• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Kdyby někdo chtěl tyhlety duhové doplňky zadáčo

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ABE: hraje se s tím uplně stejně jako s lazery, nemáchat kurzorem ale jít s protivníkem, ale taky tu zbraň spíš vynechávam... já jsem starej pyroman :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: Vidím to stejně. Přitom podceňovaná zbraň
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    za mě je jedna z nejlepších zbraní modrá pistole a ukrutně rychlý ukazovák cvičený Half-lifem :)
    ABE
    ABE --- ---
    BOD1E: Nemyslel jsem to spatne, taky hraju tuzku.🤡 Sry Jestli to nevyznelo blbe ;)

Ja uz jsem videl a hral s par lidma co to umi a ta zbran je dobra ale musis s tim hrat jinak a umet.

Me osobne nesedi protoze hraju brokovnici a rychly switch na smg, nebo build. A to moc s timhle nejde. Tohle je spis pro obraceny postup. Je to neco mezi smg a AR, projdes a pak brokovnice a nebo krumpac kdyz nahodou je potreba.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ABE: Tak určitě. Možná i proti botům. Svůj mezi své, víš jak. Jen co občas sleduju profi hráče, tak jsem ještě neviděl, že by s ní někdo dobrovolně hrál
    ABE
    ABE --- ---
    BOD1E: To asi hraješ proti noobum :) Protože kdo s tim umí tak je uplne jednoho ze ho slysis. Projde ti s tim stavbou jak nuz máslem a budes rad když te ze 100 na 100 nechá na zivu :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BOD1E: no me se stava ze me naopak v 90% pripadech sejme :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Největší sranda je, když na tebe někde číhá týpek s touto bouchačkou. Jednak slyšíš jak ji za rohem natahuje (charging) čímž přijde o moment překvapeni, pak vyskočí, vyprázdí zásobník někam do prdele a nechá se sejmout brokačkou :)
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: tohle je uplne priserna zbran ... radsi vezmu sedou stinger smg ;)
    V3S
    V3S --- ---
    MICHELLEDANIELS: zkusim na to myslet :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: máš někdy přizvat ;) já už od toho odpouštím, protože nemam tým... starý už se věnuje něčemu jinému a nutně tam potřebuju dotlačit toho Darth Wadera :D Pokecat občas taky můžu...
    V3S
    V3S --- ---
    jee, sorry, jsem uplne zapomnel, ze jsem tu mel nejakou konverzaci :)

ja jsem uz taky celkem spokojenej (nebo zvyklej?) .... bavej me novy zbrane, takova ta grapling varianta spidermana, jezdeni na kancich je super (vlci taky dobry, ale skoro nic nezerou, primabaleriny ...), baller taky celkem dobry ... ted je pro me nejvetsi haluz takovej ten jump pad, typek hodil pet na sebe, ja se do toho rozjel s autem a vystrelilo me to do vesmiru .... cekal jsem nakej error, ale pristal jsem v mori, pet minut plaval do zony a nedoplaval ... ale v dalce uz jsem videl ostrov ;)

uplne jsem vytesnil staveni, hraju striktne zero build, bavi me mise, hrat si s tema kytkama z letajiciho cestmira nebo co .... vtipny je, ze furt delam ty mise, kde mi rika neco nakej psychicky vysinutej hlas, ale dej mi uplne unika, se to cely nejak moc zamotalo :))

a co se tyce protivniku, tak ty jsou myslim vseho druhu, od bludiskaku strilejicich do rohu po typka, co si da po sobe sedm presnejch shotu z ar na dalku ... horsi je to s mym tymem, tradicni slozeni je hlucny dite, dospelej open mic, u kteryho slysim, i kdyz polyka, a jeste ma blby kecy nebo si zpiva, nakej uplnej lamer, co se snazi a tim je to jeste horsi, a uplnej bludistak, co vubec nevi, ktera bije .... jednou za uherak dostanu dobrej tym, kterej projede obranou hostu jako horky nuz maslem, ale to je fakt vyjimecny

nemate nekdo discord? mohli bysme se tam domluvit na hru nebo sdilet vtipny screenshoty .... nyx ma nakej svuj server, ale je to tam dost mrtvy a uz vidim ty kecy z ostatnich roomu, jakou ze to hrajem picovinu ;)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: A mezi námi - anglické “sweats”, taky není žádná výhra :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PAJA07: Je. A není jediný hrozný :)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    BOD1E: btw. slovo "najetak" rikaji nase deti taky a je to teda hrozny slovo..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BOD1E: hraju dua s manzelkou a mamr to stejne, bud je hra kde mam 16 killu nwbo hra kd3 me sejme clovek co ma 20
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Prosím vás, přijde vám že to Skill based matchmaking funguje? Mě přijde že se pohybuje mezi dvěma extrémy. Buď mě to hodí do hry plné najeťáků (jak říkají moje děti) ve které mám stejnou životnost jsko auto v německém policejním seriálu a po pár takových utrápených hrách mě to hodí do hry plné botů které snadno pokosím (a není to žádná zábava). Po pár takových hrách mě to hodí zpátky mezi najeťáky a martyrium se opakuje. Trochu mě to už přestává bavit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: za mě konečně pozitivní změna a velká. Je to takové pestřejší a odměna za pass taky dobra ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam