• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    KYRYS: Kdyz vychazi midseason update, tak vzdycky v utery v 10 rano.
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    MASLIX: kdy byl? Asi dva dny zpátky mě to zase sejmulo. Spokojeně jsem se propracovával do středu, když najednou slyším z boku to debilní hejéééééhe a sejmulo mě to jednou ranou. Na plných životech, na plné shieldce. A poměrně dost z dálky.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Tak co rikate na novy update a Heat Level event? Heavy sniperka je zpatky. Nove augmenty. Pridali staronove zbrane + myticke verze tech stavajicich. Tri trezory a kolem nich hlidkujici boty, kteri maji docela tezky korinek. Za me dost dobry pridavek. Hlavne zmizel dragon ball a nimbus cloud.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Aerialist je super v kombinaci s kladivem nebo shockwave lukem ale moc často nepadá. A brokovnice z tactical armory je parádní.
    V3S
    V3S --- ---
    ja treba zjistil, ze ty oathboand questy delam uplne automaticky a uz vubec neposloucham, o cem to je ... vim, ze je tam nejakej vypsychlej pocitac amy, ted jsem zaslechl neco o nakym faceless, ale popravde mi ta dejova linka utekla uz davno :)

ted trochu trpim s tema augmentama, mam jich uz fakt hromadu a vetsina mi prijde uplne na prd ... ale casto nemam uz zadny zlato, abych to desetkrat protacel ... jaky jsou vase oblibeny? za me top soaring sprints, pak obe markovacky - bloodhound a storm mark ... pak beru first assault a rifle recycle (na ar a snipu), bush warrior na leceni, obcas balony, ale to ta hra obcas z pulky v oblacich a nekdy uplne debilni smrti, kdyz ti praskne posledni balon, nekdy beru tricked out na vylepseni aut, rift-jector taky docela ujde jako takova posledni zachrana, nouzovka splash medic ... jinak ty ruzny nabijeci a mapy k pokladu jsou spis takovy nic moc
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    MASLIX: Tak ono….co u tyhle hry chces vymejslet jinyho? :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Me prijde, ze ty questy vymysli nejakej nahodnej generator :D
    V3S
    V3S --- ---
    tak co tam mate dal? ;)

V3S
    V3S --- ---
    ja nevim, po trech hrach ... to za chvilku bude geralt kazdej druhej :))

V3S
    V3S --- ---
    zrovna na to koukam, questy nevypadaj tak slozite, bal sem se, ze budu muset hrat nakej divnej mod, aby to padlo ... na hrade asi bude dost narvano ;)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    Dneska spustili toho Geralta
    V3S
    V3S --- ---
    tak bilej rytir je doma, sednul jsem k tomu ted po praci ... ze tri her dve vyhry, v prvni dokonce nekolik uspesnych jaame-daame .. spokojenost a muzu to vypnout ;)

V3S
    V3S --- ---
    HELVETE: ja prave myslel, ze to prepnuli, a ony jsou tam obe najednou ... to je hrozny psycho ... i jako relativne dobrej sniper i close combat nemam moc sanci ... kdyz ma obe koule, nimbus a hammer, tak se muzu jit vycpat ;)

lvl mam 99, tak to nejak doklepu k peknymu skinu, ale taky me to moc nebavi ... bonus reward celkove spis marny ... ale za dva dny pry zacina geralt, s tim by mohly bejt naky dobry potiony (treba neco ala thermal fish)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    V3S: To přidali abys mohl přepnout z jedný na druhou a ta první se mezitím "dobila" a tím pádem jsi měl 6 ran kontinuálně ;) sice jsem tím vyhrál včera crowned victory, ale moc radosti jsem ani neměl. My byli tři, protivníků 8 (a myslím si, že to byly 2 squady) a tímhle a my 2 spoluhráči mi udělali dobrej support, jsme je fakt vykostili za 35s. Každopádně jsem si dal svých obligátních 100 levelů a čekám na další sezónu.
    V3S
    V3S --- ---
    jedna diskokoule nahradila druhou diskokouli, super ... jaame-daame-uuu celou posledni minutu kazdy hry 🤦‍♂️
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: A zustaly tam oba firebally :(
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Supr, víc Kamehameha pičovin co ničí hru
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Jsem zvědav co se z toho vyklube, jestli nechají Deku a přidají Dragonball nebo to prostřídají...

V3S
    V3S --- ---
    jen si sem jdu postezovat, ze ten chuj laroi se mi nastavi jako vychozi typ hry pokazdy, kdyz nastartuju hru .... uz jen proto to nebudu hrat ;)

jinak tpp mi celkem vyhovuje, mam lepsi prehled o hre, peekovani sam vyuzivam ... uz jsem uplne zapomnel na to pubg q/e, byl na to peknej gif, kde to delal clovek, jak furt jakoby macka duck, q a e, a sel samozrejme jak retard ... nemuzu to najit a vim, jak hrozne zni vypravenej gif :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam