• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    mam iconic dildo:p (ale popravde se stydim tim nekoho mlatit - nejsme v saints row:) ) - nicmene v druhym pruchodu jsem zatim sotva poresil evelyn a uz mam cca o vic nez pet nebo sest iconic zbrani vic nez jsem mel pri prvnim a furt i v main questech narazim na mista, ktery jsem pri prvnim prulezu musel minout
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: karty jsou tam minimalne jeste dve:p ale jsou az ve finalnich misich
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: tohle jsem mel uz pri prvnim pruchodu - ta spojitost s trailerem mi ale nedosla, spis jsem se snazil zjistit jestli je tam opravdu nejaka skryta moznost pridat se k MaxTacu:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ma posledni #20 tarot karta - alespon podle toho pocitadla.

TOFI
    TOFI --- ---
    LAUNCHER: dik to dnes zkusim.
    Je neuveritelny kolik easterneggs a vedlejsich misi v te hre je i po dohrani main story je
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    7 Year SECRET FOUND in Cyberpunk 2077 Teaser Trailer Girl Hidden EASTER EGG Location - Melissa Rory!
    http://www.youtube.com/watch?v=72hpSeAFowI
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    video od myho oblibence na rozbijeni her, hezky shrnuje to co me v "gameplay" hodne zaujalo.. A neni to hejt, spis zajimavost pro ty co trochu vidi do programovani..
    Stacking Infinite Armor For Immortality In Cyberpunk 2077 A Perfectly Balanced Game With No Exploits
    https://www.youtube.com/watch?v=9xeYTsMpGOw&ab_channel=TheSpiffingBrit
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Jo ja mam legendary Contagion, Short C a Cyber psychosis, kver uz ani nemusim nosit :D Stejne dostanes insta-kill od nekoho kdo jeste neexistuje obcas :D

GANDHI: Pouzivas to prakticky ve vsech power zbranich, ta abilita ti jenom umozni to planovat.
    GANDHI: strc si do optiky mod, kterej ti ukazuje jak se strely odrazej. Moc efektivni to neni, ale chvili to zabavi :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, je tu nekdo, kdo pouziva ten ricochet? vlastne jsem to nevidl nikdy v akci a vlastne ani netusim k cemu by to vlastne melo bejt dobry. popravde si ani nejsem jistej jestli to v ty hre vubec je:p
    ELECTRICKOTA: pak je taky treba, s jednim deckem a perkama mozny, vytunit short circuit, ze je v podstate instantni, za 1 ram a zasahne dva blizky cile. Co vterina one hit minimalne jednoho nepritele. To je pak ten poison az pomalej :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: Hraj dal jako bych nic nerekl :) Neni duvod bodat do neceho co je urcene pro zabavu :) Coz je duvod proc to i rikam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MCKIDNEY: Tak, temata jsou nacerpana z obou anime filmu a casove je to zarazeni taky dobre, takze ani s anime filmy nekoliduje.

(S mangou koliduje v ledascem, ale to uz i anime filmy. Nejblize k ni jsou serialy. Tedy ty "stare", ne ty s ruskym grafikem co z Major udelal 12 letou lolitku, na ty jsem nemel zatim odvahu ani ja )
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSYCHO: Podivej se, je to dobry film. Musis trosku zapomnout na original (motaji dohromady nekolik predchozich tvoreb), ale myslenka se zachovala.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JANOS: Jojo, ale pozor ze vetsina tech skriptovanych iluzi jde lidem pres hlavu. Jsou lide co veri, ze trefili ridice do hlavy a dodavka nabourala :). Nekteri dokonce veri, ze ty neuspesne pokusy predtim jsou protoze hrajes na gamepadu :)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Klidne se podivej, neni se ceho bat :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Takova jemna kritika CP77: https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg (Dobry song nakonec)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Ja to nevidel, bojim se :) ale ja tam vidim hrozny podpisy Akiry, original GitSu, GitS: innocence, srun (necekane).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Já si na svém novém monitoru dal UHD GitS s Scarlett a je úplně do očí bijící, odkud hoši čerpaly. Ovšem to taky znamená, že minimálně na Dowtown a okoli fakt do 2017 ani nesáhli.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Musim se s vama podelit, kamaradova fotka z Amstru. Ty barvy, to je uplny Night City :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam