• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DOOMGUY: jsem už cca 20 hodin hraní od momentu, kdy jsme se rozešli s tím, že zavolá. Pak jsem dělal vedlejší questy a zapomněl na to, až jsem konečně včera dohrál i poslední chybějící hlavní linku a objevil ten zásek. Mám tedy dohraný všechno v ACTU II mimo questu, kterej ani nezačal, ale bez kterýho nenastartuje ACT III.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    KVIIIK: ono je to obcas takovy nevyzpytatelny, zkousel jsi proste dat par vedlejsaku a nebo pokracovat jinym main story? obcas si se zavolanim davaji nacas a nefunguje ciste skip time, afk nebo reload. ja to mel taky a pomohlo mi proste delat jiny veci a pak prisel telefonat.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TERZ: tak upřímně: když pominu průser na konzolích, tak na PC ta hra je úplně v pohodě, až na cca 2-3 bugy, které v nevhodné konstelaci dokážou vypnout mainquest :( Tady je blbý, že je to tam od prvního dne a furt to neopravili a nevím ani, jestli to tím patchem opravit zvládnou, když se to rozbilo cca 20 hodin hraní zpátky. Hard savy nepomůžou, pokud je to chyba, který si človek nevšimne včas, což zrovna zmeškání jendoho hovoru při tý četnosti, co ve hře je, jde dost snadno.
    Na netu jsem našel pár postupů opravy, bohužel mi nezabral žádnej.

MCKIDNEY: kvalita psaní je nadprůměrná v celý hře. Hejtit dialogy a příběh v rámci všeobecný přednasranosti by bylo docela nefér.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KVIIIK: Hlavne s novou postavou pouzivej hard save points :D Musel jsem se vracet mnohokrat.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Ja bych skoro rekl, ze CORPO je jedina linie co je napsana :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    KVIIIK: Impossible, hra je naprosto bez bugů a plně hratelná! Přestaň tady šířít ten youtube hate!!!

A reď tedy realně, bohužel jo, ne tedy na konci druhého aktu ale potkal jsem to, vracel jsem se k asi 2 hodiny starému savu kde to pak naštěstí proběhlo bez problému.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Potkal se někdo na konci II. aktu s bugem, který znemožní dohrát hru? Jde o postavu, která má zavolat, ale nezavolá, takže zůstává prázdnej quest log a příběh nikam nepokračuje. Vypadá to, že jsem zaseklej na místě a po 40 hodinách nezbude, než založit novou postavu a doufat, že se to nezopakuje ani neposere jinde... Zkoušel jsem reload, čekat hodiny a hodiny, zabít se skokem z paneláku, zaplatit si joy-toy (to prý někomu pomohlo), ale nic. Lidi to reportí už od vydání, ale neopravil to ani patch 1.06
    Jde konkrétně o Takemuru. Už jsem dohrál linku s Panam i s Voodoo Boys, ale linka s Takemurou ani nezačala, protože po únosu agenta slíbil zavolat, ale nezavolal. Místo toho vidím jeho ksicht ve všech ostatních telefonech, který mi volají... A seznam hlavník úkolů je prázdný.
    MELDA: corpo je imo nejlip napsanej. Zacatek, konec i dialogy. Doporucuju :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No mne spis mrzi, ze furt neco komentujou, misto toho aby sazeli jeden patch za druhym :-) Ja tak nejak stale verim, ze proste to vsechno kolem toho chtej nejak uklidnit, uvest do zapomeni a pak konecne tu hru poradne dodelat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Byt tebou bych se odrazil od "Normally, we don't comment on rumors", nejaky pekny trigger tam byt musi. Navic, nerikaji ze je to kompletni bullshit. "Not true", taky muze znamenat, ze je to pravda jen z casti, a nebo ze nepravda je jen ta cast s Reevsem. ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: Jasny...taky mam v planu to rozjet pak za nejakou street nebo korporatni bitch :-)

A taky mam chut to projet jako nemilosrdny, zkorumpovany, zkurveny bisexualni hovado :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Já se právě těším, až to rozjedu znova opatchovaný nebo s DLC za holku a ten románek si užiju. Docela by mě zajímalo, jestli se ten příběh okolo Judy trochu změní nebo ne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Hmm...ted nevim jestli zrovna tohle dementovat bylo idealni :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: :-)

Dneska to zapnu, ale ten nejvetsi moment zklamani jste mne uz tady ustedrili dva dny zpet. Potom co sem nekolikrat ukladal a znovu rozjizdel plno misi s Judy, abych na konci byl vzdy nejspokojenejsi s nasim rozhovorem a s vysledkem mise a s tim, jak spolu flirtujeme a vy mne to uplne znicili, tak uz to nadseni neni takove :-)

ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Tak co? Už? :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: Ale ma to vliv na to, jak te vnima okoli....takze kdyz si uber sympatak, tak muzes sbalit do postele i lesbu Judy ;-)

forek :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TOMBRIDER: narcis nejsem, takže to přežiju..;)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DOCTOR23: Je to fuk. Většinou ho beztak nevidíš :) Teda pokud nejsi ten typ co rád zapíná zrcadla ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: normálňák, žádný tetování, malej pindik...:D
    DOCTOR23: uka :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: masek, brejli a prileb je tam dostatenej vyber:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam