Takze vsera sem hned implementoval novy hotfix update a panove, to je uplne jina hra. Mesto se promenilo konecne v mesto a ne ve stavebnici lego, lidi uz maji na sobe obleceni a ne vybarvene omalovanky, silnice je silnice a hlavne to cele ozilo tunou neonu, reklam, hologramu a zivotem celkem. Takze uz se stava, ze se na trzisti prodirate davem, vsude je plno pary, koure z wok panvi a z ruznych obcerstveni, do ktereho vrhaji barevne svetlo neony a nebo na silnici chytnete traffic jam, vidite horet hromadu pneumatik, nebo zapalene barely v ghettu.
Vcera me ten update u toho uderzel do pul pate, takze sem dal pomalu 24 hodin hrani. Kazdopadne, mam za sebou bezmala 25-30 hodin, ukazuje mne to 4% v postupu a dle mnozstvi otazniku na mape a dalsich sidequest markeru tam toho na plneni mimo hlavni linii je na hodiny a hodiny. A me to bavi. Bavi mne ta moznost kombinovani vsech tech modu aka hacking, stealth mod nebo rambo style. To je proste pecka. Dojel sem Akt1 a teprve po nem sem tak nejak mel pocit, ze to byl teprve takovy tutorial, protoze to co ta hra nabidla potom, je neuveritelny mnozstvi misi na 5 nebo 6 ruznych lokacich, tak jak je mapa, potazmo mesto rozdeleny. Kdyz sem vcera pri jednomukolu to mesto krizem krazem projizdel, tak sem si naprosto uvedomil, proc to trvalo 8 let, je to obrovsky. Fix tomu pomohl, za mne je to razem jina hra.
A ted me omluvte, musim do Night City... :-)