• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Si delam prdel..nevim...ale pokud ano, tak to je nemalej LOLEK :-) Ja sem do mesta zatim nedojel.. :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Jo :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: taky na to kooukam:p U me to vypada jak v ty trailer verzi, mozna jeste lip
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: tak to fakt vypada? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: já tu iluzi nemám, ale pár krabicovek mi tehdy rodiče koupili (stáli majlant) a všechny byli bug-free (některý jsem si kvůli HW ani nezhrál;-((). Ale tehdy jsem jako dítě hlavně pirátil a hrál samé CD-ripy, takže jsem vůbec netušil, že jsem přišel o nějaký video obsah apod. Když jsem je pak hrál legalizovaný, tak jsem byl celkem překvapený;-) Na druhou stranu, než jsem měl přístup k čerstvému warezu, to už jsem byl na střední a do té doby hrál hry s časovým odstupem.

Já dneska za validní early-access považuji tituly, kdy se ladí gameplay experience. Např. Old World je pro mě skěclý příklad spojení komunity a vývojářů takových příkladů je tuna, jako Kerbal Space apod. Ale to je komunikováno na hře a hra je levnější než na konci vývoje jako kompenzace.

Cyberpunk spíš působí jako pokročilá beta, u pre-alfy by chyběli gameplay prvky, beta by ještě neměla optimalizace a to že se to dá hrát na PS4, znamená že těžké optimalizaci proběhly (optimalizace může být i vyřezání nějakým vlastností;-) Ale tahle abstrace dev mapy je na flame war.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    já to nechápu, ale mám na tyhle věci asi štěstí a krom toho
    že než umřel Jackie a místo čipu se Silverhandem mi podal pistoli, kterou si předtím celou strčil do hlavy :D
    sem na žádný bugy co by mě fakt točily nenarazil. já sem fakt v pohodě.
    Nechápu ten brek těch umrkanejch sráčů na netu. tohle neni CoD abys na plochu hodil pár baráčků stromečků a nepřátel.. tvl. dyť je to komplexní jak hovado a je jasný že se prostě nějaký věci v kódu hry ztratí...
    Za mě, CDPR odvedlo super práci a těch pár chujovin jistě brzy opraví...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: a aby sis nemyslel, že haním Warhorse - KC mám na PC i na XOX, kupoval jsem oboje za plnou a obojí šlape a vypadá moc pěkně, myslím že zrovna tohle nakonec byla velice pěkná práce.

A zrovna u Kingdom Come právě herní recenzenti radikálně snižovali hodnocení kvůli technickému stavu. Byl to další titul, kterej si kvli tomu donesl nižší hodnocení – narozdíl právě od značk CD Red, kde na to vůbec nebrali najednou ohled a dali plnou známku. To je přesně ta věc, co mi v tom nesedí a v čem podle mne nejsou prostě schopní hodnotit ty tituli podle stejného, nebo aspoň podobného metru.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: no jo, ja vim, nazvanil toho dost ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    #PCMR
    neni tu nejakej die hard fan, co by vyvazil tu klicenku nebo soundtrack zlatem? :)

TENENTE
    TENENTE --- ---
    L4MA: Ja mam doma XBoxk krabicku, dve BD, ale soundtrack nee :-)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Hodne me bavi soundtrack, ten je fakt skvostnej.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MIKEE: mám uložených s ním dohromady přes 10 hodin rozhovorů, to bude problém to najít,a le jsem přesvědčenej, že to říkal, když někomu popisoval jak funguje herní byznys. Snad to časem najdu, ale nic neslibuju, protože ačkoliv jsem jeho vlekej fanoušek, tak... ech, tohle (ty hodiny rozhovorů) je moc i na mne.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: prosímtě, v době vydávání her na CD byla hromada titulů, který sis nezahrál, dokud jsis někde nesehnal patch a opravy na nějakém dalším. To akorát k nám se to dostávalo v pirátských verzích, nebo jako přílohy časopisů, kde už ty opravy byly a tak člověk jak zapomíná má nostalgický dojem, že hry vycházely v pořádku, no nevycházely. A leckteré si opravila do hratelné podoby až komunita (ahoj Vempire).
    L4MA
    L4MA --- ---
    TENENTE: ted jsem to prines a soundtrack tam je, dokonce dva disky...
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TRAGED: ten presun byl v procesu, WH to jen, a to zcela nefer zpusobem, urychlilo, ale o to nejde a hlavne je to tady uz dost offtopic: jde o to, ze nejaky hromadny uprk WH -> CDPR je bullshit, naopak drtiva vetsina ve WH zustala to dalsi rok+ fixovat a vzhledem k tomu, ze tam panovala atmosfera ve stylu, ze kdo odejde je "zradce", tak mne urazi, kdyz si dan zrovna o tomhle bude nekde otevirat hubu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: tomu říkám netxgen clipping issue!

tak early access bych tomu neříkal, ale prostě zlo digitální distribuce, kdy se produkt může dodělat po vydání, když business či real politik zavelí. Aspoň je fajn, že je to úspěšný titul a CD projekt asi chce udržet reputaci a dotáhne to v dalších buildech. Takže buď GOTY nebo s nějakým dalším DLC.

Každopádně jsem viděl videa z GTX 1070 na Ultra ve FullHD a 30 FPS venku, 40 FPS v koridorech. Ale asi je to jedna z her, kterou je fajn hrát na Ultra.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MIKEE: Jinak receno, neodesel nedobrovolne do CDPR, ale odesel do CDPR, protoze byl odejit z WH?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nekdo ma dilda a nekdo ma Night City: a dystopian hellscape full of drugs, corruption, and tiny trees.

A ten nekdo je teda zrovna Jason Schreier :-)

https://twitter.com/jasonschreier/status/1336867567869317120

Ale skoncilo to "hepacem": OK I updated my Nvidia drivers and the trees are gone. RIP
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VIRIK: link? to bych si rad poslechl .. a ne, ten kontext proc odesel obsahuje vic spinaveho pradla nez se hodi prat na verejnosti ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nebo cyberpunk? :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to ze nepratele najednou zmizi v meziprostoru to uz je asi moc i na me :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CHEWBACCA: ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam