.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: proc, to je cca 10 cajovych lzicek.
    //trosku zacinam litovat, ze jsem se podelil o informaci ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, to si musí strkat do řiti snad
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: americky folkpunks substituujici herak cca 40g denne, co si pamatuju z FB for.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: někdy to tedy zkusím jinak.. teď se mě svírá žaludek, jen co to vzpomenu... (Ačkoliv je zajímavé, že ikdyz ta probdělá noc se zavřenýma očima měla úplně ten stejnej lucidní systém, jak nějaký silný stimulant po kterém nejde usnout, neobjevila se mi minimální schiza -prostě jsem to tak bral. ale jako že bych si to úplně užíval to taky ne (. A odpoledne jsem si to s malou užil jak snad nikdy zatím))
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: Produktivita, kreativita na praci a psani atd, flow ve vecech typu hudba, zonglovani, DJing, na sporty pecka ale nepouzivam to pravidelne pac mam rad svy hladiny testosteronu a nechci to hrotit a chci si uzivat veci co mam rad i bez toho a ne bejt zavislej, proste respekt k sobe a k rostline :-) ale na sporty typu silovy cviceni, mma a surf a kardio veci je to v malym fajn ale jakmile si clovek zvykne tak je to past, na zonglovani a DJing mega :-) a dobra berlicka kdyz je hodne prace, ale pro hodne lidi taky past..
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: jasan, já ti věřím a já hlavně nejsem nějakej kratom user... Ale co ti to teda v tvé praxi dělá? Prostě máš lepší den - zkrátím-li to...?

Imho ti, co tím substituují opium,fentanyl... Ti asi nakládají víc? Nebo?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    SDN33: Zeru kratom 14. rok a gram mi funguje, mene je vice, cim vic tim mas akorat vic opiatovej a utlumenej stav a toleranci a rozesrany receptory, ja chci produktivitu bez zavislosti a uzivat si to dlouhodobe, takze jedu malo disciplinovane a s pauzama :-) dlouho jsem jel 1,5 g jednou nebo dvakrat za den, treba 2 x max 3 x tydne a pravidelny pauzy tyden casty, ted jsem najel na gram rano, gram odpo a pripadne gram podvecer max. Dneska mam kratom den a tuny prace takze gram rano, 0,7 odpo a ted si dam 1,3 pac budu makat do noci a brzo mesic pauza :-) a pohoda..
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BBAN4N: a co ti ten gram dělá? To je snad ještě před hranicí thresholdu. :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: dobrá práce:) v dřívější době jsi jel denně někdy???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam