• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    TERZ: posli mne to z konzole sharem jako zpravu do psn. takhle t3d budu ja sosat fotky ven. Hele, poslu ti foto.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: podej pak hlaseni
    TERZ
    TERZ --- ---
    MELDA: Nemám to jak z konzole vytáhnout ale je to takový rozmazaný, všude low-res textury a asi to neběží v nějaký velkým rozlišení ale je to hratelné a určitě to nevypadá nikterak zle, těch 60fps to drží bez skobrtnuti a to mi ke štěstí stačí.
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKI1: ze je naprosto legitimni.

hajpujou tohle:

"“Without a doubt, quality is of paramount importance,” Kiciński says. “We strive to publish games which are as refined as Red Dead Redemption 2, and recent Rockstar releases in general. That game is excellent, by the way, we are rooting for it. Rave reviews, excellent sales. What does that teach us? Well, it teaches us that we need to publish extraordinary games, and that’s exactly what we are planning.”

dodavaj tohle:

GTA 5 is better than Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM

:)
    TERZ
    TERZ --- ---
    GANDHI: Určitě je to tím, o té hře se mluvilo jako o GOTY aniž by byl venku jedinej gameplay záběr prostě protože "Ti co delali Witchera!" Ale jo, ať si to vyzerou, ta PS4 verze je čirý zlo, to nikdy nemělo jít ven takže troška toho online hatu není od věci. Blbý pak je když jim lidi vyhrožujou smrtí za odklad a pak je hejtujou protože to nefunguje :-D. Do pár týdnů to vyšumí, vyjdou patche - next-gen verze a bude klid. Finančně na tom taky určitě taky nejsou špatně takže teď už jsem jen zvedavej na ten multiplayer co do toho chtějí dodělat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    chlapek co prodava snuff u fingersovy kliniky vypada jako Jax Teller ze Sons of Anarchy:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TERZ: hype je mozna ten duvod - za sebe muzu rict, ze sel celou dobu tak nejak mimo me. Puvodne jsem si CP chtel poridit az pozdeji, ale nakonec jsem si ho vlastne koupil hned jen kvuli tomu, ze jsem nedavno poridil novej stroj a po nadseni u jinejch titulu jsem chtel videt, jak vypada hra, co chce vyuzit potencial na plnej kotel
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    FRIZER: žádný, až na Demolition man, Blade Runner 2049, Robocop (ten je hodně, nejen reklamy, včetně animace kuřete, kdo je pozornej ví kde je), pár věcí od Gibsona, odlétávající auto z původního Blade Runner, souboj ve vodě z ghost in the shell, své si najdou dokonce black metalisti, pokud si pamatujou na skutečnýho Euronyma (a ne tu pičovinu z filmu) a asi miliardu dalších věcí.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Stejne jako na PS4Pro akorat v 60FPS
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: ja to hraju na fungl novym stroji, bezi mi to takrka bez problemu (jednou nebo dvakrat jsem usel reloadovat kvuli nejakymu zadrhelu v questu. Nejaky glitche tam samo jsou - od predmetu nebo soucasti aut co bcas zustanou na miste i pote co se hlavni objekt odporouci po to, ze uz se m parkrat V pro jizde autem postavila do T pozy - ale v zasade veci, ktery jsem ochotnej jim odpustit diky tomu, jak neskutecne velky a propracovany to je. Vzhledem k tomu, ze jedu jako obvykle na stealth tak hromadu questu projizdim pomalu jak betatester a hledam kazdou diru, kterou se da nekam vlizt, nebo aspon strcit hlaven a casto pri tom narazim na alternativni cesty rčseni i relativne banalnich blazing gun questu. Diky implantum do nohou taky vetsinou nejedu podle trackeru na mape, ale metodou primeho pochodu a i tam je videt, jak jsou prpracovany i mista, kam bych necekal, ze nekdo poleze (samo jsou i mista u kterejch to necekali ani autori a je to na nich velice dobre poznat, ale v podstate se mi nikdy nestalo, ze bych se dostal na pomyslnou druhou stranu potemkinovy vesnicky)

TLDR - jedu to v podstate sestej den a jsem temr maximalne spokojenej (i ta Valhalla musi pockat - a to jsem hodne velkej anboy Ubi)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TERZ: Jak to vypada na PS5? Nehod nejaky screeny.
    TERZ
    TERZ --- ---
    SEKI1: Jen do nich do šmejdů!! Ne kecám, ta hra je supr, problém je ten až extrémní hype, který tomu předcházel a fakt, že CDPR, chodící důkaz toho že i developer/publisher se může chovat slušně a pořád vydělat, se vlastně zachoval jako ti ostatní zlí publisheri protože prachy. Když 8 let cpou do proma že to vyjde "až to bude ready" tak si to měli pohlídat. Ale za mě paráda, začátek mě trošku vyděsil ale nakonec se to pěkně rozjelo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kdyby to chtel nekdo proverit a testnout, posta.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak sem dostal echo, ze nejakej nouma, programator napsal blbe script, takze cela hra CP2077 vyuziva pouze 4GB Ram jak CPU, tak GPU. Pokud je tahle chyba i u gondoli, tak by to pak mohlo behat slusne i na starejch sunkach. Pro PCckare byl uz i navod, kde co, jak co. A udajne to pak velmi pekne frci i na starsich grafikach. Vecer budu vedet vic.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: Taky jsem zadny nenasel. hraju na nejtezsi obtiznost ale stejne si myslim ze to za chvilku bude lehky az se preexpim :D uvidime
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Treba ja nemuzu vystat, zkratku CB pro CyberPunk.
    DIOM
    DIOM --- ---
    a ja nemuzu najit vcerejsi save za 6 hodin hrani, respektive save files jsem ve windows nasel, ale hra se k nim nema :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: ale ja je tam nemel nikdy - abych nejaky vubec videl musel jsem se na ne koukat v Clouds ve vitrince:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    btw co si myslite o tom hejtu co ted prochazi na netu ? Osobne jsem si CB77 nevysnil jako ultimatni hru a nejak jsem od toho neocekaval revoluci, revoluce. Sice hraju na PC podle vseho ktere trpi nejmene na ty bugy ale ja se naramne bavim. Svet je krasnej a kazdy mini quest ma pribeh. V main story jsem porad na uplnym zacatku takze ten nemohu soudit jak je napsany, protoze delam spise zakazky a side questy (ktere jsou sranda) ale ten hejt co je vsude je podle me uz extrem. Kazdopadne byla prasarna zatajit vedome ten stav konzol verze. Vydaji par patchu ted lidi pokoupi zase akcie kdyz jsou tak dole a bude zase dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam