• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    BOBISKO: me nejvic bavilo jezdit v Quadra Turb-R V-Tech. Přišlo mi, že si se mnou to auto při jízdě pořád povídá, když při řazení pořád tak naříkalo. Byl to takovej muj working horse, když se V teprve vypracovávala na vrchol.

Když už jsem byl big shot, tak si koupil druhý auto, Caliburn. Na races a machrování po městě. Taky se mi líbil zvuk a bylo nejlíp ovladatelný ze všech. Přišlo mi, že je fakt přilepený k silnici.

Po dvě stě hodinách jsem se naučil i nějak obstojně jezdit. Obecně mě jezdění bavilo a uvítal bych víc "rigger" questů. Mírně mě zklamalo, že Nomad lifepath není o něco víc hozená do Mad Maxe a není tam nějaký větší zaměření na vozidla nebo prostě tuhle tematiku. Nějaký pašování, krádeže, motorový gangy, honičky, tunění auta, klidně i nějaký perky whatever. Z toho pohledu byl Nomad trochu zklamání, protože jsem doufal, že bude mít trochu unikátní skills pro Night City.

Ale chápu, že se to dělá blbě, když není čas a AI neumí řídit :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBISKO: JOP :-)

BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Tady jde postavit motorku na zadní? Koukám, že sem docela lama...
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Ja nevim jak vam, ale me treba uz nekolikrat motorka ujela pod prdeli, kdyz sem ji stavel na zadni.. :-)

Hele...to ze to neni tak easy, jak v GTA, kde muzes ve vzduchu s motorkou rotovat kolem snad kade osy, kterou znas, tak to neznamena, ze je proto CP horsi. To ze je proste tezky dostat motorku na zadni, tak tak tomu proste je i v realnym zivote. Mne ty jizdni vlastnosti prijdou v pohode, bavi me to, mozna to mam jinak nastaveny nez vy, ale s motorkou se jen tak do kazde zatacky pod plynem nedostanu a dost casto musim plyn ubirat nebo davkovat pri prujezdu zatacek (a tak me to proste prijde ok), takze sem dost casto letel pres riditka skokem plavmo. nekolikrat sem motorku rozstrelil tak, ze z ni odletelo predni kolo.
    PSYCHO: vem caliburna na homole do pouste a za chvili hori (jen takovej tip :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: ??? Jedna mirena rana v GTA? Chlapci..o jakym GTA ze to mluvite?? Zacinam si myslelt, ze mate nejaky CyberGTA. Nepocitam, ze tou jednou ranou myslite RPG na komoru. Vetsinou auto vydrzelo az 6 ran mirenych z heavy sniper a to i v pripade, ze clovek miril na pomyslnou nadrz.
    Jinak v CP2077 sem v aute uz zarval asi 3x a to 2x, kdyz mne vybuchlo pod rukama, protoze uz celkem solidne horelo.
    Jinak rozsekat karu jde taky hodne solidne, dokonce tak, ze to auto prestane jet (nemusi vybuchnout).
    MELDA: vsak ten rozdil popisujes. V cp nikdy nedopadnes jinak, nez na kola. Navic je imo v gta ten jizdni model rychlejsi, takze bylo snazsi to nekam naprat. Zatimco v gta jsem na motorku casto nesedl, protoze jsem se nechtel vysekat a chybela ochrana proti utokum (na misi ci heist motorku nevezmes, zejo), v cp autama skoro nejezdim.

Toliko muj pocit, netreba to dal nak nimrat ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Ja se nechci hadat a tebe se nejak dotknout, ale rekl bych ze po nejakych 1200 hodinach v online GTA si myslim, ze muzu zcela objektivne rict, jak bylo tezky/lehky se s motorkou vysekat a moc velkej rozdil oproti CP2077 v tom nevidim. Kdyz si nekde skrtnul, tak te to proste nikam nekatapultovalo, ani kdyz si predvedl 400 metrovej skok z utesu. Proste pokud si dopadl na kola ve smeru jizdy a nekdy ani to nebylo nutny, tak si prezil uplne vsechno a z motorky si jen tak nespadl. Padal si pouze, kdyz si to proste nekam napral, coz je uplne stejny i v CP.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ATOMSK: Jo, ta tankovitost aut je divna. Znicit auto narazama se mi jeste nepovedlo. Ono i rozstrilet ho je vyzva, kdezto v GTA5 na to staci jedna dobre mirena rana :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako me rizeni v CP2077 bavi a to hodne... fyzika neni asi uplne ok, ale zase na druhou stranu, kdyz mas silnou karu a pri zataceni poradne slapnes na plyn, tak tu karu dostanes spolehlive do driftu, kterej muzes normalne regulovat, coz nejde ani v GTA. Jde jen o to si zvyknout na citlivost zataceni a nebo si to jednoduse predelat a prenastavit.
    Trochu me vadi brzdeni s motorkou, to me prijde takove sci-fi, ale co se tyka jezdeni s autem, tam si nemuzu stezovat a kazdy auto reaguje jinak.
    MELDA: v gta5 opravdu bylo podstatne snazsi se vysekat, nez v cp. Ani jedno teda neni moc realisticky :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Aha, to jediný jsem právě nehrál anžto Nvidia se asi nekámoší s Rockstarem a to ho mám i koupený.

AVATAR: Jojo, zažil jsem hry s horší fyzikou, ale mě zrovna to autíčkování ve městě na těhle hrách baví nejvíc. Ono celkově ten jízdní model je takovej všelijakej. Většina aut se dá při dostatečné rychlosti a úhlu "podjet" a auta jsou téměř nezníčitelný. Každé vozidlo tam má výdrž jako tank, na to jsem si taky blbě zvykal.
    JANOS: oproti arch nazare se to blbe ovlada, ma to horsi brzdy a to zrychleni je taky meh :) Dal bych jo az na ctvrty misto.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tady kdyztak maji pekne udelanou databazi...

Cyberpunk 2077 Vehicles Database | Full List of All Cars and Motorcycles in Cyberpunk 2077
    https://www.gamesatlas.com/cyberpunk-2077/vehicles/
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: Aha.... tak to asi mluvis o nejakym GTA, ktery sem nehral... Ale v GTAV si na motorce mohl delat psi kusy a pokud si to vylozene neposlal na hlavu nebo do neceho nenapalil, tak si z motorky jen tak nespadl.
    ATOMSK: ono to jezdeni v cp2077 je mnohem arkadovejsi, nez v gta. Nesmis jezdit jak priposranej, ale valit to na rolbe pred sebou :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: No jasný, třeba při přetočení nebo při špatným dopadu. Tam bylo hodně snadný bourat :)
    BOBISKO: coyote je nejobratnejsi, jede 200, zvlada i teren a je malej.

Do mesta je super ta nejdrazsi kara, protoze je to tank, kterej nic nezastavi. Pripadne caliban, kterej je ale obcas az moc rychlej a clovek se sem tam pristihne, ze hraje spis pinball :)

Z motorek je obecne nejlepsi Arch Nazare, Akira motorka je rychlejsi, ale ma horsi ovladatelnost. Kazdopadne dobra ekonomicka volba. Na stejne urovni je pak ta s operatkem, ktera se da ziskat zdarma a bez boje za quest. S toj je sranda, protoze skace jak kobylka a ledacos prejede, misto aby clovek letel pres riditka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: V GTA slo spadnout z motorky jinak nez pri kolizi? Jako ja sem tady sletel z motorky, kdyz mne to nahodne katapultovalo na nejakym spomalovacim prahu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBISKO: Quadra...nejmocnejsi zvuk ever...slehani plamenu ze zadniho "okna" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam