• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Když nad tím tak přemýšlím, tak mi hra udělala prvotřídní transku, takže nechápu, co ten Polygon měl za problém :-)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    NAGASAWA: jj, na pc cdpr radi zapnout jak tohle a hodit hustotu davu na minimum. je ale otazka, jak to maj defaultne na gondolich, je mozny ze ten posledni patch jeste neprosel certifikaci a nejakou dobu potrva, nez tam tu optimalizaci pridaj.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tyve! Pul hodiny si klikam cyberme, abych se vyblil do umyvadla a zacal mluvit zenskym hlasem a v zenskem rode? Jako vazne? (sem si na 110% jist, ze jsem mel navolenej muzky hlas)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MICHIGAN: tohle resili podle jedny recenze i v pc verzi, kde je v menu udajne polozka "slow hdd", kde se tomu ma configem predchazet.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MELDA: ps4ka ma nema ssd? protoze tohle je problem nacitani, se ktery se toho nejspis na oldgenu bez rychlyho streamovani neda moc udelat. maximalne vymenit disk.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Si delam prdel..nevim...ale pokud ano, tak to je nemalej LOLEK :-) Ja sem do mesta zatim nedojel.. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LSDMASACRE: tvoje bába je sráč.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Jo :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: konzole gameplaye na youtube jsou v tak hroznym rozliseni ze se neda vubec nic poznat, ale tomuhle neverim. to je nakej ultralow .ini config na PC. doufam... :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: taky na to kooukam:p U me to vypada jak v ty trailer verzi, mozna jeste lip
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: tak to fakt vypada? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: já tu iluzi nemám, ale pár krabicovek mi tehdy rodiče koupili (stáli majlant) a všechny byli bug-free (některý jsem si kvůli HW ani nezhrál;-((). Ale tehdy jsem jako dítě hlavně pirátil a hrál samé CD-ripy, takže jsem vůbec netušil, že jsem přišel o nějaký video obsah apod. Když jsem je pak hrál legalizovaný, tak jsem byl celkem překvapený;-) Na druhou stranu, než jsem měl přístup k čerstvému warezu, to už jsem byl na střední a do té doby hrál hry s časovým odstupem.

Já dneska za validní early-access považuji tituly, kdy se ladí gameplay experience. Např. Old World je pro mě skěclý příklad spojení komunity a vývojářů takových příkladů je tuna, jako Kerbal Space apod. Ale to je komunikováno na hře a hra je levnější než na konci vývoje jako kompenzace.

Cyberpunk spíš působí jako pokročilá beta, u pre-alfy by chyběli gameplay prvky, beta by ještě neměla optimalizace a to že se to dá hrát na PS4, znamená že těžké optimalizaci proběhly (optimalizace může být i vyřezání nějakým vlastností;-) Ale tahle abstrace dev mapy je na flame war.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    já to nechápu, ale mám na tyhle věci asi štěstí a krom toho
    že než umřel Jackie a místo čipu se Silverhandem mi podal pistoli, kterou si předtím celou strčil do hlavy :D
    sem na žádný bugy co by mě fakt točily nenarazil. já sem fakt v pohodě.
    Nechápu ten brek těch umrkanejch sráčů na netu. tohle neni CoD abys na plochu hodil pár baráčků stromečků a nepřátel.. tvl. dyť je to komplexní jak hovado a je jasný že se prostě nějaký věci v kódu hry ztratí...
    Za mě, CDPR odvedlo super práci a těch pár chujovin jistě brzy opraví...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: a aby sis nemyslel, že haním Warhorse - KC mám na PC i na XOX, kupoval jsem oboje za plnou a obojí šlape a vypadá moc pěkně, myslím že zrovna tohle nakonec byla velice pěkná práce.

A zrovna u Kingdom Come právě herní recenzenti radikálně snižovali hodnocení kvůli technickému stavu. Byl to další titul, kterej si kvli tomu donesl nižší hodnocení – narozdíl právě od značk CD Red, kde na to vůbec nebrali najednou ohled a dali plnou známku. To je přesně ta věc, co mi v tom nesedí a v čem podle mne nejsou prostě schopní hodnotit ty tituli podle stejného, nebo aspoň podobného metru.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: no jo, ja vim, nazvanil toho dost ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    #PCMR
    neni tu nejakej die hard fan, co by vyvazil tu klicenku nebo soundtrack zlatem? :)

TENENTE
    TENENTE --- ---
    L4MA: Ja mam doma XBoxk krabicku, dve BD, ale soundtrack nee :-)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Hodne me bavi soundtrack, ten je fakt skvostnej.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: mám uložených s ním dohromady přes 10 hodin rozhovorů, to bude problém to najít,a le jsem přesvědčenej, že to říkal, když někomu popisoval jak funguje herní byznys. Snad to časem najdu, ale nic neslibuju, protože ačkoliv jsem jeho vlekej fanoušek, tak... ech, tohle (ty hodiny rozhovorů) je moc i na mne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam