• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    V3S
    V3S --- ---
    tak bilej rytir je doma, sednul jsem k tomu ted po praci ... ze tri her dve vyhry, v prvni dokonce nekolik uspesnych jaame-daame .. spokojenost a muzu to vypnout ;)

V3S
    V3S --- ---
    HELVETE: ja prave myslel, ze to prepnuli, a ony jsou tam obe najednou ... to je hrozny psycho ... i jako relativne dobrej sniper i close combat nemam moc sanci ... kdyz ma obe koule, nimbus a hammer, tak se muzu jit vycpat ;)

lvl mam 99, tak to nejak doklepu k peknymu skinu, ale taky me to moc nebavi ... bonus reward celkove spis marny ... ale za dva dny pry zacina geralt, s tim by mohly bejt naky dobry potiony (treba neco ala thermal fish)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    V3S: To přidali abys mohl přepnout z jedný na druhou a ta první se mezitím "dobila" a tím pádem jsi měl 6 ran kontinuálně ;) sice jsem tím vyhrál včera crowned victory, ale moc radosti jsem ani neměl. My byli tři, protivníků 8 (a myslím si, že to byly 2 squady) a tímhle a my 2 spoluhráči mi udělali dobrej support, jsme je fakt vykostili za 35s. Každopádně jsem si dal svých obligátních 100 levelů a čekám na další sezónu.
    V3S
    V3S --- ---
    jedna diskokoule nahradila druhou diskokouli, super ... jaame-daame-uuu celou posledni minutu kazdy hry 🤦‍♂️
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: A zustaly tam oba firebally :(
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Supr, víc Kamehameha pičovin co ničí hru
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Jsem zvědav co se z toho vyklube, jestli nechají Deku a přidají Dragonball nebo to prostřídají...

V3S
    V3S --- ---
    jen si sem jdu postezovat, ze ten chuj laroi se mi nastavi jako vychozi typ hry pokazdy, kdyz nastartuju hru .... uz jen proto to nebudu hrat ;)

jinak tpp mi celkem vyhovuje, mam lepsi prehled o hre, peekovani sam vyuzivam ... uz jsem uplne zapomnel na to pubg q/e, byl na to peknej gif, kde to delal clovek, jak furt jakoby macka duck, q a e, a sel samozrejme jak retard ... nemuzu to najit a vim, jak hrozne zni vypravenej gif :))
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    GREGI: Red-dot je skvela….ale jak si vemu SCAR, tak na urcitou vetsi vzdalenost je pro me na palbu nepuzitelnej (krome tapu kdy si pockam na presnou ranu).

Snad ta red dota vydrzi v nabidce :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    TERAMORPH: Jo asi se to dost zlepsilo, jak sme dneska hrali tak treba to AR s reddotem melo krasnou presnost a zadnej bloom sem nepocitoval... asi to zacali u nejakejch zbrani kombinovat a je tam jak klaickej recoil tak i bloom u jinejch
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    GREGI: je to furt napitchu, nicmene jsem si uz trochu zvyknul :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jo a bloom je u fortnite velky spatny to mi nikdo nevymluvi:))
    GREGI
    GREGI --- ---
    V3S: jo kdyz pridali zero build tak sem si dal asi 6 solo her a 3 vyhral, bylo videt ze lidi nejsou zvykly tolik pracovat s tim co maj kolem sebe coz je pak obrovska vyhoda pro liti co hrajou pubg apex atp. :) jediny co furt u fortnite tezko prekousavam je tpp... proste nemam rad to ze nevim kdo koho vidi a lidi maj tendence min peekovat a vic kempit... Skoda ze se vic nerozjely super people to je takovy vic "dospely" a je tam fpp:)
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    PALEONTOLOG: simte, na staveni kasli......dostanes se daleko i bez nej (mluvim z vlastni zkusenosti :D ) hod pak ID, at si muzem udelat partu Fortnite Rodicu :D

ja mam "TeramorphCZ" tak klidne pridavej :)
    V3S
    V3S --- ---
    KYRYS: to delam doted s cow catchem, rikam tomu harvestovani domu :) ... dokonce na to je i specialni augment
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KYRYS: Jo, to me taky baví. Autem se da taky celkem rychle vyhladit celý město 😅
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    V3S: já zase dost času strávil bombardováním města raketami z lodi. Nebo ještě lepší byly tanky. Místo abych probíhal věžákem od shora dolu, tak jsem ho dole rozjezdil a pak už jen posbíral spadlé věci :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: luk má největší výhodu, že je tichý. Ze začátku hry byly taky a vůbec jsem je nebrala/ neuměla s nimi. Ale mají rychle nabíjení a jsou tiché, takže než se někdo rozkouka, kde jsi, stačí dvě rány.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: já jsem taky konzerva, nemám rada změny, proto jedu klasiku. Hlavne je to pro zábavu, tak ať si to každý hraje, jak ho baví :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam