• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Myslis konkretni skill dovednosti? Ja mam maxly jen crafting myslim, takze s tim nepomuzu.

Jedu jen pusky a quick hacks a nevim jak to delam, ale ani v jednom se neblizim.

Ad uspani - Nize napsane plati urcite pro uspavaci rakety v raketometu + nasledne zabit, na stavajici verzi. Ostatni nemam vyzkouseno.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Par veci jsem nasel, ale vetsinou to byli skriptovane questy.
    Nicmene je to jako Oblivion, staci si jit zaplavat a mas XP :) Ja mam dost stamina, tak se zivim skakanim po strechach
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: do vody jsem za celou hru vlezl trikrat:p 2x kvuli pd hustlu, jednou kvuli Judy a imho tam krom tehle tri prilezitosti nic neni - ovsem jestli je tu nejakej fanatickej potapec/explorer rad se dozvim o objevech:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Staci si jit zaplavat :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: iirc neplati pokud mas skill vymaxovanej, coz je imho to, oc tu bezi

LAUNCHER: tady si nejsem jistej, jestli se to nelisi u hacku, bejsbolky vs. tranq rounds. protoze v tom prvnim pripade je proste umlatis nonlethal (a ja teda kdyz je pak dodelam dostanu stejne xp za nonlethal jako pak za dorazeni, v tom druhym certvi jak to je - ono je to videt i v nejakym tom videu, ze to ma nejakej jinej rezim, protoze ten capek tam dostava skill expy hlavne za to dorazeni, a proto se to imho hodi na levelovani skillu. Jinak teda assault se mi leveluje v pohode, spis bych chtel videt nekoho, kdo to dojel s 20 athletics nebo engineering:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: Jinak koho tohle zajima, tak zasadni vec je hrat pri levelovani na "very hard". To ma s prehledem nejvetsi vliv na rust XP.

Obtiznost se da menit dynamicky z menu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Jsstli spravne chapu otazku, tak nechaji na priste. Kdyz udelas neco "velkeho", dostanes +level a jeste mas rovnou cast splnenou z dalsiho.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak bezne bych tohle neresil, JEN KDYZ LEVELUJETE / zrovna konkrétně kvuli necemu konkretnimu nahanite level.

Uzijte si hru s postavou a stylem ktery vas bavi a nereste statistiky.

I na very hard se to da a mate tam i nizsi obtiznosti. Nejakych lvl40 musi stacit k dohrani hry a na to zadny zvlastni postupy uplatnovat imho nemusíte.

Nejtezsi mi prisel ten posledni boxing match, co jsem daval kdysi driv - a to je nepovinny ukol.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Plati pro aktuální verzi, nedivil bych se, kdyby casem exploits ubyvalo.

Uz ted je levelovacich mist vyrazne mene, nez bylo driv.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: To uz jsem odpovidal nize, za znehybneni a pak kill je vzdy vic XP. Nevim jestli 2x, ale vic.

Leveloval jsem postavu na lvl 50, viz screenshot nize. Myslim ze nejvic to leze uspani a pak kill mecem, ale zase to musite chodit az k uspanym, coz trva.

Druha vec je, ze tezsi mi prijde udelat napr. max assault level, nez postavu lvl 50.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: imho neni problem v chapani non lethl, spis je nejasny jak jsou udelaovany xp za "kill" - jestli je to sejmu ho non lethal dostanu pulku, dodelam ho dostanu druhou nebo sejmu ho non lethal dostanu xp, dodelam ho dostanu je podruhy
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nevim jestli uz nebylo ale HL3 bude!!!!

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    1) Je tam dost non-lethal quick-hacks, kazdy z nich to ma napsano jako prvni vetu v popisu.

2) Je tam mod do oci, ktery vsechny zbrane premeni na non-lethal (ale bere headshot bonus).

3) Overpowered non-lethal zbran je raketomet v pazi a v nem uspavaci rakety.

4) Vsechny zbrane typu palice, obusek atp jsou non-lethal.

5) Je tam (nevyndavaci) mod do zbrani, ale ten jsem vzhledem k vyse napsanemu nikdy nepotreboval.

Body 1 az 4 jsem vyuzil k lovu cyberpsychos v pribehovych misich (mam cca pulku hotovou) a tez jedne zasadni postavy, u ktere je doporuceni ji nezabit. Nikdy zadny problem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: aah, ok - lvl expy (cyan) dostane clovek i pri uhackovani
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a btw hacky co delaj dmg, maj vzdycky v popisu uvedeny, jestli jsou lethal nebo nonlethal
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: hmm, tak ani mrtvy auto ani zivy mrtvy jsem nepotkal.

jinak ad xp, jak uz jsem tu nekde psal bily xp jsou skillovy (ostatne je u nich vzdycky napsanou do kteryho skillu jdou a ma teda logiku pokud nekoho skolim non lethal hackem a dostanu quickhack expy a pak ho dodelam pistoli a dostanu handgun expy(i kdyz tyhle skillovy pri dodelani naskocej jen nekdy) - nicmene az po dodelani naskocej cyan expy oznaceny jako "level" za likvidaci nepritele
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Oni zastavej, protoze to neni open-world ale grid. Jakmile opustis sekci gridu, tak pro NCP prestanes existovat :D

Muj oblibenej je, kdyz se ti rozbiji auta, takhle jedu jedu a najednou nic a uz nenastartuji :D Auto je komplet mrtve.

GANDHI: Suicide a Cyberpsychosis are "IRL" eventy., ten bug se tyka toho, kdyz pracujes s lidma v hacking mode. Hodis ping a vycistis cele budoby pomoci short circuit a pak vejdes dovnitr a ti lide porad jsou ve sve animaci :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: o rizeni mi ani nevypravej - vcera jsem si jen tak zkusil, kampak asi jedou ti cinsky soudruhove z mise, kde krades ruskymu fixerovi shard - dokud jsem je sledoval tak nezmizeli, pak se zasekli na jedny uzky krizovatce, kola se jim natacela jakoby chteli odbocovat, ale proste to neslo:p Nicmene sledovat je bylo utrpeni - ano auta umej jet jen dopredu, pruhy menej jen podle predem dany cesty, i na highwayich zcela bezduvodne zastavej a vytvarej umelou zacpu (a kolona se nerozjede, dokud do prvniho v kolone nekdo nedrcne:p) a nedejboze abys nahodou jel kolem prestrelky - to pak ridici vyskakujou z aut:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: ja si to pro jistotu zkusim - ale imho short circuit, contagion a overheat cil pouze ochromi, nema hp, ale neni mrtva - a to zcela podle zameru.

jinak relativne snadnej test je, ze kdyz najedes na ochromenou postavu, tak je ten cursor dot cervenej, u mrtvoly modrej. Ponekud definitivnejsi test je, ze zivolam se daj jeste odsekavat koncetiny katanou, mrtvolam uz ne:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pak do toho pridej Target Analysis mod zasazeny do cyberware a hra uz vubec nevi co ma delat :D

Pointa byla, ze dokud si hra mysli pouzivas pistol, tak dostanes bile XP. Ten "lag" v animacich jde prave prerusit strelbou a za to dostanes taky XP :)

Jinak neni to lag bug, ale feature :) Stejne jako to, ze umi ridit jenom dopredu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam