• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Jo ja mam legendary Contagion, Short C a Cyber psychosis, kver uz ani nemusim nosit :D Stejne dostanes insta-kill od nekoho kdo jeste neexistuje obcas :D

GANDHI: Pouzivas to prakticky ve vsech power zbranich, ta abilita ti jenom umozni to planovat.
    GANDHI: strc si do optiky mod, kterej ti ukazuje jak se strely odrazej. Moc efektivni to neni, ale chvili to zabavi :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, je tu nekdo, kdo pouziva ten ricochet? vlastne jsem to nevidl nikdy v akci a vlastne ani netusim k cemu by to vlastne melo bejt dobry. popravde si ani nejsem jistej jestli to v ty hre vubec je:p
    ELECTRICKOTA: pak je taky treba, s jednim deckem a perkama mozny, vytunit short circuit, ze je v podstate instantni, za 1 ram a zasahne dva blizky cile. Co vterina one hit minimalne jednoho nepritele. To je pak ten poison az pomalej :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: Hraj dal jako bych nic nerekl :) Neni duvod bodat do neceho co je urcene pro zabavu :) Coz je duvod proc to i rikam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MCKIDNEY: Tak, temata jsou nacerpana z obou anime filmu a casove je to zarazeni taky dobre, takze ani s anime filmy nekoliduje.

(S mangou koliduje v ledascem, ale to uz i anime filmy. Nejblize k ni jsou serialy. Tedy ty "stare", ne ty s ruskym grafikem co z Major udelal 12 letou lolitku, na ty jsem nemel zatim odvahu ani ja )
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSYCHO: Podivej se, je to dobry film. Musis trosku zapomnout na original (motaji dohromady nekolik predchozich tvoreb), ale myslenka se zachovala.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JANOS: Jojo, ale pozor ze vetsina tech skriptovanych iluzi jde lidem pres hlavu. Jsou lide co veri, ze trefili ridice do hlavy a dodavka nabourala :). Nekteri dokonce veri, ze ty neuspesne pokusy predtim jsou protoze hrajes na gamepadu :)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Klidne se podivej, neni se ceho bat :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Takova jemna kritika CP77: https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg (Dobry song nakonec)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Ja to nevidel, bojim se :) ale ja tam vidim hrozny podpisy Akiry, original GitSu, GitS: innocence, srun (necekane).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Já si na svém novém monitoru dal UHD GitS s Scarlett a je úplně do očí bijící, odkud hoši čerpaly. Ovšem to taky znamená, že minimálně na Dowtown a okoli fakt do 2017 ani nesáhli.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Musim se s vama podelit, kamaradova fotka z Amstru. Ty barvy, to je uplny Night City :)

ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Hele ja kolikrát ani nevytáhnu kvér ;) A na ten poison jsem přišel náhodou, když už jsem nevěděl jakej perk vylepšit, tak jsem investoval do šíření na další cíle a jejich dosah, a to si to pak předavaj mezi sebou dokud dejchaj ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ten Poison je zajimavy napad. Jsem nevedel, ze tomu takhle dobre skaluje damage :-)

Ja to nejradsi postrilim a quick hacks mam jako zalohu... Ale proc ne. Kdyz clovek potrebuje rychle dohrat misi, tak Tvoje strategie je asi nejrychlejší a tomu nejde nic vytknout :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Sel jsem podobne, jsem hackerská cuchta, co ráda používá Legendary poison, stačí vypustit v pravou chvíli, na dva protivníky a do 30sec mám většinou prázdný level :D Navíc zkrat i propálení synapsí se na kratší vzdálenost taky šíří :)
    Ale jsem jen lvl 35, a ještě se dokopu dojet poslední konec a taky věším na hřebík, je třeba začít se hejbat, bo nová sezona začíná ;)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dobře naboostěný Contaigion dokáže sundat 5 nepřátel naráz. Závěr hry byl fakt v pohodě.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: U toho prvniho linku na 9gag tam holka vysvetluje jak pije s dvema bionickyma protezama rukou :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    K tomu bio/cyberwaru

https://9gag.com/gag/aB29LoP?ref=ios

How a Color-Blind Artist Became the World’s First Cyborg
    https://www.nationalgeographic.com/news/2017/04/worlds-first-cyborg-human-evolution-science/

The Emerging Cyborg: The World’s Most Advanced Bionic Leg | Freethink
    https://www.freethink.com/shows/superhuman/season-5/most-advanced-bionic-leg
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    FRIZER: on neumí hrát jakékoliv hry, který maj boj inspirovaný nebo vycházející z darksouls, z fromovek. Pokud tam není možnost všechno zabíjet jak v adventurce, dští na to síru. Prostě případ jako ostatních co dští síru na ubi, bethesdu, naughty dog, fromy a další, neumí to hrát, odmítají se to anučit hrát, ale chyba je ve hře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam