• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Aha, sem blbě filtroval.
    MARTYZAN: Jj, projíždím zrovna jeho kanál. Dneska právě 'spolubydlovi' psal, že příští pátek hraje ve Frýdku...
    (To se zrovna vracim domů;)

MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    btw má ted nový klip Šaman Cimrman
    Omnion: SHAMAN CIMRMAN - TooToo (Official Video)
    https://youtu.be/8VH0j-1R-18
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: jasně, vždyť už jsem to tu dával ;)...drž kurz kámo.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OMNION (visuals by Bionic): KRA-TOM (Kratom live 2020)
    https://youtu.be/i1dzyjbh_Wk

Tématická hudební vsuvka.
    Pro mě docela překvapení, neznal jsem ho, teprve teď jsem dostal tip, je to kamarádův kamarád, původně bubeník z Nastřižených vlasů.
    Znáte ho někdo? Marty..?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Za sebe můžu ty odmerky doporučit člověk se pak divý kolik málo stačí a jaký nesmysly si tam naházel tou obyc lžičkou .... A taky když jsem se vymanil z těch velkých dávek už to trochu zase funguje ale to je právě to že pak zas člověk musí na sebe být přísný a nevrátit se o odměrku zpátky nebo si tu odměrku sypat vrchovatou :)))
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    Tak jsem si dnes lžičičku dal , fakt jen špetku .. .náš kávovsr , vždycky když se proplachuje , tak dá asi polivkovou lžíci takovýho dětskýho kafe noa tak jsem se to rozhodl , v touze po znovuvyužití, využít a zamíchal to s dvěma cukry , krásně se to rozpustilo, dočepoval jsem slabé preso a tak mam asi pěkné odpoledne. .
    .včera jsem si to dal stejně a do třech jsem třídil hromadu drátů do kol podle velikosti ..
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Lidi co si davkujou kratom po lžičkach be like:
    "Doktor mi dovolil jen jednu sklenku denně"

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    MARTYZAN: Maji to v ikea nebo kazdejch domacich potrebach nebo kuchynskejch doplnku.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    REFALLENONE: Vím o nich. Sháněl jsem po lékárnách a gym obchodech u nás ve městě ale nikde fyzicky neměli. Je třeba objednat nějaké suplement a k tomu přihodit odměrky do košíku. ;)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    udělejte něco pro sebe a pořiďte si odměrky... např: https://gymbeam.cz/odmerky-spoons-gymbeam.html?
    až budete řešit denní množství, budou se sakra hodit
    jsou v ml, ale vychází to cca 1g kratomu na 2ml
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    XARGH: No já jen, že tu vidím diskuzi lžička něco mezi 5-7g a pak kolega níže píše, že mu stačí 2g a má dost :D. Já jsem taky sypal od oka, a teď už si chci vychytat g na váhu. Resp. mám nekapslováno po 0,5g.
    XARGH
    XARGH --- ---
    MESKALINE: vim na cem jsem, u kratomu mi to staci odmerit od oka. pouzivam takovou mensi cajovou lzicku. a mene je vice, jak v mnozstvi, tak frekvenci. ;) .
    a vete zvolaci slusi otaznik. howgh
    MESKALINE
    MESKALINE --- ---
    To nemáte gramovou váhu, aby jste nemuseli řešit kolik g má čajové lžička. Případně prostě věděli, na čem jste :).
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: ja mel 4g, hodne vrchovata by mohla mit tech 7g. s chuti nemam problemy, staci protrepat s cca 80ml vody. bez promichani s vodou, nasucho, je to dost tricky, vdechnout nic moc.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: není lžička jako lžička, že...ale někdo tady nedávno psal že vrchovatá může mít i 7g. Ideální je si to odvážit.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, jestli čajová lžička je fakt kolem 7g, tak to jsem hodně přesolil včera. A to mě to ještě neuspokojilo tak, jak jsem čekal a zažil dřív. Tak pokud to dáš do kapsle tak asi ok, ale denně to pít si nedovedu představit. Dobrý, už končím sóločet.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: proc, to je cca 10 cajovych lzicek.
    //trosku zacinam litovat, ze jsem se podelil o informaci ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: lol, to si musí strkat do řiti snad
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: americky folkpunks substituujici herak cca 40g denne, co si pamatuju z FB for.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam