• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ale bacha aby jste nejeli zbytečně, kdysi mě takhle natesoval Death Stranding o 4 dny dřív a pak mi nešťastnej klučina na prodejně vysvětloval, že jim to pojebal systém kterej poslal SMS po naskladnění ale pustit to nemůže :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: jedu xsx a dam si to klidne bez patche
    TERZ
    TERZ --- ---
    CHEWBACCA: Jestli pojedes na Series X tak můžeš hrát hned, imo včetně Day1 patche, na pre-loadu se mi stahoval patch už včera takže bude online. Ale že zrovna Alza to pustí dřív, to čumím.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    jo, tak me ted take :o) ... jedu pro ni!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

CP 2077 beru na

50 hlasy od 50 respondentů

LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      CHEWBACCA: pokud PC verzi tak 01:00 X a PS snad můžeš spustit hned ale bez patche
      CHEWBACCA
      CHEWBACCA --- ---
      tak me ted prisla sms od alzy ze mam cb na prodejne k odberu. predpokladam ze hrat pujde az od pulnoci ale ze?
      TENENTE
      TENENTE --- ---
      no... CP2077 mam od Alzy, uz posilaji maily kdy to bude k vyzvednuti... uz jsem (naivne) doufal, ze i v 8.00 rano, ale zatim to vypada na 12.30... (mam to na XOne), snad to pujde nainstalovat remotely (zitra jsem v office), aby to bylo pripravene jak dojdu dom...
      SEKI1
      SEKI1 --- ---
      Na low to prekvapive nevypada spatne. Ale ta chromaticka aberace je hrozna. Jeste ze jde vypnout a filmove zrno take :)
      Porovnanie grafických nastavení v Cyberpunku 2077 | Sector.sk
      https://www.sector.sk/novinka/250999/porovnanie-grafickych-nastaveni-v-cyberpunku-2077.htm
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      MELDA: Me dnes zaskocil 70GB Destiny 2 nextgen Upgrade na XSX. Zrejme se to Smart komplet preinstalovava.
      SEKI1
      SEKI1 --- ---
      Cyberpunk 2077 — Official Launch Trailer — V
      https://www.youtube.com/watch?v=UnA7tepsc7s&feature=emb_title
      MELDA
      MELDA --- ---
      TRAGED: Je to mozny, trochu mne to zaskocilo, ale uz ctu jinde, ze tech 102GB je cajk a spravne.
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      Jedu Playstation only, ale třeba to někdo ocení

Nech už budete hrať Cyberpunk 2077 na ktorejkoľvek platforme, budete si môcť na GOG odomknúť digitálne bonusy. Nájdete tam artbook, soundtrack, digitálny komiks Your Voice, Cyberpunk 2020 sourcebook a sériu wallpaperov. Majitelia GOG verzie dostanú aj ďalší komiks Big City Dreams, postery v printovej kvalite a ďalšie wallpapery a avatarov.

K bonusom sa môžete dostať cez GOG Galaxy aplikáciu. Ak ste kupovali hru na GOG, veci sa odomknú automaticky, ak ste hrali na niektorej inej platforme, musíte si prepojiť konto, na ktorom vlastníte Cyberpunk.
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      MELDA: No, ono by to na PS4 mohlo byt vetsi napriklad kuli optimaiizaci nahravani, kdy tam sposuta dat muze byt vickrat.....
      BOBESH
      BOBESH --- ---
      Cyberpunk 2077 Lets You Find and Speak to Hideo Kojima
      https://www.dualshockers.com/cyberpunk-2077-hideo-kojima-location/
      NAGASAWA
      NAGASAWA --- ---
      Kolem těch patchu podle twitteru panují trochu nejasnosti a hlavně mírná nervozita lidi s old-gen konzolemi

CD Projekt RED reaguje na první recenze Cyberpunku 2077 » Vortex
      https://www.vortex.cz/cd-projekt-red-reaguje-na-prvni-recenze-cyberpunku-2077/
      MELDA
      MELDA --- ---
      KOUDY: No, ten mel byt ale dle puvodnich informaci cca 10-15GB. Mne to taha o 40GB vic nez tem, co to do ted stahovali. Skoda, ze jedu po pomale lajne, jinak by to bylo stazeny za dve hodky. Kazdopadne mne opet uklidnilo to, ze hra co ma 100GB, bude kurva velka :-)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      Podle me uz ti to taha i ten dayone patch nejakej ne? :)
      MELDA
      MELDA --- ---
      Hele nebudu vam kecat, ale sem celkem zvedavej a zaroven napnutej, co mne to ta moje krabice stahuje. Protoze PCckarum to stahlo 58GB, v pozadavcich se uvadi velikost mista 70GB a mne to stahuje 101,6GB. Za 6 hodin uvidim a podam hlaseni :-)
      MELDA
      MELDA --- ---
      Dobry, tak uz se to rozjelo a ukazuje mne to ke stazeni 101GV, Wll done :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam