• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Nosis k tomu i cyberdeck a obcas nekoho vypnes pres quickhack, nebo jen vsechny umlatis a misto cyberdeck mas takove ty "berserk" implantanty?

Muzes pro me pls mrknout na ty statistiky?
    LAUNCHER: jj very hard. malokdy mi stihnou ublizit. Nabehnu tam jak uragan a vsechny zkosim. mobove jsou zmateni, protoze neslysi strelbu. Casto vymlatim skupinku, anoiz bych zacal combat. Kdyz uz se dostanu do osklive situace, jsem furt tak na tri rany, ale diky cyberware (heal-to-kill, second heart...) umiram jen zridka. Vetsinou staci za spamovani healu zabehnout do critu a rozmyslet cestu k nepriteli.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: ten je výbornej. Já jsem zase svoji punkerku už taky ukázal, pro změnu tady
    [ VIRIK @ GameShots :: screenshoty z her ]
    GANDHI
    GANDHI --- ---

Jackie a muj corpoviking:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: jako správný nerd to fotil iphounem z obrazovky :D

helejse, víš jak málo lidí ví, že ve win je ten herní Xbox mod, tlačítkem win+G vyvolatelnej, kde se dá nastavit mraky věcí, včetně krásných videí a záznamů screenů? :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Ad Blunt: Jaka obtiznost pls?

Pokud very hard (nebo obcas very hard), jak to funguje se zranitelnosti?

Kolik mas pls cislo armor a health?

Nemam problem zabit s postavou nize kohokoliv, ale kdyz udelam neco neopatrneho na very hard, lezim po par zasazich.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: hehe, jen me fascinuje, ze se holedba v jaky graficky kvalite to hraje a soupne si k tweetu nejakej vyblitej obrzek:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: za odměnu ti posílám naprosto neuvěřitelný vážně míněný článek s nadpisem

Daniel Vávra doplnil svůj názor na Cyberpunk 2077 po odehrání druhého konce
    Daniel Vávra doplnil svůj názor na Cyberpunk 2077 po odehrání druhého konce - Zing
    https://www.zing.cz/...91/daniel-vavra-sdili-svuj-nazor-na-cyberpunk-2077-po-odehrani-druheho-konce/
    VIRIK: bavim se tim :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: a jakej tohle má význam?
    Jinak ja jsem se vyprdl na toho blunt melee chara nekdy na lvl 36. Vsichni mobove na jednu ranu, nosove max na pet. A zadna vize na zmenu ci zlepseni :)

Tak jsem dotahl tu netrunnerku, jen abych zjistil, ze beham mrtvym mestem (mapa komplet vyzobana.

Mno a tak jsem si rikal, jak prima by bylo mit vylevlenou postavu v meste plnym questu, ktera ma vsechny atributy k rozdeleni a zacal googlit xp glitche :)

Zkousel jsem tu farmu v pacifice, kterou zminoval launcher, ale pri predstave x hodin behani a mlaceni mobu jsem googlil dal. Mno a narazil jsem na jeden (sasquatch), kterej se dle videa nezdal byt tak zdlouhavej. A po tech hodinach nepretrzitych loadu a saveu bylo z lvl 12 hotovo na 50.

Ted jsem obehal vsechny obchody, skoupil vetsinu epickyho obleceni a vsechny legendarky a cyberware. Jeste chci obehat vsechny legendary schovky a pak budu mit konecne pripravenej save na jakejkoli build s plnym mestem... ale ja bych radsi spal jak clovek :D
    DOOMGUY: na to je idealni svlect svuj vytunenej equip a hned zas chcipes :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Motorka rikas?

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Z meho prispevku mi bohuzel zmizely obrazky :-( Zkusim napravit.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: To je umyslne. Foneticke prodlouzeni, ale whatever.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Dohrano. 96,4h. 50/50 very hard. vsechny zluty a modry questy splneny. Na mape krome masakrovani civilistu uz neni co delat. Bylo to super, chci datadisk :)

Build 20 Reflex / 20 Body / 20 Cool, jedinny co bylo blby, ze byla postava od cca 35 lvlu nesmrtelna, immuni na vsechny status efekty, strelbu, knockback, takze se z toho vytratilo napeti a byl to jen grind. Asi by to sneslo jeste jednu obtiznost navic. Jsem zvyklej, ze kdyz je neco very hard, tak se tim mysli, ze ma clovek sanci, pokud stavi optimalne postavu, peclive cisti vse a vyuziva naprosto vsech moznosti, aby mel sanci. Nejak jim to vybalancovani ujelo a to 50% itemu/skillu ani nefunguje.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Loser s jednim o.

Clen Maelstrom nic zvlastniho nepredvede a do oci bych mu nic o loserech nerikal :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Tezko rict. Vychzi z CP2020 a tam LUCK nema zadne skilly, ATTR jen "Satnik" a "Osobni kouzlo" a EMP jsou vylozene social skills: Human Perception, Interview, Leadership , Seduction, Social, Persuation & Fast Talk a Perform, takze v CRPG jedine na rozhovory a lepsi ceny v obchodech.

..
    JANOS
    JANOS --- ---
    LAUNCHER: Jj, ja mam taky ten cyberdeck co boostuje ultimaty, +1 sireni, a proto jsem smutnej ze mam jenom jeden. Sice ten je asi nejlepsi, pac zabiji 2 lidi potichu, ale chtelo by to vice :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Protoze Cyberpsyhosis v misich jsou vyvovolane prilis velkym mnozstvim cyberware, takze u nabusenejch NPC. Ne pres skill, cili umele, u obyc loosera z kapesnim nozikem.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Ja verim na ten luck kvuli critum a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam