• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: prosímtě, v době vydávání her na CD byla hromada titulů, který sis nezahrál, dokud jsis někde nesehnal patch a opravy na nějakém dalším. To akorát k nám se to dostávalo v pirátských verzích, nebo jako přílohy časopisů, kde už ty opravy byly a tak člověk jak zapomíná má nostalgický dojem, že hry vycházely v pořádku, no nevycházely. A leckteré si opravila do hratelné podoby až komunita (ahoj Vempire).
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: tomu říkám netxgen clipping issue!

tak early access bych tomu neříkal, ale prostě zlo digitální distribuce, kdy se produkt může dodělat po vydání, když business či real politik zavelí. Aspoň je fajn, že je to úspěšný titul a CD projekt asi chce udržet reputaci a dotáhne to v dalších buildech. Takže buď GOTY nebo s nějakým dalším DLC.

Každopádně jsem viděl videa z GTX 1070 na Ultra ve FullHD a 30 FPS venku, 40 FPS v koridorech. Ale asi je to jedna z her, kterou je fajn hrát na Ultra.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MIKEE: Jinak receno, neodesel nedobrovolne do CDPR, ale odesel do CDPR, protoze byl odejit z WH?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nekdo ma dilda a nekdo ma Night City: a dystopian hellscape full of drugs, corruption, and tiny trees.

A ten nekdo je teda zrovna Jason Schreier :-)

https://twitter.com/jasonschreier/status/1336867567869317120

Ale skoncilo to "hepacem": OK I updated my Nvidia drivers and the trees are gone. RIP
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: link? to bych si rad poslechl .. a ne, ten kontext proc odesel obsahuje vic spinaveho pradla nez se hodi prat na verejnosti ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nebo cyberpunk? :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to ze nepratele najednou zmizi v meziprostoru to uz je asi moc i na me :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHEWBACCA: ano.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: pribeh to drzi cely nad prumerem. souhlas ale ty bugy kazej dojem a asi si to zahraju az to fakt fixnou. je skoda hrat to rozbity
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: zajímavé, protože pan Vávra tohle opakovaně uváděl v rozhovorech.
    Můžeš rozvést to "nedobrovolně", to jako dělal na Ptáčkovi a unesli ho? Nejsou ta podivně rozmístěná dilda ve hře pak vlastně volání o pomoc? :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    na gondole se jen vymluvili. SONY i MS jim neskutečně asistoval a pomáhal.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CHEWBACCA: Přijde max krutej příběh a luxusní gameplay... mě to prostě baví a těch pár bugů jim odpustím...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: Kde to "samotny pan" vavra presne rikal? Dan zije jako obvykle ve svoji realite, ktera je paralelni se skutecnym svetem, protoze je to lez: do CRPR odesli dva programatori, pricemz jeden v zasade nedobrovolne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: a konkretne? hraju na xsx a je to zabugovany a osklivy :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHEWBACCA: prej to odlozili kvuli gondolim. prej to neni moc videt.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LSDMASACRE: neboj to prijde :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HNIZDO: cim vic to hraju tim vic si s touto myslenkou taky zahravam. je to polotovar. nechapu ty odklady. myslel sem ze ladili ale zrejme dodelavali
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak další 4 hodiny hry a opět sem se nikam neposunul. tvl doufám, že to takhle bude pokračovat.
    FPS dropy ustali. nevím proč ale je to stabilní. díky bohu :)
    Bugy: jednou mě v zrcadle zmizelo péro a podruhé vlasy jinak jsem natrefil jen na jednoho panáka s roztaženejma rukama kterej jezdil po podlaze :)
    za mě v pohodě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak on samotný pan Vávra říkal, že jak dodělali Kingdom Come, šli ti lidi dělat na Cyberpunku, že jim je vysál CD Red.
    Nevidíte zde náhodou podobný problém u vydání, zejména u konzolí? :)

A taky už padlo v jiných klubech, že jaksi lidi ze Zaklínače tři z CD Red vlastně jsou všichni pryč. Ti co odjeli dnes dělají v Kanadě (a jejich Immortals Fenyx Rising je úžasná hra a technicky jsem nenašel jedinej bug a je nádherná :) )a ti, co zůstali v polsku jsou u Techlandu, kterej má i lepší zaměstnaneckou politiku a je tolerantní, ti co se rozběhli po evropě dělali na Valhalle u evropskýho Ubi (a je to taky poznat).

prostě u CP2077 se nebojte počkat. Pokud se povedlo z bana vytáhnout i hry jako Fallout 76 (jsem se díval teď, dokonce to má 85 % na steam,a le to vždycky se zvedne po vydání DLC), tak Cyberpunk 2077 s tímhle zdravým základem bude po pár patchích skutečně tím dokonelým nextgenem, fakt bych se toho nebál, ti lidi jsou dříči a umí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HNIZDO: jj vidim to stejne..Hra je to fakt pekna..ale asi vklidu dohraju valhallu a do cyberpunku se pustim za dva tydny.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Zda se zatim se budu jen vochomejtat a hrat zacnu tak po dvou patchich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam