Jinak teda se s vama podelim o jeden zazitek ze hry, kdy vlastne uplne nevim, jak s tim nalozit. V jedne nejmenovane misi sem s Takemurou mel schuzku kdesi v docich u vody z dalsim bodyguardem od osoby xyz.. od zacatku se celej rozhovor vedl v duchu, ze dotycnej bodyguard mne naprosto ignoroval a vsemu co sem rekl se vysmal nebo ho to urazilo a nakonec mne oznacil za blazna a s vyhruzkou at si na nej dam majzla odjel. Vubec sem to nepobral, nechapal sem tedy absolutne smysl tohoto setkani a proc to nabralo takovy smer, kdyz sem se vmisil do hovoru. Kdyz ten bodyguard odjel a ja mel s Takamurou nekam pokracovat, tak jsem si vsimnul v odlesku na aute, ze mam nejakou divnou barvu sve postavy. Nacez sem jakoby sklonil hlavu a vidim, ze sem bos a trajdam tam jen v trenaglich :-) Chvilku sem premyslel jakoze proc doprdele nejsem oblecen a uvedomil sem si, ze sem v zaveru predesle mise upadl do neplanovaneho vykomaceni a probudil sem se v posteli v tabore Panam. No a to da rozum, ze v takhle dokonale hre sem v te posteli nespal voblecenej a s botama. Mne debilovi samozrejme tahle promakanost a dokonalost nedocvakla, tak sem se nejakou dobu po meste poflakoval a potuloval jen ve slipech :-)