• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Tyhle nahodne objeveny veci jsou bozi.
    Furt jsem se tesil az budu moct koupit Caliburna (ackoli nejradsi s tejne jezdim se Shion) a jedu si takhle do mesta od Panam, cestou najdu auto v kontejneru, nastoupim a bum, mam vlastniho Caliburna.

Zadny guidy nectu, takze mne to fakt potesilo :)
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    jj Peralez byl super quest..ten se mi taky líbil

pořád mě ta hra překvapuje, už jsem si říkal že krom pár posledních ncpd úkolů už je asi hotovo, najednou hovor od Blue Moon z Prcinek a bum quest...pak otevřu náhodně najitou garáž a bum quest a za odměnu parádní motorka.. si říkám kolik tam asi takhle skrytejch questů který nikdy nenajdu ještě tak je
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    LEDOFREDO: souhlasim s tebou. Jsem rad, ze jsem Randyho zachranil.
    kdyz opominu vsechny romance, ktere jsou propracovane opravdu dobre tak by to bylo zjistovani info pro peraleze. tam me ale mrzi, ze to nijak neskonci.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LEDOFREDO: Ten se mi fakt libil!
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Jakej quest se vam libil nejvic mimo hlavni linku? Za me Hunt jak Rivierovi pomahate najit toho synovce.. fakt atmosfera ze by se dala krájet, jedinej quest ve kterym sem si uzival i prochazeni psychovizi, jinak me hrozne serou :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    BOBISKO: na co se presne ptas? na to jak holky dopadnou nebo jaka je jejich endingova linie? ending je ruzny. jako, ze kazdy kdo vbehne do arasaka tower ma ruzny zpusob jak se tam dostat. a nekteri pri tom muzou zemrit. zrovna panam ending je jiny nez ty ostatni, ale podle toho jak se rozhodnes co udelat s telem to muze skoncit tak, ze rogue linie a panam linie bude mit stejny konec (endingu)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    STSUNG_NAVANA: dobrý atmo z toho screenu jde :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    MEDAN: na screenshotu to neni moc poznat. kazdopadne ten chlap se zvednutyma rukama pred deckem byl DJ. chvili jsem je tam pozoroval tak mi neprislo nic divnyho. hudbu jsem mel a zazitek celkem fajn.

na druhou stranu s patchama se spousta veci zmenila.

BOBISKO: ja si nomada nechavam v zaloze az vyjde update na novy konzole. Doufam, ze ne, protoze u me rogue dopadla bidne :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak uz na mne malem spadnul sebevrah..nejdriv rev a pak luxusni pleskanec za zadama.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---

Zdá se mi to, nebo konec s Panam i Rogue je stejný?

Hah, ta hra je genialni. Unikatni zazitek sity na miru konkretnimu cloveku. Nikdo tu hru nehraje stejne :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    MEDAN: ja tam nemel ani ani hudbu, ani dje, ani to cerveny svetlo. :D
    MEDAN: me tam zas nehrala hudba (respektive hrala, ale desne potichu) :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    STSUNG_NAVANA: fakt? já si tam právě mohl stoupnout, protože tam nikdo nebyl. ale přitom plnej parket lidí... :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    GANDHI: ja mam urovne armoru nebo cehokoliv jineho vycrafteneho odstupnovane. armadillo comon mi dava treba 150 zatimco epic 211. stejne tak je to i se zbranema nebo oblecenim. zakladni hodnota je stejna, ale s kazdym levelem se o neco zvysi.

MEDAN: ja kdyz jsem tam byl tak jsem tam mel DJe i s ochrankou...vyhazovacem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: iirc je stejne hodnata armoru kterou to dava dana levelem. alespon ja mivam zpravidla stejnou hodnotu na vycraftenejch nehlede na kvalitu - takze kdyz udelam +200 epic, udelam i +200 common
    JANOS
    JANOS --- ---
    DOOMGUY: 5 minut nonstop craftovani aby mi vypadlo prvni fialove armadillo, a protoze jsem nechtel zabit hodinu casu tak jsem si dalsi naglitchoval... uz jdu na finale takze to nejak uz dohraju s tim co mam :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ZAK: tenhle klub jsem si taky oblíbil. až na jeden malý detail - všiml si někdo, že tam chybí DJ? :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ZAK: kdyz uz se neda chodit do klubu, tak clovek muze zaparit aspon virtualne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam