• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Nejsem si jistej, jestli všichni myslíme ten stejný
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRIZER: Elektrickej obusek je pecka :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JULIAN: Jj, mám ho furt v inventáři....) ale ještě jsem se neodvážil ho vyzkoušet....
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FRIZER: a sebral jsi tam ten "obusek"?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Ale je tam dost věcí i tak... třeba sem měl dostaveničko v No-Tell motelu s tou Militech milfkou... které se dá asi dost lehce propást
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: bylo by to krasny ale :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    jako docela sem se uklidnil, protoze sem si rikal, ze bych nejakou takovou svou nedbalosti treba ovlivnil dost drasticky vyvoj jiste mise :-)

Ale jak vas ctu, tak v pohode.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MELDA: Já se obávám že to je skript...a je to prostě debil....měl jsem teda nějáký puntikový šortky, ale taky byl na pěst
    L4MA
    L4MA --- ---
    NAGASAWA: na nahotu, ani na nic jinyho. :)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: kdybys jezdil na motorce, vsimnes si, ze jsi v neglize:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Nebyl to bug, byla to ma nedbalost, opravdu sem nebyl v menu postavy vybaven jedinou veci :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Bug. Mizí zbraně i oblečení. Navíc na nahotu npc nereaguji řekl bych - alespoň co říkali na Vortexu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: tím to není :) já byl oblečenej a dopadl stejně.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Auto si ukradnes...ja vsude jezdim taxikem :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda se s vama podelim o jeden zazitek ze hry, kdy vlastne uplne nevim, jak s tim nalozit. V jedne nejmenovane misi sem s Takemurou mel schuzku kdesi v docich u vody z dalsim bodyguardem od osoby xyz.. od zacatku se celej rozhovor vedl v duchu, ze dotycnej bodyguard mne naprosto ignoroval a vsemu co sem rekl se vysmal nebo ho to urazilo a nakonec mne oznacil za blazna a s vyhruzkou at si na nej dam majzla odjel. Vubec sem to nepobral, nechapal sem tedy absolutne smysl tohoto setkani a proc to nabralo takovy smer, kdyz sem se vmisil do hovoru. Kdyz ten bodyguard odjel a ja mel s Takamurou nekam pokracovat, tak jsem si vsimnul v odlesku na aute, ze mam nejakou divnou barvu sve postavy. Nacez sem jakoby sklonil hlavu a vidim, ze sem bos a trajdam tam jen v trenaglich :-) Chvilku sem premyslel jakoze proc doprdele nejsem oblecen a uvedomil sem si, ze sem v zaveru predesle mise upadl do neplanovaneho vykomaceni a probudil sem se v posteli v tabore Panam. No a to da rozum, ze v takhle dokonale hre sem v te posteli nespal voblecenej a s botama. Mne debilovi samozrejme tahle promakanost a dokonalost nedocvakla, tak sem se nejakou dobu po meste poflakoval a potuloval jen ve slipech :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: kupuju jen motorky, auta jsou v hustym provozu na hovno:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: viděls ty ceny aut? šetřit se musí!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: já se jen rozhoduju, čím se vybavit, jinak samozřejmě kupuju všechno (na poslední továrně bylo hodně mědi). Dvojskok mám rád :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: me bavi vic ten chargeovaci skok (a taky zastavam nazor, ze double jump je proste arkadova opicarna a tady nema co delat:p) - ale tak jestli mas dost penez, jakoze jako inzenyr z vychodu asi jo, tak kup oboji a eventuelne switchuj u doktora:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    je lepší vzít si dvojskok? Nebo ten silnej výskok?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam