• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LSDMASACRE: Kdyz jsem odchazel, byl Barry uplne v pohode. Fakt divny.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    TRAGED: mě taky... stav se později mi to psalo.. tak sem se stavil a páska přes dveře a bulící fízl. asi blbě zvolenej pokec s Barrym :/
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Vcera jsem taky loadoval quest ale protoze jsem si myslel ze Angle je zenska :D Kdo ten quest delal asi chape :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak mi umrel Barry :-( Vubec netusim kdy a co jeho smrt triggerovalo. Asi postum v main story. Nenapsal, nezavoal,... mise zfailovana.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: hele, jako on je zase dobrej vis jak..muze brat uplne vsecko a nestarat se, ze se ti tim zasira batoh :-) A jak pise Virik, ruzny vedjesi mise jsou celkem hodne dobre placeny.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: to napadne asi kazdyho nez mu dojde, ze diky tomu perku usetri tunu casu, kterou by stravil rozebiranim srotu na suroviny, nemluve o vaze

to me spis sere, ze craftovaci ui nema button craft 10
    VIRIK: ja si ho taky aktivoval, az kdyz pro me 750 eddies byl jak flusanec do more :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: tohle mne moc netankuje :) mně už tam lítají statisíce a to ještě tyhle řetězy ani nenacházím :) a naopak, díky neustálému vylepšování oblíbených latexovo-kožených věcí potřebuju spíš ty suroviny :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Chacha! Presne to me napadlo, jamile jsem ho videl a tak se sirokym obloukem tomuhle perku vyhybam :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mne teda trochu sere, ze sem si nagrindil vlastnost automatickeho rozebirani cetek... a kdyz najdu zlatej retez, nebo nausnice za 750edacu a jen vidim, jak to v okmziku po ulozeni do batohu je z batohu odebrano a rozebrano na dalsi materialy, tak sem z toho takovej trochu ehm v rozpacich. Zvlaste v jedne misi, kde sem takovych sperku nasel asi osum :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, v obchodech vetsinou kupuju za common brokovnice:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LAHINO: jj, oblíbený zdroj surovin i výdělku :)
    Ale ta ekonomika tam moc logiky nedává a je otázka, zda to enenchali i tak trochu schválně :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Vsimol som si jeden exploit, mozem craftovat Rare Healing Potion (60% healing) s pouzitim Common a Uncommon materialov (biele a zelene), ale po rozlozeni mi to hodi aj Rare (modre). Nasli ste nieco podobne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja mel teda vcera smulu. behem hodiny jsem musel kvuli bugu restartovat tri mise z peti. docela otravny a zbytecne to narusuje ziskanou flow z toho sveta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Další velký patch pro Cyberpunk 2077 by měl dorazit už příští pondělí - Zing
    https://www.zing.cz/...96222191/dalsi-velky-patch-pro-cyberpunk-2077-by-mel-dorazit-uz-pristi-tyden/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: o tom já nic neříkám, já jen konstatuju další zajímavej fakt, že ani pro ty nvidia na PC to není pořádně zoptimalizovaný, i tam je to prostě bizár.
    Mno, ja dodelal posledni side quest, takze zitra dojedu story a bude. Teda mam lvl 40 a na tu 50 to asi jeste dotahnu, ale nechal jsem Hamako sama cekat uz dost dlouho :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    AVATAR: já ještě nezahučel a v klidu si počkám. ale Trauma team mikinu už doma mám, když už ty nákupy přes eshopy letos
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam