• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BAJKER: win s typhoon blade? to se nepocita :D
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Je to tam konečně!:)))

BAJKER
    BAJKER --- ---
    OK díky všem za info:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: tak záleží, driv záleželo na XP, ted si nejsem jista jestli se to po upgradu nezměnilo. Nekdo hral to lego a jine hry, kde se daji pry nasbirat XPčka rychle. Ja jedu jen klasiku battle royal s tim, ze to sem tam vecer zapnu a v poho ho dohraju do konce sezóny - Nova sezona = novy battle pass
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Presne tak, level 100 (tusim ze staci 95) = 1000 vbucks, dalsich 500 jsou v bonus odmenach od level 100+.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Podle mě na udržení perpetum mobile stačí zhruba 100 levelů za season a vyděláš na další battle pass
    ABE
    ABE --- ---
    BAJKER: Aktualne jsou vbucky rozdeleny do dvou casti battle passu. Kompletni battle pass mas za 200 lvl tusim. Coz se da behem sezony udelat uplne v pohode. Ja treba vubec nehraju battle royal kde jsou ukoly, ale jen reloady a mam lvl asi 250.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Co přesně znamená výraz "když ho stihneš dohrát"? Co to obnáší "dohrát" battle pass? Právě mám info, že se na ten Battle pass dá tímto způsobem ingame vydělat, taky do toho nechci cpát prachy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: kdyz ho stihnes dohrat, tak to jen točíš dokola, jednou za cas prikoupim nějakou Star wars nebo Marvel postavu, ale penize do toho nedávám.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Jak moc náročný je si vydělat zpátky 1000,00 V-bucků na battle pass? Kámoš mi říkal, že se to dá za tu sezónu toho passu v pohodě zvládnout. Já koupil battle pass asi před třemi dny a od tý doby jsem přes questy vydělal nějaký čtyři stovky.
    Jinak teda smažím převážně Battle Royale Zero Build a včera se mi povedl husarskej kousek, kdy jsem zfouknul tři týpky současně (typhoon blade) a vysloužil jsem si tak krásněj multikill achievment:))) Ale jinak jsem total lama a musím ještě hodně trénovat střelbu:)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    ALEXUSS BRUTUSS je můj battle tag:))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ...ja si teda ted objedla pod stromeček HP, tak ještě uvidim, jak na tom budu s časem :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nebo na bedwars :-]
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    To uz vypada na squad, pokud se sejdeme v dostatecnem poctu
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    tak jsem si vás taky popřidával, helvetean
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky si me kdyz tak pridej - DaRealMaslix
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PAJA07: ten autobus a Lama se mi taky libi. trochu me mrzi, že u nas to jedu jen já :)

BOD1E: super, prida si te MisalkaCz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: v ranked módu není klid ani tak ;)

můj nick je RookieBoo
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já třeba - “TatkaPRO” (nick mi vymyslely děti).

Ale jsem věcný začátečník
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Mě taky. Nejvíc se mi na ní líbí, že si stáhla všechny ty pošašence co u toho sedí od rána do večera a v normální BR je klid :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam