• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Jak moc náročný je si vydělat zpátky 1000,00 V-bucků na battle pass? Kámoš mi říkal, že se to dá za tu sezónu toho passu v pohodě zvládnout. Já koupil battle pass asi před třemi dny a od tý doby jsem přes questy vydělal nějaký čtyři stovky.
    Jinak teda smažím převážně Battle Royale Zero Build a včera se mi povedl husarskej kousek, kdy jsem zfouknul tři týpky současně (typhoon blade) a vysloužil jsem si tak krásněj multikill achievment:))) Ale jinak jsem total lama a musím ještě hodně trénovat střelbu:)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    ALEXUSS BRUTUSS je můj battle tag:))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ...ja si teda ted objedla pod stromeček HP, tak ještě uvidim, jak na tom budu s časem :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nebo na bedwars :-]
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    To uz vypada na squad, pokud se sejdeme v dostatecnem poctu
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    tak jsem si vás taky popřidával, helvetean
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky si me kdyz tak pridej - DaRealMaslix
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PAJA07: ten autobus a Lama se mi taky libi. trochu me mrzi, že u nas to jedu jen já :)

BOD1E: super, prida si te MisalkaCz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: v ranked módu není klid ani tak ;)

můj nick je RookieBoo
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já třeba - “TatkaPRO” (nick mi vymyslely děti).

Ale jsem věcný začátečník
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Mě taky. Nejvíc se mi na ní líbí, že si stáhla všechny ty pošašence co u toho sedí od rána do večera a v normální BR je klid :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    HELVETE: DaRealMaslix na nastenku, pokud ji zalozis ;-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: no tak nějakej adrenalin je ok, to k tomu soutěžení patří, ale na ty malý zmrdečky, co s nimíi hraju, prostě nemám. oni tryhardí několik hodin v kuse :-P já jsem na odvoz sanitkou :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Jj, to znam. Clovek pak macka, co nema... Dodneska nechapu, proc me po tech letech kazdy end game tak stresuje, vzdyt jsou to jen pixely :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: tak každej hraje to, co mu jeho nervová soustava dovolí :) reloady a minihry jako The Pit mi spouští panický ataky ;) ale mě ji dokáže spustit i dlouhej a vyhrocenej konec BR a musím se pak vydejchat.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: A presne ze stejnyho duvodu me moc bavi ZB Reload, rychla a cista akce. Kdyz si pak pustim OG nebo klasicky BR tak to je jak zpomaleny film :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: jo vidíš, mám v hlavě po zápalu plic zmatek. ano, OG vlastně nehraju, je to moc spartanský a ty koncovky mě nebaví. mě stačí zeštíhlení RB a ZB tak jak to je, po řecký mytologii je to stále obrovská úleva ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Prave, ze auta v OG nejsou. Resp jsou ale jen jako dekorace a zdroj matra :) Movement je velka slabina OG modu, casto jsem v TOP 5 na velke mape bez bourky a presuny trvaji hrozne dlouho, takze dlouho nepotkavas zadne hrace = nizky kill count. Casto se z toho stane stealth-crouch simulator, milovnici sniperek si prijdou na sve.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: hele jako už chápu ty stesky po čistým gameplay bez nadbtečnejch kokotin a zvláštních předmětů, přišel jsem na to už taky. ale semtam nějaký oživeníčko neuškodí. auta tam stále jsou, řekl bych, vč. benzinek ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    OG sezona me strasne bavi tim, jak ma jednoduchy gameplay. Zadne auta, katany, medailony atd. proste cisty gunfight. Samozrejme mluvim o zero build modu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam