• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    PLECH
    PLECH --- ---
    Asi dost záleží na dávkování a tak.

Napadá mě, nezaleží třeba na tom, jestli to člověk dává v dávkách na nakopnutí, nebo na relax? (S tím, že tomu odpovídající množství bude různé u různých lidí.)

Já třeba dávám už skoro rok a několikrát týdně, téměr denně. Dávám takový množství, aby mě to nakoplo, mohl jsem třeba vesele uklízet nebo na něčem makat. Málokdy dávám víckrát za den, protože podruhý už to většinou nic moc nedělá a víc cítím nepříjemný účinky.

Když některý den nedávám, necítím se fyzicky nijak zle. Když jedu na víkend pryč, tak taky ne. V létě jsem byl pryč i týden a jasně že jsem si na kratom vzpomněl, ale blbě mi nebylo.

V rámci předvelikonočního půstu chci zkusit nedávat nic, tak jsem zvědav. Je možný, že absťák přijde až po týdnu?

Zaslechl jsem doporučení kava kava při vysazení kratomu. Ale tím, že kratom dávám v dávce nakopávací, tak kavu nevnímám moc jako náhražku, protože ta je vyloženě tlumivá. Je fajn, ale spíš v jiných situacích.
    RSZ
    RSZ --- ---
    SDN33: Já jsem prostě vysadil a neprobíhalo nic (někdy o vánocích), proti mnoha jiným substancím, které jsem vysadil v minulosti to prostě nestojí za řeč.
    I kouření bylo, asi spíš díky rituálům, úplně jiný level než tohle.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: a jaké dávky jsi dával? Děkuji moc jinak. Takže alkohol má svého brášku.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: No moc se mi nechce...ale něco se podělím. Nejhorší byl první týden. Neklid v celém těle...velmi špatné usínání a celkově spaní. Celková únava a špatná nálada. Klasika...pak přišel trochu průjem ale až po 14 dnech a rýma, ta se drží skoro furt.
    Nic moc nepomáhá...ale vyzkoušel jsem pár dnů dávat microdosing pomletých lysohlávek. Jak o tom psal Patrik...to si myslím, že funguje ;)
    Tělo už dobrý ale myslím na kratom furt.
    Je dobré, že už není na každém rohu. ;))
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: ono jako by těch velkých hráčů není tolik,.. je to prý ani ne 10 firem a většinou to funguje tak, že si spratelenii prodejci platí nějakého farmáře a skladování a jde jim stejnej matros, kterej si pak rozdělí(jinak nejsem Pražák)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: já si ty dva Bráchy co založili Kratom world pamatuju ještě když neměli žádnou kamenou prodejnu mi dávali bez dokladu kilogram kratomu za lepší cenu ...

Pak ovládli celou Prahu a všechny congove to měli od nich
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: no a podle legislativy můžeš prodávat pouze a jenom kratom nic jiného,. Sorry za dávku příspěvků.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRUTOL: jako ještě to bude švanda, to má totiž závislostní potenciál jako svině a do toho to fakt i funguje. Spotřební daň za 3 2 1. Ale pobavilo mě, že to je zatíženy 12% DPH jak jídlo a léky.

Btw, ano, kratom world zadržen celníky nebyl. :-)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    SDN33: tak to by mohl zdejší kratom world dostat pokutu mají tady u nás celkem velkým písmem kratom, weed, Vape ...

9 měsíců jsem od toho čistej ale občas si Zajdu do krámku pro nějaký CBD když jsem linej někam jezdit ...

Jinak co jsem si všiml tady na ulici Plzeňská se v shopu dveře nezavřou a tak polovina lidí jsou smazky z Anděla ... řekl bych že jedou Piko i kratom dohromady .... Nebo si dají kratom a pak letí vydělat love na piko ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MARTYZAN: jak to probíhalo to vysazování? Klidně se rozepis podrobně, jestli chces. Hodně mě to zajímá.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    TALPENNY: ať udělej radši testy na přítomnost dezokokotu
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Ještě funky poznámka k legislativě: prodejce nesmí mít na fasádě napsaný vůbec slovo kratom a nesmí mít reklamy na googlu. :-))

Jasně napadlo vás určitě to stejný. Takže kdybyste si to chtěli koupit, tak vlezete na stránky ministerstva zdravotnictví a tam si vyhledáte , kde je váš nejbližší dealer. :-))
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Máte někdo informace že má PČR zájem na tom detekovat u řidičů kratom? Respektive za to brat nesmyslně ŘP?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Historka, neručím vůbec za nic:

Když šla na konci 25 první velká zásilka kratomu do cz , která už podléhala celní správě, tak třem velkým prodejcům bylo toto bezdůvodně zadrženo a ponechá do měsíce až dva na skladě celníků. Pouze jediný dealer to dostal bez zadržení. Důvod? Vysoce postavený pán na celní správě má love V jedné nejmenované firmě. Takže si chtěl zajistit výhodu.

Konec historky.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARTYZAN: Teď už se prodávají pytle s nápisem Kratom
    Psychomodulacni látka
    a pod tím velkym písmem že tento výrobek může poškodit zdraví.
    Stejnej design jak cigára akorát bez drastickyho obrázku.

Na zadní straně je návod k použití, doporučený dávkování je tam napsaný do 3g a harm reduction info..
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PAN_GAZPACHO: Zajímavé pohledy ze všech stran, ale celkově to na mě působilo tak nějak nemastně neslaně...spousta zbytečných prostřihů na míchání atd. Asi mi chybělo aby někdo jasně řekl něco o doporučeném dávkování. Nebo se to podle minulého zákona asi nesmělo co?
    Teď už se doporučování dávkování z licencí může? To je imho docela stěžejní...
    Jinak jsem o nového roku vysadil úplně, až na malé škobrtnutí, kvůli velké zakázky, která hořela a přišla v nejhorší moment, tak to zvládám.
    Po cca 6-7 letech pravidelného užívání na denní bázi.
    PAN_GAZPACHO
    PAN_GAZPACHO --- ---
    dokument Sběratelé kratomu zdarma online ke zhlédnutí
    Sběratelé kratomu - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/17235276278-sberatele-kratomu/
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    Ahoj, stale nieje mozne objednavat kratom cez internet? Netusite shop v Prahe co uz ma tu moznost? Diky
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOTA01:
    Jako vždy někdo chce prodávat další testy nad kterými budou mj. zaměstnavatelé a lidé prodávající pojí-štěnic freneticky masturbovat.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    TOMMY_: tak jasně. Jde o tu jednorázovou dávku, kdy je obecný úzus, že do 5 g jde o menší dávku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam