• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BORINHO: 5g je hodne...kdyz uz tak zacni jen 1.5 - 2g...a urcite nedavej kazdy den.. jinak budes mit za chvili nabeh na zavislost. A te se hodne spatne zbavuje...
    BORINHO
    BORINHO --- ---
    Ahoj lidi. Včera jsem si dal poprvé kratom objednaný z netu.
    Rozmíchal jsem to v džusu Relax Pomeranč a Kokos. Dnes píšu zkušenosti a dobrý.
    Měl jsem toho asi 5g a je mi dobře. Trochu jsem zaznamenal, že i ted´cítím trochu tu chemickou vůni. Dneska si dám po práci asi znovu:-)
    Napište vaše zkušenosti, ale myslím si, že každý to má různě/jinak.
    Přeju Vám hezký den
    MATT
    MATT --- ---
    PODFUCK: ano, dela to on..

KRATOMIA reklama z roku 1996
    https://www.youtube.com/watch?v=jeHeD182Zdk

ASK VÍTEK 34 VÍTE CO JE TO KRATOM?
    https://www.youtube.com/watch?v=hv0wLEbJOzQ

5 LET S KRATOMEM
    https://www.youtube.com/watch?v=Y_KJe-ywEfM
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Skocilo na me na FB, treba se nekomu bude hodit. Btw. to dela takovej ten cestovatel?

SOUTĚŽ S KRATOMIA.CZ O PLAYSTATION 5 A POUKAZY V CELKOVÉ HODNOTĚ 10 000 KČ VČ DPH!

AKCE :: kratomia.cz
    https://www.kratomia.cz/akce

BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    BRUTOL: Chtel jsem mu poslat ten meme postupne se liciciho klauna ;) , ale zelbohu jsem nikde nedohledal :D
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    VEVERCAK: projed si celou diskuzi zde a příběhy lidí ..... Jde to nenápadně a za chvíli ti po ránu bude blbě.... Je to super věc ale těžký to ovládnout nějak rozumně obzvláště jestli máš nějaký stres období tak do toho zaplujes ani nebudeš vědět ako.
    UNUX
    UNUX --- ---
    VEVERCAK: Je to stejná sračka.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    UNUX: Tak tam už si nejsem jistý, jestli se ta relativní malá nebezpečnost dá srovnat s kratomem :D Já jsem amatér, já vím že "drogy jsou špatné". Ale co už. Třeba i na tu vomítku někdy dojde. Snad ne!
    UNUX
    UNUX --- ---
    VEVERCAK: Zkus šňupat vomítku, taky dobrej úlet.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Dnes večer 10 gramů zeleného, je to tak krásné. Snažím se dávat si ho jen příležitostně, nikoliv pravidelně, i když samozřejmě i tak cítím, že si tak trochu zahrávám s ohněm. Ovšem poslední dobou jsem to prostě potřeboval a když se racionálně porovná bezpečnostní profil s prokazatelně smrtícími drogami jako je alkohol, cigarety, opiáty, jsem za kratom rád. Jenom nevím, jestli objednám příští balení. Asi lepší skončit v nejlepším. A zase za pár měsíců. Jak jinak to riziko co nejvíc minimalizovat.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PLECH: Já ji taky občas chytnu
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    PLECH: občas jsem měl ale není to spíš tím že na tom méně jíš a více piješ ??
    UNUX
    UNUX --- ---
    PLECH: šmé
    PLECH
    PLECH --- ---
    Máte taky z Kratomu škytavku? Dostanu ji prakticky vždycky.
    PLECH
    PLECH --- ---
    MARTYZAN: Na Harfě v garáži (OC v praze) je pořád automat s kratomem bez zastírky. Aspoň tam byl před 14 dny. Tak mě to překvapilo, až jsem musel koštnout, a kvalita.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARTYZAN: To je komedie fakt..
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Chaos kolem kratomu. Děti se k němu mohou stále dostat, Válkův resort zaspal s předpisy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-chaos-kolem-kratomu-deti-se-k-nemu-mohou-stale-dostat-valkuv-resort-zaspal-s-predpisy-40503351
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Ja jsem bez kratomu asi mesic. Narovinu priznavam, ze mit moznost si ho koupit (ve Svycarsku zapomen), tak po nem sahnu. Bral jsem kavovou lzicku vetsinou v praci a prakticky denne.
    Prvni tejden po vysazeni celkem ok, ten dalsi byl uz ale narocnejsi. Vic jsem cejtil telo. A vse bylo takovy narocnejsi. Cejtil jsem taky dost unavu. Co vidim jako horsi, je takovej latentni efekt na psychiku. Pri mejch davkach, me vlastne jen kratom vyvadel z unavy. Alespon to byl muj dojem. Ted vidim, ze taky pomerne dost drzel psychiku nahore. Snazim se totiz stranit alkoholu v podobe takovyho toho piti typu 4 piva po praci. Ted vidim, a uplynuly 2-3 tejdny jsou toho dukazem, ze sahnout po pivu je pro me mnohem snazsi. Proste mam niterni potrebu se necim vnitrne zredukovat, uspokojit, vyklidnit. Odborne se tomu rika presmyk zavislosti a je to pomerne casty jev u lidi kteri maji sklony a vzorce k zavislotnimu chovani nejen latkoveho puvodu.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: cokoliv nad 5g denně je moc a koleduje si to o náběh jít na 10, 15 a více...mě dnes dorazí posledních 200g a pak chci po novém roce vysadit úplně. Bude to chtít velmi ale velmi slinou vůli, protože mi krtm pořád chutná. Více budu zvěstovat až se mi to podaří ;))
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    VOYAGER76: 3 mesice nejsou moc...ale i tak dobre rozhodnuti. 😇
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam