• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Vypni si ty cinema mrdky a to co tam je, sum atd. To sem udelal okamzite hned.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: je, ale v quality je to tak rozmazané, že se mi po dvou hodinách hry udělalo regulerně špatně od žaludku a musel jsem to vypnout. To se mi teda s žádnou hrou ještě nestalo...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Takze ne Xku je Quality / Performance prepinac? Protoze na PSku nic takoveho neni, takze bych se moc nedivil, kdyby se na to CDPR vykaslal a na PS byla jen verze pro zakladni, 2 TFLOP PS4.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: To je verze pro lesni elfy, oni nejsou tak chytri, jak by rekl Medděd ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: To je jasnej AFT-03B neboli Artificial Fitness Trainer model 03 rev. B , to proto jsou vsichni stejni! ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Když nad tím tak přemýšlím, tak mi hra udělala prvotřídní transku, takže nechápu, co ten Polygon měl za problém :-)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    NAGASAWA: jj, na pc cdpr radi zapnout jak tohle a hodit hustotu davu na minimum. je ale otazka, jak to maj defaultne na gondolich, je mozny ze ten posledni patch jeste neprosel certifikaci a nejakou dobu potrva, nez tam tu optimalizaci pridaj.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tyve! Pul hodiny si klikam cyberme, abych se vyblil do umyvadla a zacal mluvit zenskym hlasem a v zenskem rode? Jako vazne? (sem si na 110% jist, ze jsem mel navolenej muzky hlas)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MICHIGAN: tohle resili podle jedny recenze i v pc verzi, kde je v menu udajne polozka "slow hdd", kde se tomu ma configem predchazet.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MELDA: ps4ka ma nema ssd? protoze tohle je problem nacitani, se ktery se toho nejspis na oldgenu bez rychlyho streamovani neda moc udelat. maximalne vymenit disk.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Si delam prdel..nevim...ale pokud ano, tak to je nemalej LOLEK :-) Ja sem do mesta zatim nedojel.. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LSDMASACRE: tvoje bába je sráč.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Jo :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: konzole gameplaye na youtube jsou v tak hroznym rozliseni ze se neda vubec nic poznat, ale tomuhle neverim. to je nakej ultralow .ini config na PC. doufam... :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: taky na to kooukam:p U me to vypada jak v ty trailer verzi, mozna jeste lip
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: tak to fakt vypada? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: já tu iluzi nemám, ale pár krabicovek mi tehdy rodiče koupili (stáli majlant) a všechny byli bug-free (některý jsem si kvůli HW ani nezhrál;-((). Ale tehdy jsem jako dítě hlavně pirátil a hrál samé CD-ripy, takže jsem vůbec netušil, že jsem přišel o nějaký video obsah apod. Když jsem je pak hrál legalizovaný, tak jsem byl celkem překvapený;-) Na druhou stranu, než jsem měl přístup k čerstvému warezu, to už jsem byl na střední a do té doby hrál hry s časovým odstupem.

Já dneska za validní early-access považuji tituly, kdy se ladí gameplay experience. Např. Old World je pro mě skěclý příklad spojení komunity a vývojářů takových příkladů je tuna, jako Kerbal Space apod. Ale to je komunikováno na hře a hra je levnější než na konci vývoje jako kompenzace.

Cyberpunk spíš působí jako pokročilá beta, u pre-alfy by chyběli gameplay prvky, beta by ještě neměla optimalizace a to že se to dá hrát na PS4, znamená že těžké optimalizaci proběhly (optimalizace může být i vyřezání nějakým vlastností;-) Ale tahle abstrace dev mapy je na flame war.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    já to nechápu, ale mám na tyhle věci asi štěstí a krom toho
    že než umřel Jackie a místo čipu se Silverhandem mi podal pistoli, kterou si předtím celou strčil do hlavy :D
    sem na žádný bugy co by mě fakt točily nenarazil. já sem fakt v pohodě.
    Nechápu ten brek těch umrkanejch sráčů na netu. tohle neni CoD abys na plochu hodil pár baráčků stromečků a nepřátel.. tvl. dyť je to komplexní jak hovado a je jasný že se prostě nějaký věci v kódu hry ztratí...
    Za mě, CDPR odvedlo super práci a těch pár chujovin jistě brzy opraví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam