• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    2019 release? To by me překvapilo
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Cyberpunk 2077 - HUGE NEWS! Story Quests, Weapon Info, E3 Teases, New Images & 2019 Release?!
    http://www.youtube.com/watch?v=RDK2eyG5sK0
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    FRIZER: jen at se pekne drzi toho, ze to bude, az to bude... po tech 5+ letech cekani (nebo kolika). tech nedodelanejch her, co dou na trh a pak se patchuje jeste pulrok pote je uz beztak vetsina (naposled sem to sledoval u Pathfinderu a porad tu hru jeste ani nemam... pockam na poradnej pakl a nejakou GOTY uz ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: No letosek by byl lepší, ale tak Witchr taky vyšel az nějak v dubnu po předchozí E3, ale stalo to za to...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mozna jen nejake spekulace...ale proc se trochu nevnadit :-)

Cyberpunk 2077 release date REVEALED with new gameplay rumour | Gaming | Entertainment | Express.co.uk
    https://www.express.co.uk/...inment/gaming/1101354/Cyberpunk-2077-release-date-Lady-Gaga-cast-rumour
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JAACOB: jo DeX je dobra hra. skoda ze jeji scenarista uz nezije. urcite by delal i na 2077
    EURIUS
    EURIUS --- ---
    KALTY: Bylo to tam, zapnul jse. to asi po dvou dnech hraní
    KALTY
    KALTY --- ---
    SHMADE: to spíš zní jako nějaký mód... nic takového jsem tam neviděl
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    JCD: Tak zrovna tohle svým způsobem ve W3 bylo, né teda animace nasesání/sesedání z koně, ale to bylo celkem rychlý, ale animace sbírání věcí ze země šla v menu vypnout, kdyby to nešlo, tak bych tu hru nedokázal hrát...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    AVATAR: *facepalm* :) Sry - jsem asi uz utahanej v hokne...
    JAACOB: precti si posledni slovo v commentu na ktery reagujes :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    JVMLOK: Jeste ti tam vypadl ceskej Dex. Jestli je pro tebe plosinovka ok, tak si ho dej - za me to bylo prijemne...
    JCD
    JCD --- ---
    Ještě by tam mohla být patnactivteřinová animačka nalézání a vylézání do a z auta abychom si to pěkně užili a natáhli herní dobu :)

Tak mne napadá, že často v hrách, kde je nějaký dopravní prostředek, je nějaká strašlivá animace, kterou bych si po prvních několika hodinách přál vypnout. Ať už to jsou auticka, powerarmory, koně, vždy je to stejný vzorec. Kéž by tak někoho napadlo do RPG systemů toto zohlednit a implementovat kupříkladu dovednost nebo Perk, která tyhle nesmyslné animace zkracuje :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HAVANA: auto v meste vs. kun ve volne krajine? to mi vychazi, jakoze si s tim konem zabehas mnohem mene ;)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    JVMLOK: AP je vynikajici. bugy jsou prevazne potize s ai, ktere se obcas chova divne, ale i tak jsem ho protocil asi trikrat
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    3x víc když máš k dispozici auto není zas tak moc teda...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MELDA: 3x vic? to zni pekelne... u W3 byl ten open world skvelej - neni to jak u DOS1/2 a dalsich, kde je na mape vse nahnacany nesmyslne k sobe, na kazdym rohu neco. tak snad se to tady podari podobne W3 a bude to davat smysl i tu atmosku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam