SEKI1: ja to hraju na fungl novym stroji, bezi mi to takrka bez problemu (jednou nebo dvakrat jsem usel reloadovat kvuli nejakymu zadrhelu v questu. Nejaky glitche tam samo jsou - od predmetu nebo soucasti aut co bcas zustanou na miste i pote co se hlavni objekt odporouci po to, ze uz se m parkrat V pro jizde autem postavila do T pozy - ale v zasade veci, ktery jsem ochotnej jim odpustit diky tomu, jak neskutecne velky a propracovany to je. Vzhledem k tomu, ze jedu jako obvykle na stealth tak hromadu questu projizdim pomalu jak betatester a hledam kazdou diru, kterou se da nekam vlizt, nebo aspon strcit hlaven a casto pri tom narazim na alternativni cesty rčseni i relativne banalnich blazing gun questu. Diky implantum do nohou taky vetsinou nejedu podle trackeru na mape, ale metodou primeho pochodu a i tam je videt, jak jsou prpracovany i mista, kam bych necekal, ze nekdo poleze (samo jsou i mista u kterejch to necekali ani autori a je to na nich velice dobre poznat, ale v podstate se mi nikdy nestalo, ze bych se dostal na pomyslnou druhou stranu potemkinovy vesnicky)
TLDR - jedu to v podstate sestej den a jsem temr maximalne spokojenej (i ta Valhalla musi pockat - a to jsem hodne velkej anboy Ubi)