• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    CD Projekt RED nastínil plán na opravu hry Cyberpunk 2077, next-gen verze ve druhé polovině letošního roku - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...cyberpunk-2077-next-gen-verze-ve-druhe-polovine-letosniho-roku-lb4v
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    RATTKIN: Neni to opacne? Neco te skoro zabije a microgenerator udela EMP.
    Microgenerator | Cyberpunk 2077 Wiki
    https://cyberpunk2077.wiki.fextralife.com/Microgenerator
    Release an EMP blast that deals +20% / +30% / +40% / +40% / +50% of the target's max Health when your own HP drops below 15%. Enemies are also shocked in epic/legendary rarity.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    a ještě dotaz na mantisy, když na někoho skočím, občas se udělá taková eletrika a skoro mě to zabije
    RATTKIN: iconic zbrane se daji vyrobit az v legendary kvalite. Nektere z nich se pripichnou na nastenku. pokud nemas tech, jsou v podstate k nicemu. Jinak jsou to casto imba zbrane :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    RATTKIN: Kdyz potrebujes komponenty tak si nakup v automatu PITI a rozeber ho, dostanes tolik Common a Uncommon....
    A kdyz ti chybi Rare a Epic tak si vycrafti nejake epicke granaty a ty pak rozeber :D

A nebo prodej 100 obrazu po 4000 a nakup si primo komponenty v obchode...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Cyberpunk 2077 Studio Co-Founder Releases A Personal Explanation About What Happened - GameSpot
    https://www.gamespot.com/...ounder-releases-a-personal-explanation-about-what-happened/1100-6486275/
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JANOS: mám je dát do stashe? až mi opraví auto?
    Zkoušel jsem to dát do stashe doma ale na zeď se nic nedalo. To je jen pro iconic legendary, nebo všechny iconic?

jinak teda by se mi hodily ty komponenty
    JANOS
    JANOS --- ---
    RATTKIN: Iconic nech doma na nastence. Ja jsem omylem rozebral jedno iconic tricko a jsem nasranej. :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    když jedu quickhacky a katanu, mám všechny kvéry sešrotovat, i ty iconic ?
    Vždycky si nechávám jednu pistoli nebo revoler, ale rychle to zastarává.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ATOMSK: u me V mel rozdilne reakce podle toho, co jsem vybral v johnnyho storyline, podle toho kdo zemrel a podle toho, co jsem se rozhodl se smasherem udelat. to je jedine, co jsem zaznamenal.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    STSUNG_NAVANA:

Je to secret tarotová karta, kterou otevřeš v aréně se Smasherem. Podle webu, kde jsem se koukal, to je pouze schovaný secret. A zabití Smashera na to nemá vliv.
    Me zajímá, jestli to v nějakým endingu je. Teď mám za sebou dva (corp. bez Mikoshi a Panam ending) a nevšimnul jsem si ani zmínky v konverzacích. Ty zbývající dva dorazím po vyčištění mapy.

Tvl, teď koukám na záhlaví, že tam je návod na spoiler... To jsem ale megalama :D
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PSYCHO: no ja nevim...muj V vydrzi jak tank, ale nekdo streli do auta a to okamzite vybuchne.

uz jsem teda auta zridil a dokonce jsem se i zvladnul v badlands nekolikrat otocit a erm tudiz na kolech neskoncit. ale uznavam je to dost tezky. (no 911tka fakt neni delana na jezdeni po kamenech)

ATOMSK: jak se dela ten spoiler? myslel jsem si, ze to ma vliv na to jestli dostanes judgement kartu nebo ne. ale nedavno jsem to probehl i s druhou volbou a kartu jsem tam mel taky. takze si myslim, ze vliv to na nic nema. az na nejakou hlasku podle toho co jsi vybral v dialozich drive.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Má nějaký vliv zabití Smashera na konci hry? Myslím, že jsem nedostal ani žádný achievement za to. IMHO ho stejně vzkřísí jako každýho ultra zmrda.

Fixnuto pro pořádek
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    AVATAR: sorry, já jsem to zkoušel a nenašel jsem tag na to :)
    ATOMSK: co kdybys aspon ty zavery nespoileroval? (Meldovatim, ja vim :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    ZAK: Ty vole. Už i tady jsou cyberchick nudes? Toho je posledních pár dní plnej Reddit :D
    ZAK
    ZAK --- ---
    NSFW: moderska komunita uz koukam jede, prej ze "Object appearance changer" :)

https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/3333/images/775/775-1610233131-728818521.png
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Nekde v tutorialu si tam strilel z pistole na nadrz a stacila jedna rana :D Pak uz jsem to nikdy nezkousel, ale kdyz to bylo v tutorialu, tak to musi fungovat, ne? :D
    MELDA: eh, ja teda nehodnotim horsi / lepsi. Jen rikam, ze v gta5 jsem boural s motorkou casteji a nasledky byly obcas tragicky. Thats all :)

Me ta jizdni slozka docela vyhovovala. To prvni auto je ale hrozny. Imo nas meli v prologu posadit do neceho zabavnejsiho. Prvotni pocit byl na facepalm, ale s motorkou se to rychle zmenilo.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    BOBISKO: me nejvic bavilo jezdit v Quadra Turb-R V-Tech. Přišlo mi, že si se mnou to auto při jízdě pořád povídá, když při řazení pořád tak naříkalo. Byl to takovej muj working horse, když se V teprve vypracovávala na vrchol.

Když už jsem byl big shot, tak si koupil druhý auto, Caliburn. Na races a machrování po městě. Taky se mi líbil zvuk a bylo nejlíp ovladatelný ze všech. Přišlo mi, že je fakt přilepený k silnici.

Po dvě stě hodinách jsem se naučil i nějak obstojně jezdit. Obecně mě jezdění bavilo a uvítal bych víc "rigger" questů. Mírně mě zklamalo, že Nomad lifepath není o něco víc hozená do Mad Maxe a není tam nějaký větší zaměření na vozidla nebo prostě tuhle tematiku. Nějaký pašování, krádeže, motorový gangy, honičky, tunění auta, klidně i nějaký perky whatever. Z toho pohledu byl Nomad trochu zklamání, protože jsem doufal, že bude mít trochu unikátní skills pro Night City.

Ale chápu, že se to dělá blbě, když není čas a AI neumí řídit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam