• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    V3S
    V3S --- ---
    jen si sem jdu postezovat, ze ten chuj laroi se mi nastavi jako vychozi typ hry pokazdy, kdyz nastartuju hru .... uz jen proto to nebudu hrat ;)

jinak tpp mi celkem vyhovuje, mam lepsi prehled o hre, peekovani sam vyuzivam ... uz jsem uplne zapomnel na to pubg q/e, byl na to peknej gif, kde to delal clovek, jak furt jakoby macka duck, q a e, a sel samozrejme jak retard ... nemuzu to najit a vim, jak hrozne zni vypravenej gif :))
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    GREGI: Red-dot je skvela….ale jak si vemu SCAR, tak na urcitou vetsi vzdalenost je pro me na palbu nepuzitelnej (krome tapu kdy si pockam na presnou ranu).

Snad ta red dota vydrzi v nabidce :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    TERAMORPH: Jo asi se to dost zlepsilo, jak sme dneska hrali tak treba to AR s reddotem melo krasnou presnost a zadnej bloom sem nepocitoval... asi to zacali u nejakejch zbrani kombinovat a je tam jak klaickej recoil tak i bloom u jinejch
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    GREGI: je to furt napitchu, nicmene jsem si uz trochu zvyknul :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jo a bloom je u fortnite velky spatny to mi nikdo nevymluvi:))
    GREGI
    GREGI --- ---
    V3S: jo kdyz pridali zero build tak sem si dal asi 6 solo her a 3 vyhral, bylo videt ze lidi nejsou zvykly tolik pracovat s tim co maj kolem sebe coz je pak obrovska vyhoda pro liti co hrajou pubg apex atp. :) jediny co furt u fortnite tezko prekousavam je tpp... proste nemam rad to ze nevim kdo koho vidi a lidi maj tendence min peekovat a vic kempit... Skoda ze se vic nerozjely super people to je takovy vic "dospely" a je tam fpp:)
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    PALEONTOLOG: simte, na staveni kasli......dostanes se daleko i bez nej (mluvim z vlastni zkusenosti :D ) hod pak ID, at si muzem udelat partu Fortnite Rodicu :D

ja mam "TeramorphCZ" tak klidne pridavej :)
    V3S
    V3S --- ---
    KYRYS: to delam doted s cow catchem, rikam tomu harvestovani domu :) ... dokonce na to je i specialni augment
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KYRYS: Jo, to me taky baví. Autem se da taky celkem rychle vyhladit celý město 😅
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    V3S: já zase dost času strávil bombardováním města raketami z lodi. Nebo ještě lepší byly tanky. Místo abych probíhal věžákem od shora dolu, tak jsem ho dole rozjezdil a pak už jen posbíral spadlé věci :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: luk má největší výhodu, že je tichý. Ze začátku hry byly taky a vůbec jsem je nebrala/ neuměla s nimi. Ale mají rychle nabíjení a jsou tiché, takže než se někdo rozkouka, kde jsi, stačí dvě rány.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: já jsem taky konzerva, nemám rada změny, proto jedu klasiku. Hlavne je to pro zábavu, tak ať si to každý hraje, jak ho baví :)
    V3S
    V3S --- ---
    PALEONTOLOG: mne se na tom libi, jak to bezostysne absorbuje vsechno, co funguje v jinych hrach, takze se tam muzes zaseknout uplne na cemkoliv ... treba na chytani ryb nebo rizeni ... vcera mi leavnul celej tym na zacatku, tak jsem capnul motorku a delal triky na nakej skalach ... a nakonec jsem byl #6 ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Luky jsou taky dobry pridavek, hlavne kdyz se par her nedari a je potreba zmenit herni styl. Ale nikdy jsem se s lukama nedostal moc daleko....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    V3S: tak ona půlka tý hry je ta její fyzika protředí, co jsem viděl, takže se zajebávat na nějakých nesmyslných easter-eggs mě může bavit i celkem dlouho (narozdíl od stavění!) :)
    V3S
    V3S --- ---
    weeping woods se to tam jmenovalo, muj oblibenej landing

V3S
    V3S --- ---
    MASLIX: shield beru ze zacatku, nez najdu neco poradnyho, at mam aspon nakou obranu, kdyby na me nekdo vyskocil ... ale i splnit ten quest (10 hitu) byl pro me docela vopruz ... dokazu si predstavit sehranej tym, kde ma kazdej svoji roli, ze te nekdo kreje pri snajpovani nebo kdyz claimujes takovy to nevim co (pripomina mi to nakej mucici nastroj, sloup s kolem - http://img.geocaching.com/cache/314185dd-48e3-4d59-be0a-95f383901ffc.jpg :)) ... dost podobny je to s falconem ... bez tymu, co te pohlida, aby te nikdo nezabil, je to trochu k nicemu, ale ta myslenka se mi libi, pripomina mi to takovy wargy z game of thrones (jak se mohli jakoby prevtelit do zvirat)

MICHELLEDANIELS: ja to nikomu neberu, ale proste mi to neprinasi zadny poteseni, tak jsem rad, ze muzu hrat i bez ... ale ja jsem v tom konzerva, tady na nyxu vypinam vsechny novy featury jako chat atd. ... luky a paleni me taky bavilo, ale bez toho staveni uz tam nema moc co horet ... ted jsi mi pripomnela, jak byl v naky minuly mape ten velkej les s velkejma srubama, tak to bylo uplne epicky nasbirat svetlusky a zapalit vsechno kolem sebe :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX:
    MICHELLEDANIELS: tak kluk už to hraje a tyhlety návyky už má, komu chybí jsem já ;) a moc se mi do toho nechce právě kvůli stavění, no uvidíme a kdyžtak se někdy ozvu, že bych si zahrál
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: začni Zero, prý je to lehčí. Já když začínala, tak jsem na výběr neměla, takže u mě je zvyk jiný...
    na videa prď, par her a budeš to mít v ruce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam