• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: Kde to "samotny pan" vavra presne rikal? Dan zije jako obvykle ve svoji realite, ktera je paralelni se skutecnym svetem, protoze je to lez: do CRPR odesli dva programatori, pricemz jeden v zasade nedobrovolne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: a konkretne? hraju na xsx a je to zabugovany a osklivy :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHEWBACCA: prej to odlozili kvuli gondolim. prej to neni moc videt.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: neboj to prijde :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: cim vic to hraju tim vic si s touto myslenkou taky zahravam. je to polotovar. nechapu ty odklady. myslel sem ze ladili ale zrejme dodelavali
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak další 4 hodiny hry a opět sem se nikam neposunul. tvl doufám, že to takhle bude pokračovat.
    FPS dropy ustali. nevím proč ale je to stabilní. díky bohu :)
    Bugy: jednou mě v zrcadle zmizelo péro a podruhé vlasy jinak jsem natrefil jen na jednoho panáka s roztaženejma rukama kterej jezdil po podlaze :)
    za mě v pohodě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak on samotný pan Vávra říkal, že jak dodělali Kingdom Come, šli ti lidi dělat na Cyberpunku, že jim je vysál CD Red.
    Nevidíte zde náhodou podobný problém u vydání, zejména u konzolí? :)

A taky už padlo v jiných klubech, že jaksi lidi ze Zaklínače tři z CD Red vlastně jsou všichni pryč. Ti co odjeli dnes dělají v Kanadě (a jejich Immortals Fenyx Rising je úžasná hra a technicky jsem nenašel jedinej bug a je nádherná :) )a ti, co zůstali v polsku jsou u Techlandu, kterej má i lepší zaměstnaneckou politiku a je tolerantní, ti co se rozběhli po evropě dělali na Valhalle u evropskýho Ubi (a je to taky poznat).

prostě u CP2077 se nebojte počkat. Pokud se povedlo z bana vytáhnout i hry jako Fallout 76 (jsem se díval teď, dokonce to má 85 % na steam,a le to vždycky se zvedne po vydání DLC), tak Cyberpunk 2077 s tímhle zdravým základem bude po pár patchích skutečně tím dokonelým nextgenem, fakt bych se toho nebál, ti lidi jsou dříči a umí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO: jj vidim to stejne..Hra je to fakt pekna..ale asi vklidu dohraju valhallu a do cyberpunku se pustim za dva tydny.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Zda se zatim se budu jen vochomejtat a hrat zacnu tak po dvou patchich.
    L4MA
    L4MA --- ---
    This game is unfinished and total disaster with graphics and texture applying.
    9342 comments

fire! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Par sranda bugu

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: hele nevím, možná je tam opravdu nějaká chyba, protože jinak se tam všude kouří opium a fajfky od něj se odhazují po ulicích :) našel jsem jich 5 mezi začátkem a vyspáním se doma.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já jich tam měl několik a několik typů :)

pak i pouta a bičík, všechno jsem si to schoval, co kdyby...
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Ja sem nasbiral tri a to jen na jednom miste ... pak uz sem po nich nekoukal :-) Jsou za 3E$, tak je pak nekde vyhandluju za bundu :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KID_MCHUTT: Ja jsem psal, ze je to dost mozna jen jako placeholder v novinarsky verzi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PSYCHO: já taky ne, ale hrál jsem jenom necelé dvě hodiny, ta jsou zjevně určena novinářům... A nebo je tam chyba s generováním random předmětů :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Mimochodem bud sem slepej, nebo jsem za tech prvnich asi 5 hodin nevidel ani jedno dildo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: to zni jako GTA 3. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam