• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Já si na svém novém monitoru dal UHD GitS s Scarlett a je úplně do očí bijící, odkud hoši čerpaly. Ovšem to taky znamená, že minimálně na Dowtown a okoli fakt do 2017 ani nesáhli.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Musim se s vama podelit, kamaradova fotka z Amstru. Ty barvy, to je uplny Night City :)

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Hele ja kolikrát ani nevytáhnu kvér ;) A na ten poison jsem přišel náhodou, když už jsem nevěděl jakej perk vylepšit, tak jsem investoval do šíření na další cíle a jejich dosah, a to si to pak předavaj mezi sebou dokud dejchaj ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ten Poison je zajimavy napad. Jsem nevedel, ze tomu takhle dobre skaluje damage :-)

Ja to nejradsi postrilim a quick hacks mam jako zalohu... Ale proc ne. Kdyz clovek potrebuje rychle dohrat misi, tak Tvoje strategie je asi nejrychlejší a tomu nejde nic vytknout :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Sel jsem podobne, jsem hackerská cuchta, co ráda používá Legendary poison, stačí vypustit v pravou chvíli, na dva protivníky a do 30sec mám většinou prázdný level :D Navíc zkrat i propálení synapsí se na kratší vzdálenost taky šíří :)
    Ale jsem jen lvl 35, a ještě se dokopu dojet poslední konec a taky věším na hřebík, je třeba začít se hejbat, bo nová sezona začíná ;)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dobře naboostěný Contaigion dokáže sundat 5 nepřátel naráz. Závěr hry byl fakt v pohodě.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: U toho prvniho linku na 9gag tam holka vysvetluje jak pije s dvema bionickyma protezama rukou :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K tomu bio/cyberwaru

https://9gag.com/gag/aB29LoP?ref=ios

How a Color-Blind Artist Became the World’s First Cyborg
    https://www.nationalgeographic.com/news/2017/04/worlds-first-cyborg-human-evolution-science/

The Emerging Cyborg: The World’s Most Advanced Bionic Leg | Freethink
    https://www.freethink.com/shows/superhuman/season-5/most-advanced-bionic-leg
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    FRIZER: on neumí hrát jakékoliv hry, který maj boj inspirovaný nebo vycházející z darksouls, z fromovek. Pokud tam není možnost všechno zabíjet jak v adventurce, dští na to síru. Prostě případ jako ostatních co dští síru na ubi, bethesdu, naughty dog, fromy a další, neumí to hrát, odmítají se to anučit hrát, ale chyba je ve hře.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRIZER: Když měl přednášku na Comic-conu a šel jsem okolo tak jsem si řikal že bych to mohl nějak narušit....a pak mi došlo že už jsem dospělý a že se to nesluší...:(
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    To je kokot, že já to zas otvíral

"9/10 (kvůli neodladěnosti), 10/10 pokud to patche odladí.

Assassins Creed Valhalla je proti tomu naprostá mizérie 2/10."
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: presne takhle si predstavuju kumba :-)
    AVATAR: a mam hack deck, ale jen na ping, kamery a kulomety.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    já sem šel hře trochu naproti a prostě sem si nebral všechno legendary. tím se dá zvýšit obtižnost. :))
    A s Vávrou plně souhlasim. Je to prostě magor, kterej si přišel hru užít a ne na ní hledat chyby...
    jinak sem vyměnil strunu za mantis blades a je to hrozná prdel.
    LAUNCHER: 475hp, 1423 armor
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Nosis k tomu i cyberdeck a obcas nekoho vypnes pres quickhack, nebo jen vsechny umlatis a misto cyberdeck mas takove ty "berserk" implantanty?

Muzes pro me pls mrknout na ty statistiky?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a btw akorat jsem dojel Pickup v AllFoods a treba zrovna tahle mise mela na zaklade rozhodnuti naprosto jinej prubeh, nez kdyz jsem to jel poprve a vzhledem k tomu, ze vim jak dej dale probiha, tak si troufam tvrdit, ze se dany rohodnuti jeste minimalne v jednom dalsim questu mnohem pozdeji projevi. Neni to nic markantniho pro konecnej vysledek - uvadim to jen jako podotek k vytkam, ze rozhodnuti vlastne vubec nic neovlivnujou:p
    LAUNCHER: jj very hard. malokdy mi stihnou ublizit. Nabehnu tam jak uragan a vsechny zkosim. mobove jsou zmateni, protoze neslysi strelbu. Casto vymlatim skupinku, anoiz bych zacal combat. Kdyz uz se dostanu do osklive situace, jsem furt tak na tri rany, ale diky cyberware (heal-to-kill, second heart...) umiram jen zridka. Vetsinou staci za spamovani healu zabehnout do critu a rozmyslet cestu k nepriteli.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: ten je výbornej. Já jsem zase svoji punkerku už taky ukázal, pro změnu tady
    [ VIRIK @ GameShots :: screenshoty z her ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam