• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    A s touhle ted blbnu :)
    a94f971d-6dc7-40a5-8ad0-e2d15f2a85ef
    Universal s TA6, INT3. Zglitchovanej az na pudu, mam na nem v podstate vse :)
    e4ff2f22-4188-48ed-8c02-ddc589464b2f
    Brawler hovado :)
    f45ed635-9d7c-43dd-8b6f-5429ea3ed4da
    nomad hacker
    bce74bbb-ba40-4e14-a421-77c9d2cf7343
    Tohle je moje prvni V. Mantis blades, pistole a trocha toho hackovani.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Dekuji vsem za rady, Rough Landing jsem nejak nakonec omylem dokazal! Potreboval jsem ubrat nejaka hpcka napred tak jsem zkusil nejake nonlethal granaty. epic, rare a uncommon a vsechny byly spise lethal...

[Cyberpunk 2077] Rough Landing achievement
    https://www.youtube.com/watch?v=j5VnCPUiLcc

cas na zabijeni se zpomalenym casem.

AVATAR: Mel jsem podotknout, ze jsem crafteni nepouzival dokud jsem nechtel udelat ten achievement s nakoupenim vsech out. Pouzival jsem Overwatchi duo s DPS asi 200 a tak jsem hru dohral na hard a jsem rad, ze jsem nic neupgradoval, protoze ted vypadam nejak takhle (to ze vypadam jak uchyl ignorujte...).

Level 50

Tesil jsem se na happy ending, ale bohuzel tu moznost nemam. Tak nemuzu vyzkouset jestli bych to prezil. Sam bych si tipnul, ze bych to zvladnul. Takhle budu muset zacit hrat znovu...
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    STSUNG_NAVANA: tak ona je roztomila, tu by chtel kazdej :) ale priznam se, ze me to donutilo se vratit k ni domu a trochu zapatrat v jejim pc, jestli tam nenajdu neco zajimaveho v jejim backgroundu. Horsi je, ze ji tam mam porad seklou i pres to, ze je uz davno v Oregonu
    STSUNG_NAVANA: tak crafteni je nejvic op :)
    ja si vytvoril lvl 50, abych si mohl hrat s cyberware a perkama. mam TA3 a zarekl jsem se, ze budu pouzivat jen to, co mi padne a zadnou zbran si nekoupim. Ale i se zbranema, co maj jen kolem 500dps a s armorem jen pro oko, jsou lehka vyzva jen hi-lvl questy (jakoze kdyz to hodne seru, tak me zabijou, pokud teda nemaj brokovnici :)

Opravdu doufam, ze pridaj brzo nejakou vyssi obtiznost. Zas ale na delani frajerinek je to fajn :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    AVATAR: to mas pravdu. muj V by mel byt v zasade chcipak, ale vymklo se to z rukou. vsechny perk pointy jsem narval do crafteni a zbytek mi tam lezi. a i tak delam neskutecne damage a armor o tom ani nemluve. za to me zabije jeden granat^_^.

ATOMSK: ja jsem si toho uprimne ze zacatku nevsimnul. az z dialogu mi to doslo. ale je taky mozny, ze jsem byl slepej, protoze jsem se s ni chtel vyspat.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: btw, to s Judy není spoiler, ta je tak moc gay, že by to viděla i slepá Anna Franková
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: V klidu, jen si mne sebral plane nadeje :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: nn, myslel jsem to tak, ze jsem treba sel do nejakyho autoservisu protoze jsem tam mel crime report, a pozdejc, kdyz jsem poskocil o par levelu ve street credu mel jsem na tom samym miste zlutej gig. Pripadne vcera jsem si vylootoval to AV parkoviste Arasaky, kam se podivam mnohem pozdeji s Takamurou - a tam je to cca ze 75 procent pristupny, jen do ty centralni budovy to proste cloveka nepusti etc
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: No zatim jsem nenarazil na vedlejsi gig co nejde zacit bez zluteho :) Vetsinou staci proste najit a udelat. Proto porad orezavaji mapu :(

AVATAR: Ono hodne zalezi na tom, kde jsi v pribehu. Vybava na 50 se bude lisit podle toho, kde jsi. Hra ma hodne plot armoru :)

Ja jsem zatim zasekly tady :D (Protoze jsem se vratil zpet do save pred Voodoo Boys)

STSUNG_NAVANA: mam naglitchovanej lvl 50, 3x epickej armor bez modu, perky jen utocny, skilly nevylevleny, very hard obtiznost a evadem to neni, protoze broky chytam, jen mi uberou 5hp. Testovano na moderate gigu. Imo tam maj bug no :)

kazdopadne udelat si godlike postavu je snazsi, nez udelat si chcipaka :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ja mam takovy armor, ze me neprostreli ani rocket launcher. za to kdyz ke me pribehne nekdo s mantis bladeama tak jsem tuhej po dvou ranach. kazdopadne s tim shotgunem je to divny. (me asi dva damage davaj = rozumeno hodne). zadny defensive perky v ty hre snad ani nejsou? nemas treba vysokou evasion (moc jsem teda nezaregistroval jak moc velky to ma vliv)?
    GANDHI: armor mam 170, skilly nemam vylevleny nad 5 zadny. Spis je to levlem 50.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: nemas nejakej brutalni armor - ze by proste dokazal znegovat tu dmg, ktera bude u brokovnic rozpocitana na projektily? nebo nejakou abilitu danou levelem nejakyho skillu?
    STSUNG_NAVANA: jo, jen berserk ti umozni superhero landing, skakat z vejsky bez nej nepratelum nic neudela, ani kdyz jim dopadnes primo na hlavu...

jinak takova haluz - zjistil jsem, ze ac nemam jedinej obrannej perk, z nakyho duvodu me brokovnice nedokazou ublizit. Ostatni zbrane mi umi dat ik, ale brokovnice proste ani prd.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STSUNG_NAVANA: ono to nemusi bejt nutne vyriznuty - do nektrejch lokaci se da dostat mnohem driv, nez tam jdes plnit nejakou misi, ale casto te to nepusti do cely lokace. V nekterejch lokacich se treba odehrava nejaka ncpd opicarna a az s prislusny street credem se na tom samym miste pak objevi gig, etc
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    achievement se teda da udelat jen s tim kyberwarem a nicim jinym? ja jsem to nejak v noci zkousel metodou cekam az se nekdo naskytne na jednom miste a skocil jsem ze strechy a nejak to nevyslo (privolal jsem na sebe pozornost). zkousel jsem to i dvakrat za sebou, ale prislo mi to, ze to neslo nebo delam neco blbe? double jump by mel stacit ne?

co se ten zavrenych dveri tyka. obcas se jedna o dvere, kde se bude odehravat nejaky ukol. takovych lokaci je tam ale hodne, predpokladam, ze tam bylo mozno vstoupit pred, ale pred vydanim contentu byl cutnut.

btw taky vam enemy zakopavaji o sve padle kamarady?
    Enemy can't avoid a fallen friend
    https://www.youtube.com/watch?v=KWgJk1fXPGI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam