• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Machna myslim defaultne posle k zemi kazdeho na jednu ranu.

Ale ta jedna rana nikdy nedopadne na cil. Protoze se na me naprahovala snad dve sekundy. Mezi tim clovek staci dat block a pak do ni zase nejakou dobu busit.

Nicmene souhlas, ze kdyz cloveka nejaky vedlejsi ukol nebavi, neni duvod to delat.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    LSDMASACRE: tyvoe :D já jí teda umlátil poctivě, ale dala mi zabrat nejvíc...finální fight jsem zatim nedal
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tu sloní machnu sem oddělal pomocí pár přísavnejch a pár protipěchotních granátů. už sem na ní neměl nervy. jedna tečka od ní a smrt. navíc absolutně nejedu kontaktní boj, kterej mě nebaví. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Easy si nenastavim nikdy :-) Proste kdyz na to nemam, musim jeste expit na ulici. Protoze zatim sem dostal napraskano od Ozaka a od tehle steroidove machny... ty tri dalsi zapasy byla naopak brnkacka, coz mne udivilo.
    Uroven mam dostatecnou, protoze uz pri rozpravce u vstupu do toho fight clubu sem mohl chlapika na brane na krasno vyhlasit :-)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: kromě toho "tajného" mám všecky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: AVATAR:

Hosi jeste pamatovat na tu nastavitelnou obtiznost - Kdyz mate problem neco dat, snizte si to docasne na easy. Po ukoku zvyste zpet.

Pripadne pokud bezne hrajte na easy, zvyste si obtiznost, levelujte se okolo treba jen na gangs na ulici, pak si to snizte zpet na svoji easy a bezte na ukol co vam delal problem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Na dalsich dohranych koncich budu pracovat casem, od jiste "zasadne rozdelujici" save pozice...

Ale uz ted vim, ze ne vse postihnu, protoze na ruzne veci ma evidentne vliv ledacos ve hre.
    MELDA: nesmis ji dat sanci si bouchnout :)
    chce to praxi, vedet kdy a jak uskocit. Dnes to budu delat, tak ti to muzu nahrat ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Muj jeden jediny dohrany konec byl trosku jiny, nez avizovano na netu (a dle diskuze pod tim jsem nebyl sam).

Takze jestli jich je 7 druhu, tak to ma jeste zda se "podtypy", podle toho co se ve hre komu povedlo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo jinak teda Cyberpunk ma 7 dejovych koncu, takze predpokladam, ze vy co jste to dojeli do konce, tak jste to vsecko dali :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Hele je to tezky a jak rikam, nekde delam chybu, ale busim do ni...pak ji uhybam a stejne najednou bum rana, kolabs lezim, vyhrava. Divny. Jako aby mne na jednu robou ubrala celej muj "live" mne prijde trochu divny. Kazdopadne jistota je, ze sem si do zadnyho z tech svejch udelatek zadny baterky nedal :-)
    MELDA: usmazit chrome = dosla ti stamina. Pokud do ni budes busit stamina nestamina, uskok pred tou pomalou pestovkou po odstrceni udelat muzes. Blok je imo na hovno, uskoky funguji mnohem lepe.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pripadne z druhy strany...

Nevim kolik jich je celkem, ale vim nejmene o 4 vyraznych dejovych linkach, kde kdyz se snazite, zasadne ovlivnite zivoty lidi. Tzn nemusite je bud vubec potkat, pripadne vasi cinnosti ci necinnosti dopadnou uplne jinak.

* Clouds
    * Spriznena skupina Nomadu
    * Delamain Taxi Service
    * Unesene dite a jeho rodina v serii misi kolem "The Hunt"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TERZ: Asi hrajeme jinou hru.

Zachranim postavu 1, ta pro me pak prijde. Pokud ji nezachranim, prijde pro me postava 2.

Jak velky to je nebo neni rozdil to nevim, ale take si nevybavuji hru, kde by tech rozdilu v deji bylo vice, nez tady. Prijde mi to v tomhle uplne stejny jako Mass Effect a dalsi klasiky, kde si tez nikdo nestěžoval.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MELDA: Hele to sem spíš nebyl pochopen, psal jsem ti to do pošty. Mě vadí že 95% voleb v koverzacích ovlivní pouze následující větu v konverzaci. Jo můžeš se se side postavou vychrápat ale nemůžeš říct nebo udělat cokoli co by nějak změnilo vysledek storyline té dané postavy.

Příklad: Keira Metz - story quest - nasledně série optional side questů. Na základě toho zda-li je uděláš nebo ne počítáš ve hře následky. Můžeš s ní též chrápat, Můžeš jí nechat udělat co chce a následně ji potkáš napíchnutou v Novigradu ovlivní to questy a konverzace s Triss, Radovidem atd. Nebo to může dopadnout tak že ji budeš muset zabít sám a zas to bude všechno jinak včetně Radovida. Nebo se ti povede jí přesvědčit že je to suicide mission a domluvíš jí ať jde na kaer morhen, kde krom toho že ti bude napomocna se její příběhová linka dále rozvíjí protože Lambert. A je to udělané tak že to není volba v jedné konverzaci ale vlastně takovej příběh fungující sám o sobě který následně ovlivňuje ať už více či méně ostatní příběhy té hry. Tohle v Cyberpunku není, vsechny konverzace krom 1 jsou k ničemu, questů které nějak ovlivní cokoli dalšího v tom světě je minimum.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: OK...no tak rikal sem si, ze by to treba nekoho stvalo, ze si na to neprisel sam.

V tom pripade to bude presne muj broblem, proc "usmazim chrom" :-)

Hnedka vecer to jeste testnu i kdyz teda na to dneska nebude cas, ale tohle musim vyzkouset.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Proc spoiler tag Boha jeho? To je normalni funkce inventare :-)

Ty cyberware veci musis rozkliknout a dat do nich to, co potrebujes.

Stejne jako davas quick hacks do toho implantu v hlave, tak strkas i baterii do gorilla gloves / monowire.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Priznam se, ze mne absolutne nenapadlo, ze to musim vybavovat jeste necim, kdyz si to koupim a zacaluju. Mel sem za to, ze kdyz nebudu mit vsechno co k tomu potrebuju (level, reputaci, prachy a co dalsiho nevim) tak mne to nepujde koupit. Ani nevim, jak ty ruce tou baterkou vybavit. Kdyztak spoiler tag nebo posta, diky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak opet, jak tu psal Terz - [ TERZ @ Cyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED ] ohledne toho, ze tam nenarazil na moc rozvetveni pribehu, tak ja tedka resim Quest s Judy a teda sem dost na vazkach, jakej vyvoj si mam vybrat, protoze se mne zatim podarilo vzdy nasimulovat dva totalne odlisny konce a nevim, kterej bude lepsi pro nasledujici prubeh pribehu, abych Judy dostal do postele :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Gorilla gloves bez baterii mi pripomneli tohle stare video :-)

Stane se :-) Napravit, snad to pak budes mit lepsi. Myslim, ze mi z nejake "gorily" vypadla, ale mam v tom legendary battery.

How not to use jackhammer (power drill) [HD] (english subtitles)
    http://www.youtube.com/watch?v=zCrn-VJmpgE

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam