• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    hele je naka mapa, kde bych si mohl v klidu vyzkouset vsechny zbrane na botech nebo tak neco? aimbotz ci neco podobneho?Nejak se zatim v ten ruznych komunitnich mapach nevyznam, a docela by se mi to hodilo....
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    treti session a konecne win...:)
    sice jsem na to potreboval doma trochu klid...ale zadarilo se s 10fragama...
    boomer mod vyhovuje :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    EATHAT: Čím dal víc profi hráčů na no build přechází, protože vidí jaký peníze se v tom točí
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    REFLEX: yep uplne boomer mod:D im happy :D prej v nedeli zacina nova sezona? tudiz mam usettrit Vbucks co tam mam...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    EATHAT: zustane, se zenou hrajeme uz jen nobuild
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    eeeeh fortnite ma no build mod? myslite ze to tam zustane? nebo je to jen tuhle season? btw sem to kdysi koupil i ten singleplayer a byl u launche....a ted koukam celkem se ta hra vyvinula....

Za me teda konecne to co jsem si od zacatku pral, aby se tam nemuselo stavet :D
    V3S
    V3S --- ---
    V3S: vcetne handgun ;)
    V3S
    V3S --- ---
    me ta charge smg nepresvedcila, vetsinou clovek s ni prohrava vuci jakykoliv zbrani vcetne ... ja si neberu ani zlatou ;)

kazdopadne s vami chci sdilet hezkej okamzik, co se mi stal ... dva dny zpatky jsem si vzpomnel na crafteni a luky, jaka s nima byla sranda ... no a luky jsou zpatky! sice asi bez crafteni, ale furt je to sranda

jinak jsem si vsiml, ze se obcas nekteri z vas pripoji, kdyz treba hraju nebo zrovna koncim/potrebuju si dat pauzu ... nevzdavejte to, jednou to vyjde :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Kdyby někdo chtěl tyhlety duhové doplňky zadáčo

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ABE: hraje se s tím uplně stejně jako s lazery, nemáchat kurzorem ale jít s protivníkem, ale taky tu zbraň spíš vynechávam... já jsem starej pyroman :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: Vidím to stejně. Přitom podceňovaná zbraň
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    za mě je jedna z nejlepších zbraní modrá pistole a ukrutně rychlý ukazovák cvičený Half-lifem :)
    ABE
    ABE --- ---
    BOD1E: Nemyslel jsem to spatne, taky hraju tuzku.🤡 Sry Jestli to nevyznelo blbe ;)

Ja uz jsem videl a hral s par lidma co to umi a ta zbran je dobra ale musis s tim hrat jinak a umet.

Me osobne nesedi protoze hraju brokovnici a rychly switch na smg, nebo build. A to moc s timhle nejde. Tohle je spis pro obraceny postup. Je to neco mezi smg a AR, projdes a pak brokovnice a nebo krumpac kdyz nahodou je potreba.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ABE: Tak určitě. Možná i proti botům. Svůj mezi své, víš jak. Jen co občas sleduju profi hráče, tak jsem ještě neviděl, že by s ní někdo dobrovolně hrál
    ABE
    ABE --- ---
    BOD1E: To asi hraješ proti noobum :) Protože kdo s tim umí tak je uplne jednoho ze ho slysis. Projde ti s tim stavbou jak nuz máslem a budes rad když te ze 100 na 100 nechá na zivu :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BOD1E: no me se stava ze me naopak v 90% pripadech sejme :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Největší sranda je, když na tebe někde číhá týpek s touto bouchačkou. Jednak slyšíš jak ji za rohem natahuje (charging) čímž přijde o moment překvapeni, pak vyskočí, vyprázdí zásobník někam do prdele a nechá se sejmout brokačkou :)
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: tohle je uplne priserna zbran ... radsi vezmu sedou stinger smg ;)
    V3S
    V3S --- ---
    MICHELLEDANIELS: zkusim na to myslet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam