• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Tak mám premiéru, vypnul jsem broknou tejpka s katanou:)) Je to příjemnej pocit.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    MASLIX: tak zkuseni hrajou ranked a noobs nepotkaji, ne?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    BAJKER: Taky se da hrat free, a az mas dost levelu na odemceni tak koupis battle pas a dostanes vbucks z5. Takhle to delam ja, takze kdyz prestanu hrat, o nic neprijdu. Koupil jsem battlepas jednou, od te doby ani $.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: budme fer, stormtroop rifle ma lepsi kadenci :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: A nabilo se asi tak za sekundu :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    A joo, waterbending, nejlepsi ARko co kdy fonko melo, unlimited ammo atd :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: na to byly i questy, takze te to provedlo mapou a ukazalo temply. ja tem serial nesnasim, film jebutrpeni, ape tohle me infantilne bavilo. vzpominam pri nejakym duelu jsem dal typkovi knockback do bourky.. i s autem. op, priznavam.

MASLIX: byly loni na jare, to neni tak davno
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PALEONTOLOG: To myslis jak vsichni jezdili v tom vetrnem kole a strileli temi ultrapresnymi ledovymi jehlickami? Jo, prdel to byla pro ty, kdo ty elementy mel :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Prave endgame a momenty, kdyz uz jsi s nekym nablizko, jsou potom hodne na hrane a 50/50. Chapu ten business model, prilakat nezkusene (hlavne vekove mladsi) hrace. Jenze pro casual hrace, jako jsem ja, kteri nemaji kazdy den 1-2 hodiny na trenovani a udrzeni skillu na counterattack proti temto *rackam, a kteri to s tou hrou mysli aspotrochu vazne, je to pak docela frustrujici. Viz car simulator v ch5s2. Zase me na tom bavi, menit strategii za behu....jen neni tolik casu se tomu venovat tak, abych se kazdy mesic ucil novou melee/no skill metu.

Muj aktualni optimalni loadout je holo twister, shockwaves, porta bunker, 3x big pot / 6x splash. A jako druha zbran bud sentinel pumpa (posledni dobou cim dal mene) nebo fury AR. Dve AR znamenaji, ze hraju jen na dalku a k tomu potrebuju bunkery. Void mask je na rychle zmizeni ze sceny pomaly, proto ty shockwavy - bez tech si nedokazu fonko vubec predstavit. Davno jsou pryc ty doby, kdy jsem hral tri zbrane a 2x healy :)

PALEONTOLOG: Tak daleko moje FN "kariera" nesaha, tady nejspis pravdu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hele ale s elelmenty z avatara byla prdel, urcite bych nerekl, ze to bylo no-skill.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Je to neco co Epic pridava do kazde sezony, asi aby si srandu uzili i mene zkuseni hraci. Jen vzpomen na Avengers sezonu a War machine vybavu, proti ni je tady ta savle uplna sranda. Bud se s tim clovek smiri, anebo FN nehraje.
    Navic jsem slysel, ze savli nerfnuli, takze uz nedava tolik damage jako drive.
    Jako obranu proti savli pouzivam Holo Twister a shockwavy. Nez k tobe savlickar dobehne, tak je po nem. Problem je jen v zaverecnem 1 v 1 v hodne male zone. Tam je to blby.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Asi tak no :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BAJKER: Tak to je pak naprosto v poradku, kdyz mel taky katanu!

Nejlepsi pocit pro me totiz je, kdyz se mi povede eliminovat hrace, ktery me chce dostat aktualni no-skill zbrani aka typhoon blade / balistic shield / nitro fists / deku smash atd :) A ja s tim nehraju, protoze me bavi gunplay a ne melee fackovani na blizko. Ale kdyz me s tim nekdo dostane, tak fair play, snazim se zachovat klid, je to proste soucasti hry a rychle ready-up :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Mě to radost z výhry nekazí, protivník jí měl taky, akorát jsem byl rychlejší a narozdíl od něj použil "cyclone slash":))
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BAJKER: win s typhoon blade? to se nepocita :D
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Je to tam konečně!:)))

BAJKER
    BAJKER --- ---
    OK díky všem za info:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: tak záleží, driv záleželo na XP, ted si nejsem jista jestli se to po upgradu nezměnilo. Nekdo hral to lego a jine hry, kde se daji pry nasbirat XPčka rychle. Ja jedu jen klasiku battle royal s tim, ze to sem tam vecer zapnu a v poho ho dohraju do konce sezóny - Nova sezona = novy battle pass
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Presne tak, level 100 (tusim ze staci 95) = 1000 vbucks, dalsich 500 jsou v bonus odmenach od level 100+.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam