• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: tak ja tam taky chodil hlavne kvuli tomu, abych mohl nacpat veci do stashe (ze to jde skrz vehikly jsem dlouho netusil:) A taky zkontrolovat kocku:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ja nebyl doma ani nepamatuju :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, to ze se iconicky zbrane daj vystavit doma ve stashi asi kdekdo zjistil, ale co dalsi upravy interieru? me se podarilo akorat na jeden stolek dat action figure po jednom mrtvym nomadovi, ale na nic dalsiho jsem neprisel a tech unikatnich questovejch veci mi hnije v inventari dost
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: nastesti jsem mel epic obuch s jeste trochu lepsima statama, nez dildo - tak jsem street brawlera leveloval tim:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Stejny problem.

Kvuli deckum to nepouzivam, ac dle statistik paradni. Decka normalne poucujeme o sexualite, ale tohle je na me moc.

Ale dobry, nic proti autorum, nikdo me nenuti to pouzivat.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    mam iconic dildo:p (ale popravde se stydim tim nekoho mlatit - nejsme v saints row:) ) - nicmene v druhym pruchodu jsem zatim sotva poresil evelyn a uz mam cca o vic nez pet nebo sest iconic zbrani vic nez jsem mel pri prvnim a furt i v main questech narazim na mista, ktery jsem pri prvnim prulezu musel minout
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: karty jsou tam minimalne jeste dve:p ale jsou az ve finalnich misich
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: tohle jsem mel uz pri prvnim pruchodu - ta spojitost s trailerem mi ale nedosla, spis jsem se snazil zjistit jestli je tam opravdu nejaka skryta moznost pridat se k MaxTacu:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ma posledni #20 tarot karta - alespon podle toho pocitadla.

TOFI
    TOFI --- ---
    LAUNCHER: dik to dnes zkusim.
    Je neuveritelny kolik easterneggs a vedlejsich misi v te hre je i po dohrani main story je
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    7 Year SECRET FOUND in Cyberpunk 2077 Teaser Trailer Girl Hidden EASTER EGG Location - Melissa Rory!
    http://www.youtube.com/watch?v=72hpSeAFowI
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    video od myho oblibence na rozbijeni her, hezky shrnuje to co me v "gameplay" hodne zaujalo.. A neni to hejt, spis zajimavost pro ty co trochu vidi do programovani..
    Stacking Infinite Armor For Immortality In Cyberpunk 2077 A Perfectly Balanced Game With No Exploits
    https://www.youtube.com/watch?v=9xeYTsMpGOw&ab_channel=TheSpiffingBrit
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Jo ja mam legendary Contagion, Short C a Cyber psychosis, kver uz ani nemusim nosit :D Stejne dostanes insta-kill od nekoho kdo jeste neexistuje obcas :D

GANDHI: Pouzivas to prakticky ve vsech power zbranich, ta abilita ti jenom umozni to planovat.
    GANDHI: strc si do optiky mod, kterej ti ukazuje jak se strely odrazej. Moc efektivni to neni, ale chvili to zabavi :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, je tu nekdo, kdo pouziva ten ricochet? vlastne jsem to nevidl nikdy v akci a vlastne ani netusim k cemu by to vlastne melo bejt dobry. popravde si ani nejsem jistej jestli to v ty hre vubec je:p
    ELECTRICKOTA: pak je taky treba, s jednim deckem a perkama mozny, vytunit short circuit, ze je v podstate instantni, za 1 ram a zasahne dva blizky cile. Co vterina one hit minimalne jednoho nepritele. To je pak ten poison az pomalej :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: Hraj dal jako bych nic nerekl :) Neni duvod bodat do neceho co je urcene pro zabavu :) Coz je duvod proc to i rikam.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MCKIDNEY: Tak, temata jsou nacerpana z obou anime filmu a casove je to zarazeni taky dobre, takze ani s anime filmy nekoliduje.

(S mangou koliduje v ledascem, ale to uz i anime filmy. Nejblize k ni jsou serialy. Tedy ty "stare", ne ty s ruskym grafikem co z Major udelal 12 letou lolitku, na ty jsem nemel zatim odvahu ani ja )
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSYCHO: Podivej se, je to dobry film. Musis trosku zapomnout na original (motaji dohromady nekolik predchozich tvoreb), ale myslenka se zachovala.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JANOS: Jojo, ale pozor ze vetsina tech skriptovanych iluzi jde lidem pres hlavu. Jsou lide co veri, ze trefili ridice do hlavy a dodavka nabourala :). Nekteri dokonce veri, ze ty neuspesne pokusy predtim jsou protoze hrajes na gamepadu :)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Klidne se podivej, neni se ceho bat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam