• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    BRUTOL: ja musism povedat, ze zaciatky boli skvele, fakt mi to pomahalo, ale niesom asi ten clovek co by mal doma 100g a daval si to len na cinnosti co ho nebavia jednou za tyzden, fnuk, to by bolo fajn
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    DREAMCAST: budem teraz mudry ako salamounove kulo... ale sam som si dal otazku: Chcem sakra do konca vekov fungovat len vdaka prasku ktoremu musim podriadovat hrozne moc veci (rodinne dovolenky, socializacia, cokolvek idem robit)? Uvidel som sa za niekolko rokov a fakt by to bolo napicu. Deckam je 3 a 5 a ako to bude vypadat az im bude tolko ze si to zacnu vsimat? Raz to skoncit musi. Len si treba vybrat datum a prisposobit tomu okolnosti pred a po. Nemusi to byt tak ako som to urobil ja, ako to uz par ludi poznamenalo, ta moja strategia je dost o hubu :D Skus tych 50g denne dat aspon na polovicu. Idealne to nebrat tak ako som to robil ja (predpoklada ze ty tiez), ze kazde dve hodiny hromadku. Tie abstinencne priznaky su potom ovela horsie ked to telo caka kazdu chvilu. Zacat to obmedzovat od rana je asi zaklad. Tiez som to mal tak, ze som si dal rano 3x5g len aby som ich odviedol do skolkoskoly. Casom som zistil, ze sa to da urobit i s 5g miesto 15g. Neviem ako to davkujes, ale mne pomohlo zmensit naberacku. Daval som si stale tri, ale proste mensie mnoztvo. Tu silnu volu ktoru obaja nemame proste musis(me) najst koli aspon tym detom ked uz ne koli nam samim. Sorry ze to tu "zasierame" tymto tematom, ako som sa pytal na zaciatku, kedtak ma(nas) zavislakov odkazte niekam kde sa to riesi spis :) Ale zas na druhu stranu, mozno to niekomu pomoze sa rozhybat.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    + sem přestal pít. Vypuju 2 piva měsíčně namísto 80
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRUTOL: !!! Congrats!!! :))) si král

Já vím proč, bohužel mám docela náročnou práci, kterou momentálně musím dělat kvůli bydlení. Není to výmluva dle mě, noční atd. To bych nedal, protože co si sebe pamatuji v minulosti za chvíli by byla neschopenka pak další a to nemají rádi. Byl jsem dřív roky línej a tohle je i docela fyzická zátěž. Před nějakým tím rokem jsem se jakoby díky AD probral a život si poprvé začal užívat. Užívat tím, že můžu normálně spát, mít v hlavě nějaký myšlenky a přemýšlet o velikosti vesmíru a životě jako takovým. A funguju, bože já funguju!!! V minuly praci jsem vydrzel 3 roky a to je absolutni rekord. Samozřejmě to jednou musí skončit. Uvidím co mi život prichystá a třeba se naskytne příležitost s tím seknout dřív.
    Pevně doufám, že ten můj progres není díky kratomu a že i o absťáku už mi půjde přemýšlet.

Toť mé přiznání, 15g denně jen ráno a brzy odpoledne.

PEACE))
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Jsem skoro rok a půl čistej a když nad tím přemýšlím už vůbec nevím proč jsem to bral a jak ten stav popsat .... Takový silnejsi kafe přírodní toho se neboj :)))
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    XARGH: jo, opiem i heroinem
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    XARGH: To spíš Pregabalinem. Na odvykačku pár dnů z toho nejhoršího.
    Ale je NAVYKOVY tak bacha.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Zkoušel uz někdo nahradit bahno opiaty? 🤣
    DREAMCAST
    DREAMCAST --- ---
    ZEDRALEK: Tak to klobouček, už tak mizerný vyhlídky na dny po vysazení si ještě nalevelovat střízlivěním po dalších srandách a fesťáku, no zpříjemnil sis to dobře 😀
    Nicméně fakt ruky hore, drž dál... pokud jsi přežil ten první tejden po tom všem i tak, setsakra bych se už pohlídal to dotáhnout, našlápnuto máš skvěle.

Když to tak všude možně čtu u ostatních, čeká mě slušné peklo s 50g denně po 6 letech.
    Nejhorší je... že já mám prachmizernou vůli, ale všechny ty elementy, kvůli kterým s tím všichni končíme + co si budem, ta finanční stránka téhle zábavy už je taky značná, mě definitivně vedou k tomu, že si to prostě vyžeru taky.
    Volno si vzít nemůžu, starat o dítě se musím... jedinou berlickou bude 200mg benza... což se s trochou opatrnosti nemusí brát jako další průser, tak jsem zvědav.

Každopádně, gratuluji ti a jen tak dál, držím palce 👌
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    je to sice rok starý video, ale dobře dokumentuje situaci v US se zaměřením na extrakty

The Growing Toll of America's Booming Kratom Industry
    https://youtu.be/yPrUWrO8yJs?si=G2KQrm3CE6OQ4y5S
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    DUDEL: no to si ma moc nepotesil 😀 ale party bola dlha, zadarmo to nebude
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    ZEDRALEK: ja som mal tak cca po troch mesiacoch pocit ze moje telo uz sa dostalo do takeho normalneho stavu.
    takze este chvilku vydrz :) drzim palce!
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    HUZWA: presne to mam v hlave neustale :) este raz diky za podporu
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    ZEDRALEK: jsi dobrej!! drž se, fandím!!
    a s každým dalsím týdnem od posledního bláta bude vše lepší, spánek, zažívání, prožívání i nálada, jen to chce vytrvalost a trpělivost a uvidíš postupně, že i ty největší zkoušky jdou vyřešit levou zadní i bez Mytraginy
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    HUZWA: clovece, ak dobre pocitam, je to 22 dni co som si nedal :) mal som to dokonca pod nosom ked som bol u kamosa skusat Asetto corssa rally, zlaty kamos, na moju ziadost to teda nevytiahol, ale vedel som ze to doma ma. Chodim stale do offisu, kde si mozem urobit vylet do shopu a behom hodky si to namiesat ale drzim ako kun. Bazeni sem tam, ale spis vacsinu casu ne, ale ten spanok neni stale bohvie co a zazivanie tiez. Zacal som cvicit, speky si tiez uz nedavam. Az mi to je divne.. Tak verim, ze to takto zostane. Nalada obcas vyborna, obcas mam depku jak emak... Je to vo vlnach. Zacina skolsky rok, dalsie skusky bez bahna budu este len nasledovat, drzte palce :) Diky za opytanie
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    ZEDRALEK: tak co? jak to jde bez bláta? nebo...?!
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    VOJCANKROCAN: je to tak ako pises, tie brain zaps som si urobil s velmi velkou pravdepodobnostou tou hromadou MDMA.

Tak isto mas pravdu, ze od objednania, pripadne polhodinovej cesty do najblizsieho shopu ma odradzuje prave to (okrem ineho samozrejme), ze uz nechcem zazivat tie noci co som zazival, ked som miesal vo velkom. Uplne debilne dlhu dobu som to pripisoval vsetkemu moznemu, len ne tej hromade bahna co som lial. Lebo predsa tak dobre sa po tom kedysi spinkalo :) Inak hulit som prestal pred cca mesiacom, tym myslim, ze balit si 3 speky kazdy den potom co som uspal deti. Mam este nieco doma, dokonca to mam zabudnute v batohu co nosim stale so sebou a ani ma nenapadne si ubalit.

Je zaujmave, ze dnes som mal pocit (streda), ze som spal uplne na picu a pritom Garminy ukazali 7,5h prerusovaneho spanku, cakal som tak max 3h. Viem neni to uplne najpresnejsie meranie.
    Dalsia vec co pozorujem, ze rano, po cviceni a studenej sprche mam dost energie na to aby som isiel do prace a tam fungoval minimalne do doby nez si dam obed. Potom brain fog, zas ten divny palivy pocit a ked pridem po praci domov, tak som mrtvola (podrazdena) a nemam na nic silu. Chapem, ze to ma plno ludi i bez bahnoveho abstaku, ale fakt som cakal, ze budem v pici 24/7 a budem si brat neplatene volno s tym, ze som dostal nejaku exoticku nemoc ako vysvetlenie v praci..

Diky za reakciu :)
    VOJCANKROCAN
    VOJCANKROCAN --- ---
    ZEDRALEK: Ta "elektřina", kterou popisuješ, jsou "brain zaps". Je to reakce na výraznou změnu hladiny serotoninu v mozku. Děje se to při konzumaci vyššího množství MDMA, resp. po jeho odeznění. Stejně tak to funguje, když snižuješ nebo vysazuješ antidepresiva. Je to nepříjemný, ale běžný. Ten deficit kratomu taky hraje roli, ale není hlavním zdrojem problému.

Já jsem sám dával kratom 2, možná dohromady 3 roky a to odvykání je dost nepříjemný. Důležitý je na to pak myslet a brát to jako důvod si už fakt nedávat. Já jsem dával teda násobně menší dávky, tak si úplně nedokážu představit, jak to probíhá v tvym případě, nicméně kdybys dával 2 krabky cigaret denně, tak to odvykání a craving bude mít dost podobnej průběh.

Předtim než jsem dával kratom, tak jsem hodně hulil a na kratomu mi přišlo hrozně zajímavý, že ačkoliv měl u mě především fyzický účinky, ne psychoaktivní - se zhuleností se to nedalo srovnat, tak odvykání od něj bylo velmi nepříjemný a bylo spojený přesně s tim, co popisuješ - podrážděnost a zvláštní forma melancholie. Brain zaps jen při absolutním vyčerpání. Obecně mi teda ale na kratomu přijde nejhorší, jak výrazně zhoršuje kvalitu spánku a od toho se pak odvíjí všechno další.

Nevim, co jsem tim chtěl vlastně říct. Já šel metodou studenýho krocana. Tvůj způsob je dobře yolo :D Tak good luck
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    DUDEL: asi by som to fakt nedoporučoval :D som si vedomi, ze rock n roll ešte len bude, hlavne ze uz začal
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    ZEDRALEK: blazon :-DDD
    kratomovy detox zacat na festivale s hentakou vybavou... no nevim kamo :)
    ale drzim palce. ja som mal asi 3 tyzdne docela dost hrozne iba z kratomu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam