• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    FRDK: jasne ze to sem patri. na kratomu vznika zavislost, protoze je to opiat.

mame snad tenhle srandovni "vedlejsi" efekt jen tak ignorovat a bavit se jen o pozitivnich aspektech? ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zuzce tady vůbec nechcu odpovidat, mam za sebou víc než desetileté martyrium cestování po psychiatrech, neziskovkách, léčebnách... Všude vnímám despekt, odmítání (dobře, všude ne, v Bílé Vodě se všichni snaží pomoct, ač to není vždy pro léčeného příjemné, díky za to, co dělají) teď jsem absolvoval znovu několik návštěv na psychiatrii, detox (po pěti dnech mě propustili, když mi bylo nejhůř), všude proklamujou, že závislosti neléčí, přestože u mě bude pravděpodobně problém jinde, chlastem a kratomem si akorát dlouhodobě ulevuju od psychických bolesti
    Fuck it!
    To sem nepatří, neragujte na mě.
    XARGH
    XARGH --- ---
    FRDK:
    udelej si inventuru plusu a minusu, co ti tva konzumace prinasi a pokud prevazi minusy, zatni zuby a udelej co je treba.
    ja i stickygreen jsme se ti snazili pomoci, byt trosku na hulvata. nejlepe ti poradila zuzkaOU ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    XARGH: Ptát se závislého člověka, co vlastně chce... O tom jsi musel dlouho přemýšlet, že..?
    Odkaz je tu pro Vás, já mám za obdobnou cenu kilo offline tady v sousedství.
    STICKYGREENovi jsem nadal do blbečků, páč od něj, jakožto od člověka se zkušeností, to zní uvěřitelně.
    Ne!
    Vyabstinování z kratomové závislosti nemusí být u každého soudruha fraška, může to být i docela fuška
    Kupříkladu u zmiňovaného heroinu jsem se do toho nikdá nepouštěl, jelikož jsem měl dostatek informací. U kratomu, ač je to 'čajíček', jsem ty informace ze startu neměl.
    XARGH
    XARGH --- ---
    FRDK: a co vlastne chces? prestat nebo koupit 1000g? :DD
    FRDK
    FRDK --- ---
    STICKYGREEN: blbečku
    Slabší kus zdravíí.
    Ještě po měsíci a půl v léčbě jsem po pětiletém prakticky permanentním užívání po dobu cca týdne pociťoval negativní účinky absťáku.

O závislostem to tu není, pojďme dál...
    Kilo za litr, nekup to?
    Green Pure Standard :: MegaKratom
    https://www.megakratom.cz/p/green-pure-standard#666

Někdo zkušenost..?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Není potřeba to hrozit s tunama suplementu, stačí vydržet 3-4 dny, max týden kdy ti je fyzicky blbě, dal už je to jen o psychice. Subutex jsem bral 14 dní, když jsem přestal s heroinem. Absťáky na heroin jsou trochu jiná liga než kratom, ale vím, že slabý kusy chodí kuli kratomu i do léčebny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FRDK: Mno, v rozumne adiktologicke ambulanci normalne k psychoterapii dostanes i diagnostiku a podle potreby antidepresiva na uzkosti a nespavost, pripadne ritalin, pokud zaklad je stimulacni efekt. V propade těžké závislosti se uz na kratom pouziva i subutex.

Pocit - musim to zvladnout sam, nejsem prece fetka, pripadne zla, zla chemie - udrzije zavislost u moci…. Pokud na podzim budes zpet u kratomu, bude uz cas to resit tak, aby to melo vysledky?
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: ...stejně to vždycky nakonec dopadne stejně... ;-p

FRDK
    FRDK --- ---
    Odvykačka, krok číslo 1 - zajistit si alternativy pro substituci kratomu.
    Maca 2× 1 kg, ashwagandha 2×0,5 kg, Kanna sušená extrakt 9 g, CBD kapky 20% 10ml a rapé jen tak pro radost ;)
    Ještě budu dokuovat kavu kavu, v lékárně mucenku pletní kapky a někde po škarpách budu hledat lociku.

(Stejně nic z toho nefunguje jako kratom :-/ )

RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Jestli je to repost, tak se omlouvám

Záznam z přednášky o kratomu - prof. Dr. Zurina Hassan (VŠCHT - Kratom Day)
    https://www.youtube.com/watch?v=n3YoLLUWLd0
    DIVA
    DIVA --- ---
    BRUTOL: ashwsghanda, mam zkusenost jen s +/- ddd a nema to zadny okamzity ucinek, jen zpetne hodnotim ano, den je pritomnejsi, spanek v noci neruseny. Bez zvlastniho prožitku tech jevu
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    FRDK: :-D tak hodně zdaru :-D

BRUTOL: Tak to seš zabiják. Cením a fandim. 😉 Cvičení je super, k meditaci se nemůžu jako ADHĎák donutit.

TALPENNY: Já se teď napil po 12ti dnech a nebyl to dobrej nápad. 6 Despíček a ráno bolehlav + celodenní únava
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BRUTOL:
    Nemám a tímto díky za tip :)

BRUTOL:
    I s kouřenim IMHO strašnej overkill - píšu jako člověk co po dvaceti letech stáhnul chlast na jednou až čtyřikrát do roka abych nezapomněl jaký to bylo :)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: co jsem dělal dřív chybu přitom přestávání že jsem to přeháněl s těma stimulantama/náhražkáma to taky není dobrý pak se člověk vyšťavi jinak a po čase to stejně nefunguje ....

Tak teď se snažím to cyklovat a krom těch běžných vitamínů a omega-3 nic nebrat dva dny po sobě a nemíchat dva tipy dohromady a mít i volné dny bez těch stimulantu ..
    .

můj ještě další problém je že jsem celkově moc hyperaktivní tip člověka a kámoš jeden mi radí ještě ať si koupím Lithium že se zklidnim tak nevím jestli to prubnu nemá někdo zkušenost???
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    BRUTOL: Tyjo to jseš dobrý! Jdeš příkladem a motivuješ.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    MARTYZAN: já už vysadil na nulu po několikátý teď držím měsíc ....

Můj hlavní hack je teď to že jsem to vzal z gruntu a přestal jsem i hulit a kouřit :) po 23 letech .... Mám všechny ty tyrosiny acetyl karnitiny omegy a srandy tohoto tipu ale držím hlavně díky tomu že jsem si vybudoval silnej ranní návyk cvičit - studená sprcha - něco jako deník kam si napíšu co mě napadá plus přesněj plán dne - meditace a pak buď práce nebo další hacky jako třeba jít do lesa na hodinu nebo sauna atd...

Sám jsem zvedavej jestli tohle bude můj rekord a prehoupnu se dal než vždycky max kolem 5-6 týdnu a pak jsem si jako že dám jen jeden malej pytlík :)))
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Nj, same here. To je samá alternativa a pak najednou návyk jak když bičem mrská.
    Ale zaslech sem, že se dá kratom báječně substituovat fentanylem, tak se chystám to vyzkoušet... :-p
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    FRDK: Bohužel se mi stále nepodařilo úplně vysadit....tak hledám alternativy.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    TALPENNY: máš ozkoušenou i tu Ashwagandu že je lepší dát víc než píšou ??? Zrovna jsem ji včera koupil ...
    FRDK
    FRDK --- ---
    MARTYZAN: Zas Tě berou roupy? Nestačilo s kratomem..? ;-p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam